NESIGURNOST

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Odgovorite
Noob

NESIGURNOST

Post Postao/la Noob » 27 stu 2013 16:44

sve vezano za isti spol je meni novo(to je uredu jer imam samo 17 godina),nedavno sam priznala sebi i najboljim prijateljima da sam gay/bi(neznam tocno) zbog cure koja mi je otvorila oci...iskustvo s curom i deckom je neusporedivo(nemogu rec da me decko nikad nije privukao ali ni priblizno kao cura) stalno smo se vidale i nije proso sat da nepomislim na nju ali mi je ta moja prva cura ubrzo slomila srce,nepitajte me sta je bilo jer neznam ni sama-kak je to nase pocelo tako je i zavrsilo(iznenada)...jednostavno smo se prestale vidati bez objasnjenja i par puta sam ju pozvala van poslje sto smo se prestale vidat ali ko nije mogla i tako to..imam osjecaj da je jedini nacin da ju prebolim da nadem novu curu ili cak decka iako me oni pretjerano nezanimaju al sve bi napravila da se rjesim misli o njoj pa i vratila se na staro,na decke bezobzira sto mislim da su cesto dosadni i predvidljivi u vezi "ljubavi"..... mogu samo reci POMOC!
http://www.youtube.com/watch?v=P8KhDiYeN_g" onclick="window.open(this.href);return false;

str8faith
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U braku

Re: NESIGURNOST

Post Postao/la str8faith » 27 stu 2013 18:49

sad još reci da si iz Splita i treniraš Judo !
šalu na stranu

ljek za propalu ljubavnu vezu je nova ljubavna veza ... sretno :*
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel

Ooh

Post Postao/la Ooh » 27 stu 2013 18:52

a ja kazem ne u novo. proci ce :)

Noob

Post Postao/la Noob » 27 stu 2013 18:58

iz osijeka sam:P

Rock Faerie

Post Postao/la Rock Faerie » 27 stu 2013 20:03

Onda su lijek kobasice :D
They share a look in silence and everything is understood

Aven

Post Postao/la Aven » 27 stu 2013 20:08

Joj. :D

Teško da će neki post pomoći u ovakvom rezoniranju ili ga pak drugačije preokrenuti. :D

Mogu samo reć da skakanje iz veze u vezu koja bi trebala imati funkciju flastera je nešto najgore što možeš napraviti sebi, a i toj drugoj osobi koja bi trebala glumiti flaster.

Tugovanje je normalna faza nakon odnosa s osobom koju smo voljeli. Preskakati ju i potiskivati nije zdravo.
Nova ljubav bi trebala doći spontano, a ne na silu i po "klin klinom" principu. :)

Rock Faerie

Post Postao/la Rock Faerie » 27 stu 2013 20:14

Ajd da kazem da sam se i ja prvi put zaljubila u zenu sa 17. Slomila mi je srce tad, a i jos par puta kroz godine. Sad razmisljam koji bi savjet tad sebi dala, a i tebi sad i fkt nemam pojma. Mlada si imas vremena za radit greske opusti se i sve sto radis neka bude iskreno i sa srcem eto.
They share a look in silence and everything is understood

Little N

Post Postao/la Little N » 28 stu 2013 08:17

I nemoj petljat s frajerima ako ih ne "osjecas"..potrosi vrijeme korisno a ne u losim vezama samo iz razloga da nisi sama..glupost..a uostalom, kolko je fer da i ti nekog zavlacis i na kraju mu mozda slomis srce..

DoubleTrouble
Status: U vezi

Post Postao/la DoubleTrouble » 28 stu 2013 09:04

Little N je napisao/la:potrosi vrijeme korisno a ne u losim vezama samo iz razloga da nisi sama
:dada: Godinama sam se držala one bolje biti solo nego u vezi u kojoj si samo zato da nebi bila solo. Nije u redu trošiti nečije vrijeme i emocije i obmanjivati ljude kao što vjerojatno ni tebi nebi bilo drago da to netko tebi čini. Vrijeme liječi sve rane. Mlada si, nemoj forsirati. Ako želiš s novom vezom zaboraviti na staru ljubav razmisli hoće li to biti prava veza ili samo obmana tj nešto što će ti zaokupiti pažnju dok se emotivno ne središ.
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." slika

4_music

Post Postao/la 4_music » 28 stu 2013 09:49

Definitivno najgluplji potez bi ti bio biti s nekim da zaboravis..nije fer prema toj drugoj strani..
Mada vecina ljudi tako pokusava zaboraviti,valjda je tako lakse..
Druzi se,upoznavaj nove ljude,zezaj se..mozda se i izrodi nesto lijepo al nemoj nista forsirati..:-)
"Prije nego dozvoliš da te riječi povrijede pogledaj ko ih izgovara!"

gigiONlajna
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la gigiONlajna » 01 pro 2013 07:28

Hir hir na svaki post.....Slažem se sa svima :). Nemam kaj pametnije nadodati.
GigiOnTrajna :frizuraparti:

Hurem

Post Postao/la Hurem » 01 pro 2013 10:31

kad preboliš kreni dalje....možda prvi ali ne i zadnji put. :)
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....

Odgovorite