užasno (mi) je sexy. plesno-zavodnička. taman za... upright love making... (uspravno snošenje?)
kad nisi baš siguran gdje završava ples, a počinje snošaj i obrnuto... snošajpodobno vrlo...
too young to reason to grown up to dream...
ne znam je li objašnjenje uopće potrebno, ali želim izraziti svoje oduševljenje ovom pjesmom (a i spotom).
prvo, beat je fenomenalan i vrlo dobar za održavanje ritma. ovi zvučni efekti (zvono, neko urlikanje i milozvučan smijeh) pridonose dinamici, a riječi su toliko catchy da si ne mogu pomoći da ne zapjevam, ma što god radila, što me opušta i uzbuđuje. ponekad nemam ideje za dirty talk, ali ova pjesma se uvijek inspirira i razvežem se toliko da se nekad uhvatim kako sam potpuno izgubila pojam o prostoru i vremenu, pa se djevojka ljuti
međutim, ne bi to bilo to bez da si ne projiciramo spot na zid ispred kreveta. prvo ga pogledamo par puta to get in the mood, a onda ustanemo i oponašamo sve pokrete iz videa. na početku nam je bilo malo teško, bilo je i par ozljeda, ali sad već tresemo guzama kao velike
megan je napisao/la:međutim, ne bi to bilo to bez da si ne projiciramo spot na zid ispred kreveta. prvo ga pogledamo par puta to get in the mood, a onda ustanemo i oponašamo sve pokrete iz videa.