...o cemu sad razmisljate...???
- Sally_Seton
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
o kiklopu... svaka čast svakome ko se izbori sa njom kao lektirom 
Uh,bas ne volim raditi vikendom. Ekipa se pentra po Velebitu i salje mi slike. 
Neka bar oni uzivaju u predivnom danu i jos ljepsem ambijentu.
Neka bar oni uzivaju u predivnom danu i jos ljepsem ambijentu.
Boss ode doma, njih troje gleda 50 nijansi sive/ plave koje već, a ja nap za stolom, lol.. I luv mah job.
Don't talk about life, live it.
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
O tome kako bih voljela da mi s neba padne par tisuća kuna i da ih spizdim na shopping odjeće/obuće. Baš sam in the mood for that.

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Bankrotirat ću, idući mjesec rođenje bossove bebe, tetin rođendan, bratićev i moj rođendan.. 
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Razmišljam o tome kako poštujem određene ljude ovdje. Iako nekad okrenem očima na njihove postove.
Toliko godina na ovom čudu, ne možeš se slagati sa svima, ali možeš poštivati ljude.
I o tome kako je Ivana učestalo ime.
Brate mili...dokle više....
Toliko godina na ovom čudu, ne možeš se slagati sa svima, ali možeš poštivati ljude.
I o tome kako je Ivana učestalo ime.
Brate mili...dokle više....
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Svirala sam na balkonu raštimanih žica i nitko mi nije kucao na vrata, haha. :totalwin:
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
četvrtak, petak, subota, nedjelja. za to živim. -.-
i za ovo malo:
https://www.facebook.com/events/1593929900846784/
i za ovo malo:
https://www.facebook.com/events/1593929900846784/
ex invalid_user
- Kroacija
http://www.24sata.hr/lifestyle/muskarci ... ena-417021
pitam se zašto ovakve jedinke ne uočavaju paradoks svojih izjava i ne kontaju da istima bacaju još dodatnu ljagu na homoseksualnu populaciju te da ničim apsolutno ne doprinose poboljšanju položaja homoseksualaca u hrvackoj.
katastrofa.
pitam se zašto ovakve jedinke ne uočavaju paradoks svojih izjava i ne kontaju da istima bacaju još dodatnu ljagu na homoseksualnu populaciju te da ničim apsolutno ne doprinose poboljšanju položaja homoseksualaca u hrvackoj.
katastrofa.
ex invalid_user
Ideja da samo žena može zadovoljiti ženu je stvarno bedasta, al meni je fascinantna ta nečija ''fascinacija'' ženama, in general..Dakle ne fascinacija nekom konkretnog ženom i njenim osobinama/postignućima i sl. već više u smislu: žene su inspiracije, muze, bavljenje definicijom što je The Žena, žena je nešto posebno u svemir u i sl. spika
Zamisli da netko tako govori o muškarcima..well, zapravo stvar je identična
Zamisli da netko tako govori o muškarcima..well, zapravo stvar je identična
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ne znam kad sam zadnji put bila mrtva u krevetu do 15. 
- Moloko
O tome kako ću vjerojatno na blues večer danas. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
zašto ne postoji neki pošteni lezbijski film sa zgodnim glumicama 
Desert je visnjica 
Baš mi je dobro sjela ova stvar..
Hansel
Hansel
- Silk Spectreii
Da se bar znam baviti programerstvom. Imam ideju kojom bi milijone zaradila u roku od godine/dvije.. ne mogu vjerovat da se toga jos nitko nije sjetio.. cijeli internet sam pretrazila i nema.. bas steta sto sam tudum za informatiku :'(
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
- Kroacija
ak je ideja vrijedna toga, uloži par tisuća kuna u izradu. ako trebaš dobre ljude/programere, preporučim. 
što me podsjetilo, prije 3 godine sam isto tako oklijevala s izradom nečeg i evo prije par dana je netko drugi to napravio, mailom mi stiglo. debil.
ont_ o ovim ljudima koji mi ostavljaju po 100-200 kn za uslugu koja je već naplaćena.
da sam šarmantna pa ajd, ali ono...wtf. 
što me podsjetilo, prije 3 godine sam isto tako oklijevala s izradom nečeg i evo prije par dana je netko drugi to napravio, mailom mi stiglo. debil.
ont_ o ovim ljudima koji mi ostavljaju po 100-200 kn za uslugu koja je već naplaćena.
ex invalid_user
- Silk Spectreii
Imam frenda koji je super programer.. dalo bi se s njim i jos pokojim entuzijastom to napravit.. mori me to sto ja samo verbalno znam problematiku iznijeti.. bilo tko me moze saslusat i to napravit pa rec da je ideja njegova jel.. kako se osigurat da ne moram kasnije nekog udavit.. 
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
^Napiši poslovni plan i odi do najbližeg akceleratora za savjet/prostor/pare za startup. Najmanji problem je nać tko će ti napravit softver 
- Kroacija
pada mi na pamet jedino ovo ili ugovor o tajnosti podataka/ideje potpisan kod javnog bilježnika. tako da ih možeš tužit ako ukradu.

ex invalid_user
- Silk Spectreii
Interesting.. muchos gracias guapas! Sjetit cu vas se kad budem margarite na Bahamima ispijala :* :*
^ugledaj se na Steve Jobs-a; on je smislio poslovni plan i kriterije koji proizvod treba zadovoljavati, velikim dijelom estetske, Wozniak je radio velik dio realizacije proizvoda, barem na početku 
..
Navodno je quora dobro mjesto za različite poslovne ideje, posebno za IT pa možeš i tamo provjeriti dal ta stvar/usluga već postoji..
..
Navodno je quora dobro mjesto za različite poslovne ideje, posebno za IT pa možeš i tamo provjeriti dal ta stvar/usluga već postoji..
Hansel
Hansel
- Silk Spectreii
Pogledat cu guor-u.. tnx 
Nisam to za Jobsa znala..
Nisam to za Jobsa znala..

Bog te jeb...
A ovaj dolje s 'nemam mana'. Blago tebi.
- Moloko
Mrzim kad ne znam po Zagrebu :/
There, there. Znam kako ti je.Moloko je napisao/la:Mrzim kad ne znam po Zagrebu :/
Razmisljam kako je uzasno vruce i kako napokon ne moram nositi duge majice ujutro kada idem na posao. \o/
- Moloko
@Malory- Danas sam u potrazi za laboratorijem. Bog mi pomogao jer si sama ne znam.