...o cemu sad razmisljate...???
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Iiiiii gotocvi smo za veceras ...muzika off , popijte zadnje i odo lec..... Bem ti jutarnju al bar sutra radin od 8 do 2 jos bi valjalo doc doma ... Idemo lec ... Dug dan ...dobro jutro svima
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
str8faith
Mater ti jebem krimovciama znaju li oni s kim imaju posla ???? Uf sporo sporo.... Radim u 8 idemooooo . ajmo bojnica m.p mora na posal ujutro đava ce me dignut ima da spavam u hotelu nocas!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
str8faith
Mater vam jebem !!!! Ja sam vjno lice samo ne nosim iskaznicu sa sobom ima da se nacrtate oba dvi policije i vojna i obicna.majku vam jebem !!!!!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
- Status: U vezi
..o tome kako ja danas vozim za Zg 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Razmišljam kak mi je sinoćnja cola bila najpametnija odluka unazad ne znam koliko vremena, obzirom da me policija čak dvaput zaustavljala 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
str8faith
Mogu bit zahvalna sto imam najbolje roditelje na svitu ! I najbolju seficu na planeti! Najbolju ekipu koja ce mi pokusat uzeti kljuce svaki put kad se nepijem, koji ce biti tu kad ih izvriđam nesvjesno! Hvala vam svima !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Ako si se naspavala, sad malo razmisli o svemu tome!str8faith je napisao/la:Mogu bit zahvalna sto imam najbolje roditelje na svitu ! I najbolju seficu na planeti! Najbolju ekipu koja ce mi pokusat uzeti kljuce svaki put kad se nepijem, koji ce biti tu kad ih izvriđam nesvjesno! Hvala vam svima !
Tragično koliko mi je kondicija opala u zadnjih mjesec i pol ljenčarenja 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
-
str8faith
Nemam sta razmisljat , da nisam bila tu radit provalili bi nam u restoran , i jebiga kako me policija nije pustala kuci morala sam ostat i onda direkt radit! A za sve ostalo me briga nisam nigdi falila nit mi se trci za kim!Nikita34 je napisao/la:Ako si se naspavala, sad malo razmisli o svemu tome!str8faith je napisao/la:Mogu bit zahvalna sto imam najbolje roditelje na svitu ! I najbolju seficu na planeti! Najbolju ekipu koja ce mi pokusat uzeti kljuce svaki put kad se nepijem, koji ce biti tu kad ih izvriđam nesvjesno! Hvala vam svima !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
jedva čekam večeras završit s poslom i ići plivat 
-
str8faith
Hahhahahhahhahahha
Nikita34 je napisao/la:
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
- Status: U vezi
..o tome kako je ovo dizanje u 15 do 6 nehumano. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Iste misli i meni prolaze kroz glavu. Umirem.Moloko je napisao/la:..o tome kako je ovo dizanje u 15 do 6 nehumano.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
svašta. ja se dižem u 8:35.
ont_ u cupertinu i minhenu u ovoj jednoj LSP kući traže lingvista za provjeru i QA kodova i stringsa...appleovi proizvodi.
iruda mi, dreamjob. <3
da se prijavim pa kud puklo
ont_ u cupertinu i minhenu u ovoj jednoj LSP kući traže lingvista za provjeru i QA kodova i stringsa...appleovi proizvodi.
iruda mi, dreamjob. <3
ex invalid_user
O tome kako bi popila litru kave...
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
ako ti je to dreamjob nemaš se šta premišljati..sretnoKroacija je napisao/la:svašta. ja se dižem u 8:35.
iruda mi, dreamjob. <3
O sutrašnjem slobodnom danu, naručena sam za royal spa tretman.,super je imati kolege koje će me ''obradit'' besplatno hahah

-
str8faith
Dobre kolege, hahhahahhahahNikita34 je napisao/la:O sutrašnjem slobodnom danu, naručena sam za royal spa tretman.,super je imati kolege koje će me ''obradit'' besplatno hahah![]()
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
I zgodni..pogotovo ruskinja Olga, ona me snima od kad sam stigla u hotel..str8faith je napisao/la:Dobre kolege, hahhahahhahahNikita34 je napisao/la:O sutrašnjem slobodnom danu, naručena sam za royal spa tretman.,super je imati kolege koje će me ''obradit'' besplatno hahah![]()
Neke riči me direktno asociraju na seks... 
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
-
str8faith
To je to , volim ruse , to su super ljudi, mislim da ces se odlicno provestNikita34 je napisao/la:I zgodni..pogotovo ruskinja Olga, ona me snima od kad sam stigla u hotel..str8faith je napisao/la:Dobre kolege, hahhahahhahahNikita34 je napisao/la:O sutrašnjem slobodnom danu, naručena sam za royal spa tretman.,super je imati kolege koje će me ''obradit'' besplatno hahah![]()
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
fualaNikita34 je napisao/la:
ako ti je to dreamjob nemaš se šta premišljati..sretno
ex invalid_user
-
str8faith
De rjesi se steneta i posexaj seDalmata je napisao/la:Neke riči me direktno asociraju na seks...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
stavi oglas na njušaklo ili negdi drugo da ga prodaješ.Kroacija je napisao/la:fualaNikita34 je napisao/la:
ako ti je to dreamjob nemaš se šta premišljati..sretnonemam onda kome ostaviti biznis ovdje, fakit.
Našle smo mu barba čuvalicu! danas je dan za sex!str8faith je napisao/la:De rjesi se steneta i posexaj seDalmata je napisao/la:Neke riči me direktno asociraju na seks...
-
str8faith
Problemi kod kuce , i sad sam sa starom blejala 18 minuta i najradije bi posla doma zapalila stan i vratila se nazad , zaj mi je roditelja a sve ostale bi zapalila !
Ok plocice za bazen ovi misec ok , platit cemo svi po pola ! Stvarno smo funkcionalna obitelj iako niko s nikim ne zivi !
A kad cujem da mi se neko dira u starce pa nema tog boga sta ja nebi poduzela!
Ok plocice za bazen ovi misec ok , platit cemo svi po pola ! Stvarno smo funkcionalna obitelj iako niko s nikim ne zivi !
A kad cujem da mi se neko dira u starce pa nema tog boga sta ja nebi poduzela!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
str8faith
Fala na informaciji hahahhahahahha sad ces bar bit mirnijaDalmata je napisao/la:Našle smo mu barba čuvalicu! danas je dan za sex!str8faith je napisao/la:De rjesi se steneta i posexaj seDalmata je napisao/la:Neke riči me direktno asociraju na seks...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
molin i drugi putstr8faith je napisao/la:Fala na informaciji hahahhahahahha sad ces bar bit mirnijaDalmata je napisao/la:Našle smo mu barba čuvalicu! danas je dan za sex!str8faith je napisao/la:De rjesi se steneta i posexaj seDalmata je napisao/la:Neke riči me direktno asociraju na seks...
-
str8faith
Metar kvadratni 60 kn za bazenske plocice , ajde kupujte to i rjesite se toga do ljeta financirat ce i sestra i ja samo se rjesite toga ! Nedami se svako jutro u 6 skakat u hladnu vodu za usisavat bazen, kad su plocice robot ce sam usisavat !
Otac kupio novi auto,bas me zanima sta cu vozit ovo lito, jos ni ova dva motora nisam popravila ,nemam vremena ,sve mi na cekanju!
Triba doris napravit bazen s tim da ce doc jos 5,6 kornjaca pa ih treba oznacit da mi ne uteknu !
Otac kupio novi auto,bas me zanima sta cu vozit ovo lito, jos ni ova dva motora nisam popravila ,nemam vremena ,sve mi na cekanju!
Triba doris napravit bazen s tim da ce doc jos 5,6 kornjaca pa ih treba oznacit da mi ne uteknu !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel