Drago mi je da je osvojila, uvijek mi je bila favorit, možda čak više zbog tog ponašanja izvan terena, nego same igre, jbg., uvijek sam bila slaba na luđakinje
Do g. Škota mi nikad nije bilo pretjerano stalo.

, čestitam, još samo da Nizuzemsku sutra sredimo, a mogle bi, dobro igramo I Jelene Alajbeg i Maje Poljak.Jadzia Dax je napisao/la:Naravno da su sve zgodne, kad su sve plavuše osim libera

uglavnom većinu međunarodnih tekmi, barem onih koje se prenose na nekoj TV mreži, možeš naći na linkovima kao što su Firstrow ili Sportlemon...njemačka liga prenosi svaki vikend jednu ligašku tekmu na dfb.tv...najviše pratim novu američku ligu NWSL koja ima svoj Youtube kanal i sve tekme možeš tamo pratiti te ih čak oni kasnije u cijelosti uploadaju pa ih možeš i kasnije pogledatiJadzia Dax je napisao/la:Errm, pogledam ako slučajno uhvatim nešto, većinom prvenstva. A gdje ti to pratiš? Baci link ili nešto
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ariadne je napisao/la: ne mogu podnijet njegov ubitačno dosadan tenis i degutantno glumatanje