...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Ma kužim..al na glasove tih primitivnih možeš zaboraviti, oni su do vječnosti obećani HDZu neovisno o svem. Meni se ipak čini da ima gro onih koji su rezignirani aktualnom vlašću (kao ti i ja), ali ih još više iritira podlost i psihotičnost ovog cijelog cirkusa sa šatorašima. Iskreno, mislim da su oni najbolje što se Milanoviću moglo desiti pred izbore..nije da ima ikakav rezultat iza sebe, jedino na što može računati jest da je nezadovoljstvo njima manje neg iritacija ovim kriminalcima/crkvom i cijelim cirkusom. Crkva i branitelji su do sada bili sveta krava u našem društvu, nadam se da će iritacija porasti do te mjere da se actually nešto promijeni.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- zwarte paard
ovo mi je uljepsalo dan. ekstaza.Little N je napisao/la:^
Govor mrznje ili ne, prije pola godine ih je buldozerima trebalo rastjerat, uzet im mirovine da imaju za sta prosvjedovat i poslat ih u tri pizde materine, a na mjestu di je sator napravit nesto korisno za drustvo pa sagradit parkic prilagodjen djeci invalidima i djeci s posebnim potrebama.
e nemoj se brinuti sada ce nam skoro islamisti poceti dizati crkve u zrak...tako da opusteno. svaka ptica svoga orla ima. neka ostanu u crkvi do tada. taman...
a invalidi i parkici, to dobrota progovara iz tebe?
bas je cirkus od svega ovoga. bila sam u subotu i bas prosla pored tog satora, doslo mi da sidjem, kao da vidim tu drugu vrstu ljudi, da malo popricamo, jer ne vjerujem da je moguce da postoje takvi mentalni sklopovi. odnijela bih im i pivo, pitala kako su i da mi kazu sto hoce, jer iz novina nikako pohvatati. ne kuzim ja njih kurca. kada popricas s ljudima mozda i vidis neku drugu perspektivu. mada skoro nikoga nije bilo tamo, par njih, kao ofucane macke ispred satora. bas im je ruzan sator. koliko im placaju da budu tamo? sigurno im placaju...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Hdz ce nedvojbeno pobjedit na izborima. To su nam dokazali predsjednicki. Sto se tice ortodoksnih hadezeovaca, njihovim glasovima se ne zamaram. To su mahom polupismeni isprani mozgovi, katolibani kaj tvrde da se silovanjem ne moze ostat trudan i da je abortus grijeh al sex prije braka u sve otvore nije.
Sto se tice rezigniranih mi cemo svaki put nac neko najmanje zlo, nekoga tko sigurno nece pobjedit al glasanjem za njega smatrat cemo da smo napravili bar mali pomak u drustvu. Osobno se bojim revoltiranih, a takvih je iz dana u dan sve vise. E ti ce presudit i zabetonirat nas u carstvo lopovluka, nerada, cicanja drustva, povlastenih mirovina i kretenoidnih predstava kao sto je ova samo na duze staze.
I da se razumijemo, ovo nije podrska Milanovicu, njegova vlada nije napravila nista, tj minimalno, odavno sam oprala ruke od HDZ/SDP naginjanja.
S kim tamo imas sta popricat? Ak ne pristupis sa dva janjca ili thompsonovom pjesmom automatski si srbin, nehrvat, mrzitelj svega hrvatskog, sljam..i nedajboze da ti prezime zavrsava na ić..
Uglavnom. Veselim se 4 godine provest klistirana kremom hrvatskog drustva i politicke scene. A najvise volim kad mi umjesto sa da, odgovaraju sa ja,ja iako u svojoj ljubljenoj hrvatskoj zive od stoljeca sedmog. Ili bi samo htjeli da je tako.
Sto se tice rezigniranih mi cemo svaki put nac neko najmanje zlo, nekoga tko sigurno nece pobjedit al glasanjem za njega smatrat cemo da smo napravili bar mali pomak u drustvu. Osobno se bojim revoltiranih, a takvih je iz dana u dan sve vise. E ti ce presudit i zabetonirat nas u carstvo lopovluka, nerada, cicanja drustva, povlastenih mirovina i kretenoidnih predstava kao sto je ova samo na duze staze.
I da se razumijemo, ovo nije podrska Milanovicu, njegova vlada nije napravila nista, tj minimalno, odavno sam oprala ruke od HDZ/SDP naginjanja.
S kim tamo imas sta popricat? Ak ne pristupis sa dva janjca ili thompsonovom pjesmom automatski si srbin, nehrvat, mrzitelj svega hrvatskog, sljam..i nedajboze da ti prezime zavrsava na ić..
Uglavnom. Veselim se 4 godine provest klistirana kremom hrvatskog drustva i politicke scene. A najvise volim kad mi umjesto sa da, odgovaraju sa ja,ja iako u svojoj ljubljenoj hrvatskoj zive od stoljeca sedmog. Ili bi samo htjeli da je tako.
- zwarte paard
danas-sutra satorasi ce ti krojiti svetonazor. to je ocito. pitanje je samo kako ces se ponasati?
za sada nemas prolaznu ocijenu, imas otkaz i selis se iz hrvatske
N...a janjce ne dam.
kako sto imam pricati? pod satorom je goli fasizam. zivi. ne moram citati iz knjiga vise. najbolje je kada bi sjela s tim ljudima iz unutra stvarno bi mogla pricati, obicno se ljudi zeznu i misle, seljacine, bjednici...ali kada si s njima, mozes ih cuti drugacije. ionako su pobjedili. sada jos kada bude proslava oluje i sve se nadveze, fkt fazizam cvjeta. divan aranzman...
za sada nemas prolaznu ocijenu, imas otkaz i selis se iz hrvatske
N...a janjce ne dam.
kako sto imam pricati? pod satorom je goli fasizam. zivi. ne moram citati iz knjiga vise. najbolje je kada bi sjela s tim ljudima iz unutra stvarno bi mogla pricati, obicno se ljudi zeznu i misle, seljacine, bjednici...ali kada si s njima, mozes ih cuti drugacije. ionako su pobjedili. sada jos kada bude proslava oluje i sve se nadveze, fkt fazizam cvjeta. divan aranzman...
- zwarte paard
crol je opet totalno mrtav...toootalno... bezveze...
^
Svjetonazor mi nitko nece krojit pa makar se sama pokopala. Odmah i sad. Ne mogu mi krojit ni zivot. Dok imam dvije zdrave ruke i noge gurat cu dokle ide. Srecom postoje alternativni pravci kojima mogu putovat da izbjegnem savsku, a markov trg me ne zanima. Dok se ne diraju u ljeto na strossu. Ak krenu tamo e onda ce vidjet sta je gnjev gospodnji iz nekoga tko ne vjeruje u nasilje nad mentalno ogranicenima
A ti majketi, od svih lijepih stvari u zagrebu, zelis potratit vrijeme tamo u pecini? Idi se suncaj, pamtim tu aristokratsku put.
Svjetonazor mi nitko nece krojit pa makar se sama pokopala. Odmah i sad. Ne mogu mi krojit ni zivot. Dok imam dvije zdrave ruke i noge gurat cu dokle ide. Srecom postoje alternativni pravci kojima mogu putovat da izbjegnem savsku, a markov trg me ne zanima. Dok se ne diraju u ljeto na strossu. Ak krenu tamo e onda ce vidjet sta je gnjev gospodnji iz nekoga tko ne vjeruje u nasilje nad mentalno ogranicenima
A ti majketi, od svih lijepih stvari u zagrebu, zelis potratit vrijeme tamo u pecini? Idi se suncaj, pamtim tu aristokratsku put.
Kae s ovim Muppetima na Markovom? Zar nije taj show ugašen prije par godina? Otkud opet Kermit, Miss Piggy i ostali?
A tek ovi - I moj brat također jede janjca... :facepalm:
strašno! ako ovo ne probudi lijevo biračko tijelo ne znam što hoće! nadam se samo da nećemo čekati Big bird da nas sve posere i tek onda doći k sebi!?
zašto ne možemo svi biti Dory?

A tek ovi - I moj brat također jede janjca... :facepalm:
strašno! ako ovo ne probudi lijevo biračko tijelo ne znam što hoće! nadam se samo da nećemo čekati Big bird da nas sve posere i tek onda doći k sebi!?
zašto ne možemo svi biti Dory?

O njegovoj reakciji kad mu kažem da je password nove wireless mreže ribaribigrizerep 
Don't talk about life, live it.
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
O tome kako sam ponosna na sebe sto unazad par mj.uspijevam izignorirati sva zla događanja u drustvu zbog kojih bi se prije dovela do predinfarktnog stanja. Nije vrijedno. I osim toga razmisljam o kavici uskoro na Trgu. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Zahvaljujući Gigici sam sa gledanja 2 serije prešla na 6... S tim da imam još dvije nenačete.. 
-
str8faith
- Status: U braku
mrzim ovo pakiranje na 4 miseca , sto da nosim???? život mi se svodi na poso-kuca-poso
a sto ako izađem ,a štikle? a baletanke? a japanke? a ako budem trcala trebaju mi i patike, a druge crne patike a niske starke a crvene starke, a plave, a smeđe ... ok nosim 15 pari patika , 3 para štikli plave,crne i crvene, krokse za radit, baletanke crne, japanke x3 nikad ne znas kad ce puknut ...a sad jaketa za kuhare kratkih rukava di je? a da kupim i crnu? , 3 kape plava, crvena i crna za sve tri kombinacije kuharskog odjela i pregace u istim bojama x3 , jesu mi noži naoštreni ? jesu kurac , imas meri 5 dana da ih daš naoštrit !
joj bože ja nemam kupaci , ok imam stari i onako se necu kupat na javnim plažama pa me zaboli mogu i gola sa Zitom ...navikla se...
2 pumpice za bronhitis il da se ostavim duvana? hmmmmm ma ne ko ce pit bez duvana?
boli me glava uopce ne znam di mi stoji litnja roba u ovom stanu , ok bez ekstra razrezanih maica zbog ovogodišnje pigmentacije koja se proširila od stomaka do vrata , bar ne dok ne pocrnim ako se uopce budem isla sunčat.
muka mi je ,.... a da ponovim sva jela s jelovnika ? kurac u hodu cu
gizma treba cjepit i napravit mu putovnicu ko zna di sam onu ostavila , da i osobna mi istjece ... a da odgodimo Ukrajinu ? da ostavimo 10 dana Italije ...5 dana Slavonije ...več sam smislila sta cu radit s tim slobodnim jednim danom mjesecno taj divni Utorak - SPAVAT CU NA + 45 i boli me dupe...
i hvala ti bože niti jedan mobitel mi nije u funkciji , niti jedna kartica a telefonski broj ne znam , pa ako me trebas dođi do mene!
e i ženo volim te :*
a sto ako izađem ,a štikle? a baletanke? a japanke? a ako budem trcala trebaju mi i patike, a druge crne patike a niske starke a crvene starke, a plave, a smeđe ... ok nosim 15 pari patika , 3 para štikli plave,crne i crvene, krokse za radit, baletanke crne, japanke x3 nikad ne znas kad ce puknut ...a sad jaketa za kuhare kratkih rukava di je? a da kupim i crnu? , 3 kape plava, crvena i crna za sve tri kombinacije kuharskog odjela i pregace u istim bojama x3 , jesu mi noži naoštreni ? jesu kurac , imas meri 5 dana da ih daš naoštrit !
joj bože ja nemam kupaci , ok imam stari i onako se necu kupat na javnim plažama pa me zaboli mogu i gola sa Zitom ...navikla se...
