...onda si rađe uzmem jednu P....na uglu u maloprodajikorana4 je napisao/la:ne od mene već od ptice
Upravo sada...
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: Upravo sada...
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
-
korana4
hhhaaahhhhaaaa. ali su rijetko vruće
jjjjuuuuppppiiiii!
- Afrodita
a znači kod tebe su ...pile moje pile moje P..... su ti vruće...korana4 je napisao/la:hhhaaahhhhaaaa. ali su rijetko vrućejjjjuuuuppppiiiii!
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
-
Aven
Glavnina je gotova, još zaključak, reference i literatura. Dear dog, pomozi mi danas. 
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
kasnim na pitam te pitam ko menstruacija protekla 2 miseca
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Gledan sta odjedanput smrdi a sve fino i cisto, kad ono gospođa macka se uprdila
tako mala a prdi gore od mog starog nakon fažola 
pitam se jel sjela uplata....
Složila igračku iz Kinder jajeta. Još jedan zvrk. WHYYY
Ajd, s ovim barem izgleda da mogu nekome iskopat oko. Najvjerojatnije sebi.
Ajd, s ovim barem izgleda da mogu nekome iskopat oko. Najvjerojatnije sebi.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
str8faith
zivot mi oduzmi da ne pijem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L8GKplEO ... re=related[/youtube]
ubit ce me rakija i momci koji vole rakiju
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L8GKplEO ... re=related[/youtube]
ubit ce me rakija i momci koji vole rakiju
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
backspace
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69DxpXYl-Oc[/youtube]
kak sam ja paradirala na ovaj crtić. SIVE LUBANJE SILOM, JA IMAM MOĆ! sa kuhačom
kak sam ja paradirala na ovaj crtić. SIVE LUBANJE SILOM, JA IMAM MOĆ! sa kuhačom
-
str8faith
hoću u grad a izgledam kao smrt smail age čengića
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
ccc zašto? za-što? eben ti Sulju
al me navuklo
al me navuklo
-
str8faith
srela komšinuci e sad idem zapalit umrtvit se i zaspat ko beba
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
jutrooo
cekam razvoj dogadaja tokom dana.
poceo je obecavajuce.
stisnem kavu, kaze inteligentna naprava : ocistie spremnik koristene kave, molim....
ocistim. stisnem opet
naprava : napunite spremnik vode, molim.
napojim aparat. stisnem.
naprava : spremnik zrnate kave je prazan.
ubacim zrnatu kavu. stisnem.
naprava : error 20#2343492-0398
nadem manual za napravu nakon pola sata.
manual kaze : za navedeni eror - nazovite ovlastenog servisera.
jebemti kavu i jutro i servisera.
poceo je obecavajuce.
stisnem kavu, kaze inteligentna naprava : ocistie spremnik koristene kave, molim....
ocistim. stisnem opet
naprava : napunite spremnik vode, molim.
napojim aparat. stisnem.
naprava : spremnik zrnate kave je prazan.
ubacim zrnatu kavu. stisnem.
naprava : error 20#2343492-0398
nadem manual za napravu nakon pola sata.
manual kaze : za navedeni eror - nazovite ovlastenog servisera.
jebemti kavu i jutro i servisera.
-
Ooh
me ubi savijest zbog toplog sendvica oko ponoci koji mi je bio tanak, pa ga je trebalo popuniti, ali ne pancetom.sada se pitam koji mi je i otkada me grize savijest zato stojedem i shvatih, mora da sam poremecena. mislim se da li se klin klinom izbija ili ne u ovom slucaju.
isto se pitam da li PBZ ima komade od teta svugdje i ima li to veze s tim sto na osnovvu naglaska zakljucujem da su splicanke i zadranke zaposlene. klasicna diskriminacija. sisato, nalakirano, komadine...ne znam sto mi se dogajdja, ali tesko je stay cool, kada ona pult se ini tako dobar za seks.mozda sam prije trebala ici otvoriti taj racun. doista sam zabrinuta. nikada prije nisam gledala ljude kao sisate objekte i snimala im slatki stomacic dok cekam neki birokratski obrazac. nesto se strasno desava upravo sada.
i istina je ima ruznih ljudi, ne mogu to ignorirati, pa makar me netko razašne na stup srama. ima. tocka. ali ne znam zasto to vidim, od kada zamjecujem? i zasto blinka kao tako vazno, kada je nevazno...
znam, mozak je mozda podivljao jer...ignoriram sve sto treba raditi...lajki dan...
isto se pitam da li PBZ ima komade od teta svugdje i ima li to veze s tim sto na osnovvu naglaska zakljucujem da su splicanke i zadranke zaposlene. klasicna diskriminacija. sisato, nalakirano, komadine...ne znam sto mi se dogajdja, ali tesko je stay cool, kada ona pult se ini tako dobar za seks.mozda sam prije trebala ici otvoriti taj racun. doista sam zabrinuta. nikada prije nisam gledala ljude kao sisate objekte i snimala im slatki stomacic dok cekam neki birokratski obrazac. nesto se strasno desava upravo sada.
i istina je ima ruznih ljudi, ne mogu to ignorirati, pa makar me netko razašne na stup srama. ima. tocka. ali ne znam zasto to vidim, od kada zamjecujem? i zasto blinka kao tako vazno, kada je nevazno...
znam, mozak je mozda podivljao jer...ignoriram sve sto treba raditi...lajki dan...
moja je godinama bila debela i iz srednje bosne. po naglasku, jel...Ooh je napisao/la: isto se pitam da li PBZ ima komade od teta svugdje i ima li to veze s tim sto na osnovvu naglaska zakljucujem da su splicanke i zadranke zaposlene.
dotjerujem blog...ali mislim da nema spasa.
-
backspace
To ti je zato jer se sa shizom druzis...Ooh je napisao/la:me ubi savijest zbog toplog sendvica oko ponoci koji mi je bio tanak, pa ga je trebalo popuniti, ali ne pancetom.sada se pitam koji mi je i otkada me grize savijest zato stojedem i shvatih, mora da sam poremecena. mislim se da li se klin klinom izbija ili ne u ovom slucaju.
Sad ces pomahnitalo otvarat racune po bankama, al daba, 95% ih je strejt, a okruglih 100% ih je nadrkano zbog rada na salteru
drago mi je da nisam jedina koju brisete
-
backspace
Vani sam... Krasno je, ali ledeno.
Sluzbeno cu postat cvikersajba. Kad pitam drugu lezbu kak mi stoje okviri kaj sam uzela, ocekujem kratak odgovor: ODLICNO NAJBOLJE IKAD IKOM, a ne: nisu li ti nekako prevelike?
NE, NISU!
Sluzbeno cu postat cvikersajba. Kad pitam drugu lezbu kak mi stoje okviri kaj sam uzela, ocekujem kratak odgovor: ODLICNO NAJBOLJE IKAD IKOM, a ne: nisu li ti nekako prevelike?
NE, NISU!
Ni Crol nije što je bio..
Čovjek se više ne može ni pošteno prosrat ovdje...
Čovjek se više ne može ni pošteno prosrat ovdje...
crol mi steka...
ocito slapa brise
ocito slapa brise
- Peglam_subotom
Susjed srušio zid na kući! 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
Gledam Twitter i čekam da se Donald Trump prosere već jednom da se imam čemu smijat ostatak dana.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck