...o cemu sad razmisljate...???
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Da li želite biti u ovoj vojsci?

I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
WW1 Books, LennyBot, Zombie Jesus Pizza, Confronting Procrastination, and a Good Roux: the most saved comments and posts on reddit.
Previše vremena sam provela ovdje.
Previše vremena sam provela ovdje.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
moja mater je jako dobra žena , danas sam trebala bit u Splitu i zove ona da pitam jesam na putu , a ja iz kreveta ... e stara ubila sam se na bozicnom partiju drogirana sam ko đubre glava me ubija. Da bi na sve to ona meni rekla popij tabletu što ima veze dođi sutra !
Majko hvala ti sto postojiš , definitivno !
Majko hvala ti sto postojiš , definitivno !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel

O nepogrešivoj logici ljudi koji tvrde da se onaj masakr u školi ne bi dogodio da je više ljudi imalo oružje. To je sve totalno super i Amerika uopće ne bi ličila na Divlji Zapad. <3
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
...koliko ce joj trebat da me otkrije? 
Nosim u sebi mnogo rana, ali takodjer i trenutke koji se nikad ne bi bili dogodili, da se nisam usudila preci granice i zanemariti zabrane!
- me,myselfelse
Svaki put (ok, zadnja dva, da bas ne pretjerujem) nakon izlaska bole me guzovi. Zadnji put (cetvrtak) desni, danas lijevi.
Da bar mogu okriviti led. Eto, nista za pohvaliti se.
Da bar mogu okriviti led. Eto, nista za pohvaliti se.
Kad mi cimerica namjerava izići iz kupaonice. :/ Mislim, čula bih da se okliznula i pala or something. 
Sprema se ko da ide na prijem kod kraljice.
Sprema se ko da ide na prijem kod kraljice.
-
Plague
upravo sam natjerala invalidnu da proba čaj s mlijekom.
jučer je išla sa mnom u kino na hobbita. izdržala je tri sata. nije se bunila, nije hejtala. želi ići opet.
nedavno je izjavila za pjesmu od bloc partyja da joj je dobra.
polako je oblikujem u nešto kvalitetno.
jučer je išla sa mnom u kino na hobbita. izdržala je tri sata. nije se bunila, nije hejtala. želi ići opet.
nedavno je izjavila za pjesmu od bloc partyja da joj je dobra.
polako je oblikujem u nešto kvalitetno.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Zaboravila si napomenut da mi zugas zbog klosarskog stajlinga koji si mogu priustit svega jednom tjedno. Gmazu :*
ex invalid_user
-
Plague
oćeš prestat s tim? :triska:
apsolutno me ne dira tvoj "klošarski" stajling, zaboga, ja sam cijeli prošli tjedan išla na faks u majici na supermana u kojoj spavam.
ono što me dira je narančasta boja. mrzim je. uznemiruje me na jednom skroz novom nivou koji nisam uopće znala da imam.
apsolutno me ne dira tvoj "klošarski" stajling, zaboga, ja sam cijeli prošli tjedan išla na faks u majici na supermana u kojoj spavam.
Tumblr mi je dao ideju za end of the world playlistu.
Ono nakarađe od Madonnine pjesme "4 Minutes (to Save the World)" napokon ima razlog za postojanje.
Ono nakarađe od Madonnine pjesme "4 Minutes (to Save the World)" napokon ima razlog za postojanje.
o tome kako je ovo jednostavno predivno.....
http://www.mymodernmet.com/profiles/blo ... ed-egg-art
http://www.mymodernmet.com/profiles/blo ... ed-egg-art
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

- gemini
- Status: U vezi
..I'll make you wonder...I'll make you wonder now...give your fingertips a break...I'll take you under...
-
Skinny031
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
pokusavam svatit jesam lez il hetero i onda skontam da sam bi^^
- miss_misty
proklete fiziološke potrebe!
kad ja budem predsjednica...
kad ja budem predsjednica...
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
Taman kad pomislim da sam sve vidjela, ono Paul McCartney pjeva s postavom Nirvane.
Ako ovo nije naznaka apokalipse, ne znam što je. Možda to što se Kelly Clarkson zaručila. Za muškarca. Oh that poor deluded thing.
Ako ovo nije naznaka apokalipse, ne znam što je. Možda to što se Kelly Clarkson zaručila. Za muškarca. Oh that poor deluded thing.
-
Plague
kaže invalidna da bi trebala prestat hejtat ljude, ali nikad mi to nije bilo teže nego otkad sam na ovom forumu. 
Nasla ovaj citat, prevela na hrvatski i sad eto, upravo o njemu razmisljam...
"Nemoj nikad u zivotu nikome se opravdavat! Tvojim prijateljima to nije potrebno, neprijatelji tvoji ionako ti nece povjerovat, a budale nece shvatiti o cemo pricas. Imas pravo donositi odluke o svome vlastitom zivotu: sta je ono sta trebas ili ne trebas reci ili uciniti, onda kada ti to zelis ili kad ne zelis. Ako pogrijesis - isto dobivas! Dobivas iskustvo. Ako odlucis dobro, uzivat ces u tome. Najbitnije je da se nikad ne predajes i sebi ne proturijecis da bi drugima udovoljila. Zivot je jedinstven! Samo Tvoj! Uzivaj u njemu na kakav god nacin pozelis!!!"
"Nemoj nikad u zivotu nikome se opravdavat! Tvojim prijateljima to nije potrebno, neprijatelji tvoji ionako ti nece povjerovat, a budale nece shvatiti o cemo pricas. Imas pravo donositi odluke o svome vlastitom zivotu: sta je ono sta trebas ili ne trebas reci ili uciniti, onda kada ti to zelis ili kad ne zelis. Ako pogrijesis - isto dobivas! Dobivas iskustvo. Ako odlucis dobro, uzivat ces u tome. Najbitnije je da se nikad ne predajes i sebi ne proturijecis da bi drugima udovoljila. Zivot je jedinstven! Samo Tvoj! Uzivaj u njemu na kakav god nacin pozelis!!!"
Nosim u sebi mnogo rana, ali takodjer i trenutke koji se nikad ne bi bili dogodili, da se nisam usudila preci granice i zanemariti zabrane!
Season finale Homelanda. Pa ja ću se raznijet.
Some pun intended.
Zašto sam dovraga prestala učit ruski, sad ne mogu properly istalkat onu moju. 
-
Plague
tehnički gledano, to bi bio metak u potiljak.invalid_user je napisao/la:i metak u celo je korak naprijed.
ot. oprala sam suđe. sad čekam da izađe iz tuša i krene žugat što sam sve smočila u tom procesu.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
fak, zboravila sam to napraviti, dobro si me sjetila.
:pedantna:
ex invalid_user
Pogled kroz prozor me ne čini sretnom. 
koji je sretnik ili sretnica je na parkingu našao auto u komadu, ja i sis uhvatile tipa u provali i prijavile ga 
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...

o 01:29
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...