Upravo sada...
Re: Upravo sada...
Dehidracija je kurva.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- coco7
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Biskam mak između zubi. Jebena štrudla! 
- sunflower
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
...pokusavam opet zaspati...i nejde mi...
-
backspace
Podocnjaci do juznoafricke republike. A legla jucer prije 9. I ne, nisam se naspavala. Pa ti glumi frajericu i idi 4 noci zaredom spavati iza 11. 
^
poznata je činjenica da što ranije odeš spavati to se umornija probudiš. moraš ustrajati u toj otkačenosti kasnog lijeganja. nisu 4 noći dovoljne...
poznata je činjenica da što ranije odeš spavati to se umornija probudiš. moraš ustrajati u toj otkačenosti kasnog lijeganja. nisu 4 noći dovoljne...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
-
backspace
Pa da, kad bi inzistirala na tome bioritam bi se promijenio. Navikne se covjek navodno i na batine 
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Idem pothodnikom i žena ispred mene se češlja dok hoda. 
Nisam sigurna da budem zadivljena njenom sposobnosti multitaskanju ili šokirana zbog neprimjerenosti mjesta i radnje.

Nisam sigurna da budem zadivljena njenom sposobnosti multitaskanju ili šokirana zbog neprimjerenosti mjesta i radnje.
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

-
Ooh
slapa je napisao/la:^
kaaazu zombiji...
hodam sad kao zombi, hodam sad kao zombi:)))
Posrala me ptica danas dok sam sjedila na jednom zidiću i čimbušila. Naravno da mi je prva misao (mrguda) bila da imam sreće što krave ne lete jer bi me balega zasrala od tjemena do koljena.
ot.
Nazvala me maloprije frendica s ponudom za posao kod lika. Nazvah lika i tako jednostavno popričasmo,bez zamolbi, CV-a, s dogovorom da se vidimo u petak,uz obostrani osjećaj da je to to.
Eto.
Neka ptice lete.
I imaju zdrav probavni trakt.
ot.
Nazvala me maloprije frendica s ponudom za posao kod lika. Nazvah lika i tako jednostavno popričasmo,bez zamolbi, CV-a, s dogovorom da se vidimo u petak,uz obostrani osjećaj da je to to.
Eto.
Neka ptice lete.
kuham koku. dobro, točnije pile. al možda bi bilo izraslo u koku.
mi imamo sve što nam treba,
-
Ooh
kao da me praznim pravilo, a to je za par nijansi gore nego da me je poplava izbacila. mada u usporedbi s ubio me grom i nije strasno.
Bože baci ciglu i budi precizan!
Super.Dash je napisao/la:Posrala me ptica danas dok sam sjedila na jednom zidiću i čimbušila. Naravno da mi je prva misao (mrguda) bila da imam sreće što krave ne lete jer bi me balega zasrala od tjemena do koljena.
ot.
Eto.
Neka ptice lete.
Pogrešno sam procijenila koliko mi je mlijeka ostalo i čokolino mi je ispao pregust. Damnit. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- talented miss cohen
- כהן גדול
-
Ooh
kako zaspati prije nego si pogledala milijun puta kornjacePlague je napisao/la:najela se, a možda i prejela. sad bi valjalo zaspat.
-
Ooh
shizika je napisao/la:^
opet jogurt?
pa majku mu...umjesto trcanja jogurt????
poludila si Ooh. ajd malo odmakni od tog kompa i zečeva. vidiš da je tamo neka radijacija jaka.
...život je lijep... (:
-
Plague
usrećila sam se onim jogurtom. baš.

samo se ti sprdaj, ionako te ne shvaćam ozbiljno otkad sam te vidila golu.Ooh je napisao/la:kako zaspati prije nego si pogledala milijun puta kornjace