2 pumpice za bronhitis il da se ostavim duvana? hmmmmm ma ne ko ce pit bez duvana?
boli me glava uopce ne znam di mi stoji litnja roba u ovom stanu , ok bez ekstra razrezanih maica zbog ovogodišnje pigmentacije koja se proširila od stomaka do vrata , bar ne dok ne pocrnim ako se uopce budem isla sunčat.
muka mi je ,.... a da ponovim sva jela s jelovnika ? kurac u hodu cu
gizma treba cjepit i napravit mu putovnicu ko zna di sam onu ostavila , da i osobna mi istjece ... a da odgodimo Ukrajinu ? da ostavimo 10 dana Italije ...5 dana Slavonije ...več sam smislila sta cu radit s tim slobodnim jednim danom mjesecno taj divni Utorak - SPAVAT CU NA + 45 i boli me dupe...
i hvala ti bože niti jedan mobitel mi nije u funkciji , niti jedna kartica a telefonski broj ne znam , pa ako me trebas dođi do mene!
e i ženo volim te :*
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
Little N je napisao/la:^
ma svjetonazor u kome zivis...svukud oko tebe, bombardiraju sa svih strana sa proserima. samo sto se cini da ce ih uskoro na neki nacin legarizirati, pa ce legalno kaznjavati svaku oporbu. tako to ide.
sto se suncanja tice, vec cam se ispekla, a ne izgorila i sise mi se gule. falilo mi sunce, bio super dan i ispekla se. mislim da jos isijavam...
Ne mogu skuzit. Meni svjetonazor ima jednu definiciju a to je stav/pogled pojedinca prema
svijetu/drustvu.
Pritisak drustva/vladajucih oduvijek postoji i nekih razumnih uvjeta se mogu drzat, tipa ne ubij, ne ukradi, ne izbjegavaj placanje poreza jer ces snosit posljedice, al to kako cu zivit mimo toga ne dopustam.
Mogu me poljubit u belo dupe!
Mozda to ima veze sa odgojem, mozda sa mojom potrebom da budem antiprotivna svemu, al ja na pritisak reagiram tako da pritiscem jos jace
Naruci burek i namazi se s jogurtom. Ili se drzi one moje parole "sutra ce to sve bit crno"
samo moras izdrzat do sutra 
svijetu/drustvu.
Pritisak drustva/vladajucih oduvijek postoji i nekih razumnih uvjeta se mogu drzat, tipa ne ubij, ne ukradi, ne izbjegavaj placanje poreza jer ces snosit posljedice, al to kako cu zivit mimo toga ne dopustam.
Mozda to ima veze sa odgojem, mozda sa mojom potrebom da budem antiprotivna svemu, al ja na pritisak reagiram tako da pritiscem jos jace
Naruci burek i namazi se s jogurtom. Ili se drzi one moje parole "sutra ce to sve bit crno"
- zwarte paard
Little N je napisao/la:Ne mogu skuzit. Meni svjetonazor ima jednu definiciju a to je stav/pogled pojedinca prema
svijetu/drustvu.
Naruci burek i namazi se s jogurtom. Ili se drzi one moje parole "sutra ce to sve bit crno"samo moras izdrzat do sutra
po definiciji jeste to, ali kada gledas deterministi npr tvrde da okolnosti utjecu na svjetonazor. s te pozicije sam mislila. ne da ce te promijeniti nego da ne mozes disati svoje od nameta. da ces biti medju malenim brojem ljudi koji se opiru i da danas sutra ce tvoje dijete imati poglede na svijet koji su uvjetovani okolinom. karikiram... nevazno...
na pritisak prvo ne reagiram da vidim koliki je. osluhnuti nije na odmet...
tebi dupe bijelo, a ja da se suncam?
ma proslo je. sada je ok, samo se cerupam kako kokoska. pocrnila, pa sada kidam kozu ( oo kako patnicki zvuci) i onda sam za nijansu svjetlija. dzaba mi suncnanje...tri dana me peklo sve...
Jedva čekam pet sati da odem na plažicu, odlučih da ovo ljeto neću imati vampirski ten. 
