...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Lani mi je jedan šezdesetogodišnjak rekao da se neka mlada cura sexa s njime, a on joj kupuje kutiju cigareta dnevno.
Ako nije lagao, znači mala je kurvica. I to jeftina.
Ali, ne mogu shvatiti druge motive.
Ako nije lagao, znači mala je kurvica. I to jeftina.
Ali, ne mogu shvatiti druge motive.
That's what I said.Aven je napisao/la:Plus, sigurno nema neki univerzalan odgovor, kao ni za većinu stvari.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Aven
Odlično.omnia je napisao/la:Lani mi je jedan šezdesetogodišnjak rekao da se neka mlada cura sexa s njime, a on joj kupuje kutiju cigareta dnevno.
Jesi ti mali Hićo? Šta bi sad komandirala kako da žive?
Ne, samo ne shvaćam to.
A boli me što tamo netko čini ili ne
A boli me što tamo netko čini ili ne
"Ja sam djevojčica čiji je otac napravio nered u osnovnoj školi u Vrgorcu i htjela bih da čujete i moju stranu priče."
Ma znaš šta.
Isuse, nikad neću diplomirat, nemam ja živaca za ovakve, rušila bih idiote sve u 16 i onda bi me netko samo pretuko na smrt jednog dana.
Ma znaš šta.
Isuse, nikad neću diplomirat, nemam ja živaca za ovakve, rušila bih idiote sve u 16 i onda bi me netko samo pretuko na smrt jednog dana.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Aven
@omnia:
Bi ti bilo fora kad bi bila starija žena i mlađi muškarac?
Bi ti bilo fora kad bi bila starija žena i mlađi muškarac?
Dvostruki standardi.
To mi je manje odvratno, vjerojatno jer nisam čula za takav primjer, dok se ovi muškarci kurče uokolo s tim mladim ženama.
To mi je manje odvratno, vjerojatno jer nisam čula za takav primjer, dok se ovi muškarci kurče uokolo s tim mladim ženama.
-
Aven
Koji bi se izraz (umjesto kurčenja) koristio za ženu koja se kurči s mlađim muškarcem? *hm*omnia je napisao/la:muškarci kurče
Isto. Ja taj izraz koristim i za muškarce i za žene.
- rollthedice
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
dok se žena pičkara sa mlađim muškarcem...
ot.o tome kako san jednu vecer po ure sa kljucevima od ocuhovog auta/motora pokusavala otkljucat kucu :/
ot.o tome kako san jednu vecer po ure sa kljucevima od ocuhovog auta/motora pokusavala otkljucat kucu :/
Zadnja izmjena: rollthedice, dana/u 02 srp 2013 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
"ima raznih vrsta ludila i neka su od njih pravo uzivanje."-C.Bukowski
Al to već znači nešto drugo. 
[feminazi mode]Patrijarhat je kodiran (i) u jeziku. Ista stvar kod onog kad za odvažnu osobu kažemo da "ima muda," a za slabu da je "pičkica."[/feminazi mode]
[feminazi mode]Patrijarhat je kodiran (i) u jeziku. Ista stvar kod onog kad za odvažnu osobu kažemo da "ima muda," a za slabu da je "pičkica."[/feminazi mode]
Danas je dan za glupost, tamo negdje do podneva u većim omjerima, poslijepodne pa kako se kome dadne.
Živi bili pa vidjeli.
And all the wine is all for me.
Živi bili pa vidjeli.
And all the wine is all for me.
Ne smijem ić kod ove svoje frizerke po ljeti kad nosi blago strukirane haljinice, otkrila sam da ima predobre noge i figuru za ičije dobro, osim njenog muža, očito. 
Ne smije mi takva prolazit prstima kroz kosu, I'm all sensitive and shit.
Ne smije mi takva prolazit prstima kroz kosu, I'm all sensitive and shit.
A sad tako i izgledam, da ne bi bilo zabune.Aven je napisao/la:^
Prljava lezbo.
-
Gost
o tome kako moy zivot trenutno lici na dramsku seriyu samo nisam sigurna koyu 
o tome kako mi se neda na tu vježbu
1. Jedan od najkul osjećaja ikad je kad pjevam uz neku pjesmu, izađem van i onda se vratim na točan stih.
Pothvat za nekog tko ne zna pjevat. Mora da mi je cimerica oduševljena.
2. Počela sezona kuhanih kukuruza, ne znam koliko će moje seljačko slavonsko srce i ostali organi te osjetila izdržat da ne pojedem sve što onaj čiča u kvartu ima.
2. Počela sezona kuhanih kukuruza, ne znam koliko će moje seljačko slavonsko srce i ostali organi te osjetila izdržat da ne pojedem sve što onaj čiča u kvartu ima.
-
Aven
Moram napisat fakturu i javit se surli.
Niš' mi se ne da. NIŠTA!
Niš' mi se ne da. NIŠTA!
sinoc.....pijana noc...o boze petra.... 
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
I tako se na poslu pojave dvi nove cure, cile cicate i guzate i tako to, u roku od 5 min su počele kružiti priče, kako su to one dobile posao.... so...
M1: ne smiješ više biti ni zgodan a da ti se to ne odbije od glavu, wtf
M2: dežurni babinjak mi stvarno počinje ići na živce, alo, get a life
M3: a što ako su jadne cure stvarno pametne, kako će uopće dokazati da su sposobne ?
M4: srića pa ja nemam tih problema
M5: zašto ja nemam tih problema?
M6: meni uopće nisu zgodne, ono, svaka čast cicaman i guzicaman ali ne, malo su mi plastične
M1: ne smiješ više biti ni zgodan a da ti se to ne odbije od glavu, wtf
M2: dežurni babinjak mi stvarno počinje ići na živce, alo, get a life
M3: a što ako su jadne cure stvarno pametne, kako će uopće dokazati da su sposobne ?
M4: srića pa ja nemam tih problema
M5: zašto ja nemam tih problema?
M6: meni uopće nisu zgodne, ono, svaka čast cicaman i guzicaman ali ne, malo su mi plastične
-
Aven
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pGpYou-RuPI[/youtube]
KAKO SU DOBRI! Ne znam jesam li ikad vidjela toliko ženstvenu ženu ko što je ovaj lik utjelovio Tyru Sanchez (tamnoputa s velikom smeđom kosom).
KAKO SU DOBRI! Ne znam jesam li ikad vidjela toliko ženstvenu ženu ko što je ovaj lik utjelovio Tyru Sanchez (tamnoputa s velikom smeđom kosom).
ovo već postaje šablon da se nakon bajkanja idemo zaliti kojim pivom. najs.
ono plavo stvorenje koje je sjedilo iza mene je kjut al ja to naravno znam pokazati ili shvatiti ili ..što god. -.-
ono plavo stvorenje koje je sjedilo iza mene je kjut al ja to naravno znam pokazati ili shvatiti ili ..što god. -.-
i could surf the earth on a banana peel
zar je moguće da postoji debil koji može ukrast igračku s ograde??? majmune debilni!
kako je ona meni lijepa i kako sam ja zaljubljena, i kako me tjera da locem :S :S <3
...život je lijep... (: