...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
O svojim velikim plucima 
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
O tome kako sam slaba na ljude koji me mole 5 puta da ih povezem doma ... Iako sam odbila svih pet opet sam ga ukrcala iako smo pali s motora prije desetak dana , uf bas mi ga bilo zaj da hoda sad po kisi ... No prezivili smo ... Da slaba sam ili sam slaba samo na njega ...hmmm nebitno , nema vise trave ,izgleda da cu nacet bocu vina i opit se uz tv. Kasno je da bi jela,kasno je da bi trcala ,doris sam prominila jutros ,nahranila ako je pustim uvuce mi se ispod kreveta i lupat cilu noc.. Doris ostajes u bazenu dok ne nabavim balun pa svezem oko tebe da znam di si!
Fali mi Gizmo, da ga sad gnjavim ,dobro pada kisa i sjeva vjerojatno bi sad on mene gnjavio!
Sutra se jos moran dogovorit s kim idem za st , moram prvo zvat da vidim jel ista vozi u nedilju ako ne ukrcat cu se u bus za zg majke mi! Mrzin buseve!
Torta na mikija ! Jedva cekam !
I jedva cekam da odradim taj sutrasnji sprovod da prođe sutrasnj dan da ga sta prije izbrisem iz memorije,mrzim sto me stavljaju da radim za te stvari , sva se pogubim ,neznam di bi gledala u koga,sta!
Sad bi najradije bila s njom u krevetu iako spava samo bi je zagrlila i tako cilu noc drzala!
Fali mi Gizmo, da ga sad gnjavim ,dobro pada kisa i sjeva vjerojatno bi sad on mene gnjavio!
Sutra se jos moran dogovorit s kim idem za st , moram prvo zvat da vidim jel ista vozi u nedilju ako ne ukrcat cu se u bus za zg majke mi! Mrzin buseve!
Torta na mikija ! Jedva cekam !
I jedva cekam da odradim taj sutrasnji sprovod da prođe sutrasnj dan da ga sta prije izbrisem iz memorije,mrzim sto me stavljaju da radim za te stvari , sva se pogubim ,neznam di bi gledala u koga,sta!
Sad bi najradije bila s njom u krevetu iako spava samo bi je zagrlila i tako cilu noc drzala!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
- Status: U vezi
O tome kako tek sad shvaćam da je Jamnica dno dna u odnosu na Kiseljak.

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
str8faith
O tome da izbrisem sve, pogasim sve i odem off ... A do tada živili vi meni ,uzdravlje
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
str8faith je napisao/la:O tome da izbrisem sve, pogasim sve i odem off ... A do tada živili vi meni ,uzdravlje
ee ne ide to tako lako...gdje ces?
u p..materinoj i nije tako bajno...
ne mozes ici...punkt!
samo prespavaj, pa prespavaj opet, pa prespavaj i tako...slegne se...pa se ne slegne, pa se ne slegne...ali postoj ovdje ako se cini da je drugdje gore.
ooostani! eto, ja za to navijam...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
-
str8faith
Gran kuci ,maknit se od posla. Igrat se s dicom ,opit se u katamaranu ili brodu , zagrlit mater,babu,cacu,sestru ,pasa ! Odmorit glavu dan ipo a nek radi ko god hoce !!!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
..o tome kako stvarno moram na Balašev koncert napokon.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
o tome kako mi fali ovo

Live your life be free U know U have it all.
-
str8faith
Bome si falila. Jesi spremna na blokiranje?shizika je napisao/la:kako dugo nisam usla tu ..
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
znas da sam se vec zabrinula za tebe!shizika je napisao/la:kako dugo nisam usla tu ..
Ijaooo sreco, nikad neprevazidjena, nemoj mi se samo ti brinutiblack.cat je napisao/la:znas da sam se vec zabrinula za tebe!shizika je napisao/la:kako dugo nisam usla tu ..
...život je lijep... (:
shizika je napisao/la:Ijaooo sreco, nikad neprevazidjena, nemoj mi se samo ti brinutiblack.cat je napisao/la:znas da sam se vec zabrinula za tebe!shizika je napisao/la:kako dugo nisam usla tu ..
Venezuela - prokletstvo socijalizma i pouka za Hrvatsku
"Čini se da socijalizam, među svim ponuđenim društvenim uređenjima kreira najveću razliku između proklamiranih načela i tamne stvarnosti. Načela: jednakost, smanjivanje socijalnih razlika, posao za sve, briga za izgradnju stanova, bolnice, opće dobro – djeluju privlačno i plemenito. Međutim, stvarnost se na kraju pretvori u negaciju ičega plemenitog: veliki socijalne transferi uništavaju supstancu gospodarstva, jer se više ne ulaže u napredak."
Jako dobra poanta.
ot. razmišljam /tj. iznenada sam se sjetila jutarnjih tumaranja Parizom..joj, opet bih tamo :sigh:
"Čini se da socijalizam, među svim ponuđenim društvenim uređenjima kreira najveću razliku između proklamiranih načela i tamne stvarnosti. Načela: jednakost, smanjivanje socijalnih razlika, posao za sve, briga za izgradnju stanova, bolnice, opće dobro – djeluju privlačno i plemenito. Međutim, stvarnost se na kraju pretvori u negaciju ičega plemenitog: veliki socijalne transferi uništavaju supstancu gospodarstva, jer se više ne ulaže u napredak."
Jako dobra poanta.
ot. razmišljam /tj. iznenada sam se sjetila jutarnjih tumaranja Parizom..joj, opet bih tamo :sigh:
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
str8faith
Bice ona umisto da ustane ostala lipo u tangicama u krevetu i zaspala ...ma sto posto...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Razmišljam gdje je sad Moloko...

- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
o tome kako me upravo odgovornost unutar posla koji radim opalila po džepu radi jedne glupe, malene greškice.

ex invalid_user
Kolko ranije mogu otić s posla da ne najebem?
Uopće nije imalo smisla danas dolazit :/
Uopće nije imalo smisla danas dolazit :/
Razmišljam o prosvjetnoj inspekciji. I o tome kako neću ići rageati sad u Deveti krug o tome jer bi bilo malko neprofesionalno. 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
-
str8faith
Pijem kavu i slusam o sinoc...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
o istome 
-
str8faith
Napali me da mi je ostalo pola case pive,pola case vina i po case vodke ...da zasto sam utekla rano?Nikita34 je napisao/la:o istome
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
str8faith je napisao/la:Napali me da mi je ostalo pola case pive,pola case vina i po case vodke ...da zasto sam utekla rano?Nikita34 je napisao/la:o istome
I šta si im slagala?
-
str8faith
Nista... Jednostavno kad vidim da vise nista ne vidim otisla sam doma , jer da sam to popila do kraja netko bi me nosio !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
O tome od kud tom tipu moj mail da mi ponudi rad na projektima. 
-
str8faith
Upravo me sad opizdilo po glavi , cila sam nikakva ..to je bilo vracanje u realnost .. I ja kopan po starim slikama i novinskim clancima ! Ima pravo!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Kako jedva čekam da se nađem s njom u Zagrebu
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
^ ček, ti si ono bila kod mene na nekom druženju? gledam avatar i ono, znam te od nekud. 
ex invalid_user