Što ste zadnje sanjali?

Tko smo mi u svemiru, kamo idemo, koji je smisao života, jesu li teorije zavjere istinite, što bi mogao značiti vaš noćašnji san i je li to sve na rubu onostranog?
Odgovorite
ariadne
hladan tuš
Spol/rod: žensko

Re: Što ste zadnje sanjali?

Post Postao/la ariadne » 24 svi 2012 15:50

Od ovog govora o mom kurvanju lately, bilo je pitanje vremena kad ću sanjati nekakav seks. :lol: Neću u detalje baš al probudila sam se prilično dobre volje jutros. :lol:
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 27 svi 2012 12:24

Noćne more. Što perverzne, što psihički iscrpljujuće. Srce mi je skoro iskočilo kad sam se probudila. -.-

Između ostalog da sam spasila nekog psića od utapanja ali onda ga je netko (ne mogu se sjetiti tko) opet bacio u jezero. Ja za njim i opet ga spasim. Ovaj ga opet baci. I tako stalno. Onda je počeo bacati sve više i više štenadi samo da mi napakosti i da gleda kako se mučim dok više nisam mogla pratiti i morala sam ih pustiti.

Ovo je bila relativno blaga epizoda u usporedbi s drugima, samo što ostale neću opisivati. Ew.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Zita
Status: U životnom partnerstvu

Post Postao/la Zita » 29 svi 2012 22:10

sanjala sam da sam zaprosila neku curu i probudila sam se sva u soku jer ne brijem na takve stvari :D (osice: ne smij se)
enivej imala sam i neki kul prsten koji sam nervozno nosala u kutijici i pazila da ga ne izgubim i bilo je bas super. (ok. bilo mi je ekstra cudno kad sam se probudila al u snu sam bila luda za njom :o )

sta mi se dogadja :wow:
Measure of a woman is her sense of humor

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana
Ja sam: biseksualka
Status: U vezi

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 29 svi 2012 22:20

^ PMS slika
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... slika

Billie Deadwilder
Status: Solo

Post Postao/la Billie Deadwilder » 30 svi 2012 01:01

Ne sjećam se više, ali sigurno neka super sranja. And... nedavno je bio neki san u kojem mi usred sobe uskoči neka životinja, možda koala a još spavam i naglo se probudim.

jpeg

Post Postao/la jpeg » 30 svi 2012 08:25

kako sam ušla u radnju knjige koju sam čitala, medju likove.
jasno da to ni bilo nista neobično

shizika

Post Postao/la shizika » 05 lip 2012 11:42

huh, nisam sanjala jedno dva mjeseca uopće. i zadnje dvije večeri imam noćne more jer sam zaspala u skroz mračnoj sobi, inače ostavim upaljen tv i uz njega zaspem.

1. noć sam sanjala da spavam i da vidim nekog tipa na prozoru koji me stalka dok spavam, i kad sam ga spazila probudila sam se - isprepadana jer je strašno izgledao!

2. noć sam sanjala jednog tipa koji me proganja već 2-3 mj za kavu. i ono na moru sam, plaža i to.. i sretnem ga na plaži, a kao pobjegla sam iz grada radi njega. katastrofica.
...život je lijep... (:

Dash
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Dash » 05 lip 2012 18:19

sanjala sam da sam dala nogu Charlizi Theron uz riječi: sorry al' napetija mi je jedna druga :D

omnia

Post Postao/la omnia » 11 lip 2012 21:50

Da sam ljubila Jelenu Rozgu :-o

me,myselfelse

Post Postao/la me,myselfelse » 13 lip 2012 01:30

sanjala sam vutricu.

nadam se tom snu večeras, probudih se nasmješena. :)
Ako želiš mir, pripremi se za rat!