- Moloko
Baš mrzim pakiranje :/
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
o tom kako uvijek sve lijepo objasnim i rastumacim.
i kako nisam ja kriva sto ljudi sjede na usima.
ah
booooring....
i kako nisam ja kriva sto ljudi sjede na usima.
ah
booooring....
^ Bad news: Some ppl listen only to reply.
- zwarte paard
a nije to bad new's...jer jaci tlaci...
nazalost, ne mozes drugacije. dok god nije jaci...sve je nekako prihvatljivo. samo je fascinantno, koliko se nekada pojedinci prave glupi.
brate, kada se potrudim ne mozes ne razumjeti...i onda se igramo bajki. carolije prorade i mora se zaustaviti na nekom kompromisu da se sukob ne razbije preko svih granica. mrzim kompromise i samo s idiotima tako moras, jer ne slusaju...
nazalost, ne mozes drugacije. dok god nije jaci...sve je nekako prihvatljivo. samo je fascinantno, koliko se nekada pojedinci prave glupi.
brate, kada se potrudim ne mozes ne razumjeti...i onda se igramo bajki. carolije prorade i mora se zaustaviti na nekom kompromisu da se sukob ne razbije preko svih granica. mrzim kompromise i samo s idiotima tako moras, jer ne slusaju...
- Moloko
O tome kako bih ubila sad za cevape i pivo...
Hoću deset sati. Hoću kući nastaviti s daredevilom. Hoću završiti sezonu do jutra. 
- Moloko
O tome kako cu uplatit masazu leđa uskoro. Ne mogu vise.. :/
Razmišljam o ovim bogatašima o kojim index piše (copy-paste-a?) članke, a koji poziraju na instagramu u sobama punim love, kupaju se u pjenušcu il imaju zlatne tenisice ..kak ljudima nije jasno da što se više hvališ sa nekim stvarima potpunim strancima, to više odaješ dojam koliko jadno sam sebe percipiraš. Ono, kad imaš nešto i zadovoljan/na si s time..nemaš potrebe vikati svima na cesti o tome, zauzet/a si stvarnim uživanjem u tome..s druge strane, ak nešto imaš isključivo kao statusni simbol kako bi si pokrio/la rupe u izbušenom egu..e onda vjerojatno imaš razloga da budeš naglasniji seljak na cesti
Karikiram, jel
Karikiram, jel
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
o tome pod kojim bi stresom sada bila da nisam sama sebi šef. najs.
ex invalid_user
- zwarte paard
O tom kako totalno pojma nemam sto lupetam po crolu ali da je zwarte paard dokona tocka na svim nebuloznim temama
svaka mi cast....
svaka mi cast....
- Moloko
..o tome radi li onaj Sonyev ducan blizu Kica i ako ne kako cu se fino provozati tamo-vamo jer mi trebaju nove slusalice.
I o tome kako se nakon tri dana mora vracam u stvarnost. :/
I o tome kako se nakon tri dana mora vracam u stvarnost. :/
http://178.79.175.101/biznis-i-politika ... -konoplje/ Bravo Mirelice. 
Nisam imala ovoliko roza i ljubičaste na ekranu od onog puta kad me je frend natjerao da pogledam epizodu serije My Little Pony. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
ˆ ček jel ovo fatamorgana?
Jel moguće da ti je opet dosadno / vruće / doma si / prokrastiniraš pa si se pojavila?
OT: Mislim da će obleka za plažu biti dostatna za sadašnji izlazak u grad.

Jel moguće da ti je opet dosadno / vruće / doma si / prokrastiniraš pa si se pojavila?
OT: Mislim da će obleka za plažu biti dostatna za sadašnji izlazak u grad.

Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Došla sam zapravo vidjet jesam li tu linkala neki članak koji sam pročitala davno i kojeg ne mogu nać više. Also, sve ono iznad navedeno. 
Čujem da si se udala, btw. Čestitam, baš mi je drago.
Čujem da si se udala, btw. Čestitam, baš mi je drago.

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck