hvala i svima ostalima na komentarima i lijepim zeljama
Sto se izlazaka i druzenja tice nemam bas vremena (preko tjedna radim i kasno stizem doma, a dosta vikenda sam izvan RH) moje drustvo su dugogodisnje hetero frendice u vezama i brakovima tako da bi trebala u novu potragu (kao sto sam vec zakljucila ne u Rush i kao sto ste mi savjetovale ne niti na ovom forumu... A bas mi se cinilo prakticnim...)
Pretpostavljala sam da cete me napasti zbog zahtjeva ali dajem do znanja da sam ih napisala iskljucivo da eliminiram odredeni uzorak neozbiljnih i onih s kojima postoji manja vjerojatnost da si kliknem... naglasavam da sam itekako svjesna da uvijek postoje iznimke: djevojke s kratkom kosom koje su zenstvene, djevojke od 21 godinu koje su zrelije od onih od 30, djevojke bez svojih obaveza koje nece imat ljubimorne scene nakon sto se ne stignemo vidjeti dva tjedna itd itd itd
Ipak, nisam htjela sve istaviti otvoreno pa su uvjeti takvi kakvi jesu (kao sto rekoh fleksibilna sam) Ako se neka prepozna nek se javi za kavu, cheesecake ili cokoladni brownie