Majke mrze ratove.

http://www.youtube.com/watch?v=vDErC8-MrUw

str8faith
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U braku

Post Postao/la str8faith » 13 lip 2012 01:39

Padali su meci ko kiša s neba , okrenem se i ne znam gdje sam .
Bunker je lijevo , ja sam na sredini .
O bože zar opet treba da trčim , ne da mi se . Opet nešto u meni vrišti , opet neko u mojoj glavi viće " nikad ne odustaj , ma koliko gadno bilo"
Trgnem se i poćmem trčati , gledajući trupla na zemlji , gazeći nogama po njima kao da mi je zadnji dan u životu !
Bježi i gazi !
Tek tad kad ne znaš gdje bježiš prolaze ti slike kroz glavu , jedna ti ostaje upečatljiva jer ne znaš što znači ! Ostala mi je slika Ane kad sam ju pokušala ugušit da ne hrče , stavila sam joj jastuk preko glave i stisla , kad je počela rukama lamatat makla sam jastuk i njoj je iz nosa počela krv šikljat ko nikada .
Te sam noći dobila batina ko mali mujo .
Ali ni sama ne znam zašto mi je to u glavi , možda se samo tako osjećam , kao da me netko guši.
Trčim i dalje i pitam se jesam li sve napravila u životu , nisam ! Nisam im rekla da ih volim . Nikada .
Otiču a nikad neće znat ! To je ta pretplata na tugu prvi red otkako se rodiš .
Još malo i bunker .
Sunce je zasjalo , sve ce biti dobro , sunce sije .
ulazim u bunker , ah spašena sam .
iza mene se stvori netko i prisloni mi nož na vrat i povuče držeći me za glavu .
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel

me,myselfelse

Post Postao/la me,myselfelse » 13 lip 2012 02:14

str8faith je napisao/la:Padali su meci ko kiša s neba , okrenem se i ne znam gdje sam .
O bože zar opet treba da trčim , ne da mi se . Opet nešto u meni vrišti , opet neko u mojoj glavi viće " nikad ne odustaj , ma koliko gadno bilo"
Trgnem se i poćmem trčati , gledajući trupla na zemlji , gazeći nogama po njima kao da mi je zadnji dan u životu !
Bježi i gazi !
Tek tad kad ne znaš gdje bježiš prolaze ti slike kroz glavu , jedna ti ostaje upečatljiva jer ne znaš što znači ! Ostala mi je slika Ane kad sam ju pokušala ugušit da ne hrče , stavila sam joj jastuk preko glave i stisla , kad je počela rukama lamatat makla sam jastuk i njoj je iz nosa počela krv šikljat ko nikada .
Ali ni sama ne znam zašto mi je to u glavi , možda se samo tako osjećam , kao da me netko guši.
Trčim i dalje i pitam se jesam li sve napravila u životu , nisam ! Nisam im rekla da ih volim . Nikada .
Još malo i bunker .
iza mene se stvori netko i prisloni mi nož na vrat i povuče držeći me za glavu .

ok, ti bi trebala početi pušiti da te ne muči.. što god da te muči. blackout, i do jutra sam makneš ruku koja izgubi osjet ispod tijela. čak se ni ne okreneš. malo sutra boli vrat od ukočenosti, al odma nazoveš sve koji ne znaju da ih voliš i eto ga.

i nikako ne u vojsku. imaš PREDtraumatični stres :)
Ako želiš mir, pripremi se za rat!

Majke mrze ratove.

http://www.youtube.com/watch?v=vDErC8-MrUw

Ameli

Post Postao/la Ameli » 13 lip 2012 08:59

Snježanu Mehun, da živim s njom i njenim dečkom :-o
dečko ju ostavi, a ona meni ponudi da ostanem živjeti s njom
nisam ju odbila jer sam se probudila, al ne znam niti dal bi prihvatila :-o

nikad o toj ženi nisam razmišljala :shrug:

str8faith
Status: U braku

Post Postao/la str8faith » 13 lip 2012 10:30

me,myselfelse je napisao/la:
str8faith je napisao/la:Padali su meci ko kiša s neba , okrenem se i ne znam gdje sam .
Bježi i gazi !
Još malo i bunker .

ok, ti bi trebala početi pušiti da te ne muči.. što god da te muči. blackout, i do jutra sam makneš ruku koja izgubi osjet ispod tijela. čak se ni ne okreneš. malo sutra boli vrat od ukočenosti, al odma nazoveš sve koji ne znaju da ih voliš i eto ga.

i nikako ne u vojsku. imaš PREDtraumatični stres :)
uh vec je kasno , pusim i u armiji sam
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel

Billie Deadwilder

Post Postao/la Billie Deadwilder » 13 lip 2012 12:59

Putujem za Kinu (tako nešto, mislim da je to bilo) i to sa gomilom ljudi (neki ljudi s faksa, srednje škole, neki čak s nekih foruma lol). Unutar vlaka (ima jedna kabina u kojoj je zapravo wc (? roflmao, sve mi je mutno)) i u toj kabini sleš wcu ostane mi sve. I jakna, novčanik, sve. Naravno izađem van vlaka i hodam naokolo i zapravo trebam nekoga naći (?) i naravno vlak ode bez mene.

slika

Cijela atmosfera je poptuno čudna, a inače su mi takvi snovi kao da je neka atmosfera a la lynch. I sve je morbidno. Usred tog sna zapravo postoji neka opcija da sa nekih drugim ljudima ima neko krstarenje (koje je besplatno nekom forom) ali ja se zapravo dvoumim niti na kraju odem tim putem. Ostatak sna se ne sjećam.

Aven

Post Postao/la Aven » 14 lip 2012 12:22

Masu stvari i ljudi. Između ostalih opet rainbow - gradila je u mom dvorištu nekakav ogroman dvorac od pijeska, a moji roditelji su imali WTF izraz lica. slika

rainbow

Post Postao/la rainbow » 14 lip 2012 12:35

kul, u tvojim snovima il masturbiram il gradim kule u pesku

Aven

Post Postao/la Aven » 14 lip 2012 12:39

Prije ove scene je isto bilo nešto apstraktno seksualno. Izvadila si nekakav ogroman metar, sjela i raširila noge 45 stupnjeva na način da ti nožni prsti dotiču mjeru od nula do kud već na tom metru i na taj način si rekla da mjeriš svoje uzbuđenje. Niš mi nije jasno. slika

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 14 lip 2012 12:42

^

to je čisti pitagorin teorem :) c^2 = 2*(dužina nogu)^2

a ne, čekaj, failala sam, 45 stupnjeva, nije nešto puno raširila noge...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

rainbow

Post Postao/la rainbow » 14 lip 2012 12:46

ma nemoš to ovdi na fizickoj razini svatiti

buduci da je to astralna razina, tamo sam ti objasnjavala kako se mjeri kolika mi je astralna kita

a nije ko kod ovih zemljaskih mesnatih luleka uvije iste velicine, nego se mijenja s obzirom na razne prametre

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 15 lip 2012 11:54

Sanjala sam da nisam mogla naći Massachusetts na karti Amerike. Onda kasnije da sam toliko slabovidna da su mi dali bijeli štap. Onda da sam upoznala slijepca kojemu je životna želja ići na more i kupati se u njemu. Odvela sam ga i bila uz njega, pomagala mu, ali me je strašno frustriralo jer mu nisam mogla objasniti plavu i zelenu boju. Sve što bih htjela reći se odnosilo na nešto drugo što ne može vidjeti. Onda mi je rekao da mu se plava čini kao boja ljubavi jer je more tako toplo i divno i u njemu se osjeća potpuno slobodno. Htjela sam mu reći da se uglavnom crvena smatra bojom ljubavi, ali sam skužila da ovo njegovo zapravo ima više smisla. Kasnije smo krenuli doma, uz plažu, i na jednom zabačenom dijelu naletjeli na nekog lika s par litara piva koji je već bio pijan. Imala sam loš osjećaj pa sam ga požurivala da prođemo. Ovaj pijanac je to naravno skužio i ispriječio nam put. Rekla sam slijepcu da ostane iza dok ja ovo sredim i pokušala sam razgovarati s likom, ali me je on napao s nekom daskom. Ja sam uzela drugu i uspjela ga otjerati nekako. Tu se probudim. :lol:

Ja i moj strah od pijanih muškaraca. <3

Aven

Post Postao/la Aven » 15 lip 2012 12:45

ariadne je napisao/la:Onda mi je rekao da mu se plava čini kao boja ljubavi jer je more tako toplo i divno i u njemu se osjeća potpuno slobodno.
slika

