NESIGURNOST
NESIGURNOST
sve vezano za isti spol je meni novo(to je uredu jer imam samo 17 godina),nedavno sam priznala sebi i najboljim prijateljima da sam gay/bi(neznam tocno) zbog cure koja mi je otvorila oci...iskustvo s curom i deckom je neusporedivo(nemogu rec da me decko nikad nije privukao ali ni priblizno kao cura) stalno smo se vidale i nije proso sat da nepomislim na nju ali mi je ta moja prva cura ubrzo slomila srce,nepitajte me sta je bilo jer neznam ni sama-kak je to nase pocelo tako je i zavrsilo(iznenada)...jednostavno smo se prestale vidati bez objasnjenja i par puta sam ju pozvala van poslje sto smo se prestale vidat ali ko nije mogla i tako to..imam osjecaj da je jedini nacin da ju prebolim da nadem novu curu ili cak decka iako me oni pretjerano nezanimaju al sve bi napravila da se rjesim misli o njoj pa i vratila se na staro,na decke bezobzira sto mislim da su cesto dosadni i predvidljivi u vezi "ljubavi"..... mogu samo reci POMOC!
http://www.youtube.com/watch?v=P8KhDiYeN_g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=P8KhDiYeN_g" onclick="window.open(this.href);return false;
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Re: NESIGURNOST
sad još reci da si iz Splita i treniraš Judo !
šalu na stranu
ljek za propalu ljubavnu vezu je nova ljubavna veza ... sretno :*
šalu na stranu
ljek za propalu ljubavnu vezu je nova ljubavna veza ... sretno :*
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Rock Faerie
-
Aven
Joj.
Teško da će neki post pomoći u ovakvom rezoniranju ili ga pak drugačije preokrenuti.
Mogu samo reć da skakanje iz veze u vezu koja bi trebala imati funkciju flastera je nešto najgore što možeš napraviti sebi, a i toj drugoj osobi koja bi trebala glumiti flaster.
Tugovanje je normalna faza nakon odnosa s osobom koju smo voljeli. Preskakati ju i potiskivati nije zdravo.
Nova ljubav bi trebala doći spontano, a ne na silu i po "klin klinom" principu.
Teško da će neki post pomoći u ovakvom rezoniranju ili ga pak drugačije preokrenuti.
Mogu samo reć da skakanje iz veze u vezu koja bi trebala imati funkciju flastera je nešto najgore što možeš napraviti sebi, a i toj drugoj osobi koja bi trebala glumiti flaster.
Tugovanje je normalna faza nakon odnosa s osobom koju smo voljeli. Preskakati ju i potiskivati nije zdravo.
Nova ljubav bi trebala doći spontano, a ne na silu i po "klin klinom" principu.
- Rock Faerie
Ajd da kazem da sam se i ja prvi put zaljubila u zenu sa 17. Slomila mi je srce tad, a i jos par puta kroz godine. Sad razmisljam koji bi savjet tad sebi dala, a i tebi sad i fkt nemam pojma. Mlada si imas vremena za radit greske opusti se i sve sto radis neka bude iskreno i sa srcem eto.
They share a look in silence and everything is understood
I nemoj petljat s frajerima ako ih ne "osjecas"..potrosi vrijeme korisno a ne u losim vezama samo iz razloga da nisi sama..glupost..a uostalom, kolko je fer da i ti nekog zavlacis i na kraju mu mozda slomis srce..
- DoubleTrouble
- Status: U vezi
Little N je napisao/la:potrosi vrijeme korisno a ne u losim vezama samo iz razloga da nisi sama
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
Definitivno najgluplji potez bi ti bio biti s nekim da zaboravis..nije fer prema toj drugoj strani..
Mada vecina ljudi tako pokusava zaboraviti,valjda je tako lakse..
Druzi se,upoznavaj nove ljude,zezaj se..mozda se i izrodi nesto lijepo al nemoj nista forsirati..
Mada vecina ljudi tako pokusava zaboraviti,valjda je tako lakse..
Druzi se,upoznavaj nove ljude,zezaj se..mozda se i izrodi nesto lijepo al nemoj nista forsirati..
"Prije nego dozvoliš da te riječi povrijede pogledaj ko ih izgovara!"
- gigiONlajna
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Hir hir na svaki post.....Slažem se sa svima
. Nemam kaj pametnije nadodati.
GigiOnTrajna 
kad preboliš kreni dalje....možda prvi ali ne i zadnji put. 
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....