mat3a je napisao/la:sad cemoo
nice...
nimi jesi ti helium, tj. mipula? nesto kontam da ima kao mjeseca dana od prekida? a sve me muci taj vlak...jesi ziva?
mat3a je napisao/la:sad cemoo
To od silne popularnosti.slapa je napisao/la:ne gladam/slušam sjednicu Sabora jer je stream riknuo.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Andain je napisao/la:[quote="megan"]..sam živa stigla doma![]()
(za obje)
mora da me i to sinoć probudilo.. znala sam da nisam halucinirala!uma je napisao/la: Otkad smo se vratili, ponavlja kako joj je koncert bio lijep![]()
I meni bilo drago! I drago mi da sam Tvoju upoznala.uma je napisao/la:^ meni je drago sto smo procaskale
Valjda sam jedina bila nezainteresirana za koncert dok je ova moja bila u prvim redovima. Otkad smo se vratili, ponavlja kako joj je koncert bio lijep
Kad sam skuzila da ono s druge strane sanka nije ogledalo () nego ogromno mjesto za pusenje/chill, nisam se micala otamo. Osim kad sam se na "feel it in my bones" provukla da malo besramno izljubim ovu svoju.
A bila je neka kul vibra. Lijep koncert.
Zasto? Tebi je i onako Tegan draza.Andain je napisao/la:Zapravo, jedina zamjerka s moje strane je što Sara nije malo više brbljala
Zaključila sam da su mi simpa obje, al generalno, Sara drži zanimljivije monologemargarita je napisao/la:Zasto? Tebi je i onako Tegan draza.Andain je napisao/la:Zapravo, jedina zamjerka s moje strane je što Sara nije malo više brbljala