Ja sam sanjala da se naganjam s nekakvim gadnim alienom u odijelu kojeg sam uspjela savladati i srušiti na pod, ali ga nikako nisam mogla ubiti. :|

Imam par ideja što bi metaforički taj alien trebao predstavljati. Trebala sam ga spaliti. :D

Plague

Post Postao/la Plague » 17 lip 2012 15:07

sanjala sam da sam kurva i da me klijent siluje i pokušava ubit, ali mu prerežem grkljan nožem. :D kad sam se probudila, vidila sam poruku od invalidne koja je sanjala da me netko siluje na stražnjem sjedalu auta :lol: friki šit.

osim toga, sanjala sam zle sirene koje jedu ljude, iskopavanje grobova i sendvič koji govori. :D

Aven

Post Postao/la Aven » 01 srp 2012 15:25

Sanjala sam Zitu i JaNNu. :happycry:
Prva scena je bila na nekom balkonu u ZG-u na kojem mi je Zita pričala kako je inače iz Osijeka, ali je trenutno kod tete u ZG na stanu i studira medicinu.
Druga scena se odvijala u nekoj studentskoj menzi gdje nam se pridružila i JaNNa. Na meniju je bila hrana iz McD's-a. Ja sam od žene koja je davala hranu tražila nekakav kompot od breskve, a ona je polizala žlicu i stavila mi u taj kompot. Bila sam bijesna i rekla joj da mi napravi novi. Poslije toga sam se pridružila Ziti za stolom i pričala kako je žena bila bezobrazna. Onda se pojavila i JaNNa sa prenatrpanom tacnom McD's hrane. Nametala je toga za petoro ljudi. The End.

Rock Faerie

Post Postao/la Rock Faerie » 01 srp 2012 16:14

Da se sexam sa skinsom. Nakon toga da sam rodila dijete, baš sam bila sretna dok se nisam probudila.
They share a look in silence and everything is understood

Spiegelbild
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Spiegelbild » 02 srp 2012 15:45

I dream of the dead..
Ceterum censeo Carthaginem delendam esse

Plague

Post Postao/la Plague » 03 srp 2012 14:39

mnogo nasilne stvari. preksinoć su mi huligani spalili desnu stranu lica kiselinom. izgledala sam kao two-face. noćas me upucao neki narkoman. :nesvjest:

rainbow

Post Postao/la rainbow » 04 srp 2012 00:05

^^ jaoj ti s tim snovima (opet ću ja)

ot:

ovo: slika

ispred donjih zuba mi je bilo izraslo i još svašta neš

sletila sam s autom smosta i dpčekla ase na cestu ispod, neko me, valjda, čuva :))

Aven

Post Postao/la Aven » 07 srp 2012 09:15

Sanjala sam kako se sa skupinom čarobnjaka borim protiv čudovišta u nekom selu. Imali smo čarobne štapiće i bilo je eksplozija na sve strane.
Među čarobnjacima su bili Jerry Seinfeld i Kate Beckinsale (kratkokosa). Kad je bilo najnapetije pojavila se i Michelle Pfeiffer. Izgledala je kao u filmu "Dangerous Minds".
Nisam bila sigurna da li je ona na našoj ili protivničkoj strani, ali je udružila svoj čarobni štapić s mojim i uništile smo čudovište, a time i pobijedile u borbi.

U sljedećoj sceni su svi čarobnjaci sjedili na nekom kauču i slavili pobjedu, a Michelle je sjedila u fotelji. Ja sam se odjednom našla među njenim nogama i počele smo se cuddlati i nježno ljubiti. Osjećaj je bio predivan. Ispalo je da sam ja njen (bivši) muž i da smo se rastale tj. rastali : D, ali se nikad nismo prestali voljeti. :D Ona me je došla spasiti u onoj borbi. Imali smo dvoje djece i uz cuddlanje i smijanje smo smišljali smo kako ćemo im reći da smo opet zajedno. slika slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YFK6H_CcuX8[/youtube]

Kleopatrazgb

Post Postao/la Kleopatrazgb » 07 srp 2012 10:29

Posao :(
Definitivno moram na godišnji :)

Odgovorite