Jbg, iman i ja mana.
- lucretia
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: Jbg, iman i ja mana.
Ovo me sjetilo - psujem dok vozim
a kad me stvarno izbace iz takta prestanem i s tim pa samo imam otrovne komentare
onda sam zanimljiva za slusanje
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
Najveća mi je mana što sam dozlaboga lijena i neodgovorna u skladnom paketu s autodestruktivnim ponašanjem.
Često se iskaljujem na ljudima koji me nisu ni nanervirali niti su to zaslužili pa mi poslije bude žao. Radim na tome.
U nekim stvarima imam dvostruka mjerila, npr. mrzim kad od nekoga ne mogu doći do riječi, a zna mi se dogodit da udavim ljude pričom i ja, ja, ja rečenicama.
Kad se probudim rano ili kad me netko probudi, bezobrazna sam, čangrizava i nervozna, tako da se znam izderati bez razloga na bližnje,
ako mi se ne da malo vremena da dođem sebi. Također ne volim razgovarat jutrom.
I tvrdoglava sam, iako to ne smatram manom
Vjerojatno ima toga još, ali ovo mi sad samo pada na pamet
Često se iskaljujem na ljudima koji me nisu ni nanervirali niti su to zaslužili pa mi poslije bude žao. Radim na tome.
U nekim stvarima imam dvostruka mjerila, npr. mrzim kad od nekoga ne mogu doći do riječi, a zna mi se dogodit da udavim ljude pričom i ja, ja, ja rečenicama.
Kad se probudim rano ili kad me netko probudi, bezobrazna sam, čangrizava i nervozna, tako da se znam izderati bez razloga na bližnje,
To je samo tuđa mana, nikad osobna.omnia je napisao/la: I tvrdoglava sam, iako to ne smatram manom
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
^ Meni to nije mana kod nikoga, samo iritantna osobina kod nedokazanih ljudi 
omnia je napisao/la:Najveća mi je mana što sam dozlaboga lijena i neodgovorna u skladnom paketu s autodestruktivnim ponašanjem.
I knew I liked you for a reason. <3
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck