...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Glupa kisa. Obecala sam peci janjetinu ispod peke. Hmm,valjda cu to nekako izvesti.
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Da sam ja terorist e sad bi ubacila 3,4 bombe na cilu ovu r.c paradu samo da dikaprijo ne dobije nista!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Which country has the highest IQ average?
Azijske zemlje na prvim mjestima, zanimljivo..afričke na zadnjim :/
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Pa kad je njima četvorka ka jedinica... štreberi...Andain je napisao/la:Which country has the highest IQ average?
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
-
str8faith
Ok kad vec kasnim 7 ipo sati na posao , mogu i devet .. Sta ima veze sutra je utorak! Il ce me propucat sefica il ce me uvrstit u knjigu ko zaposlenika koji je najduze kasnio na posao! Ta kategorija neznam dal postoji.
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
str8faith je napisao/la:Ok kad vec kasnim 7 ipo sati na posao , mogu i devet .. Sta ima veze sutra je utorak! Il ce me propucat sefica il ce me uvrstit u knjigu ko zaposlenika koji je najduze kasnio na posao! Ta kategorija neznam dal postoji.
----------
umorila sam se i mislim da je za danas dosta...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
o tome oću li donit pravu odluku...oće li se išta prominit na bolje... ne kratkoročno, nego dugoročno....
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
-
str8faith
Imam najbolju seficu na svitu, kupila mi burek za rucak jer ko da je znala da nisam rucala, zajebaje me , ni ric nije rekla , meri ti sutra popodne radi jer je utorak pa da se ne napijes i onda u sridu si jutro ,pamet u glavu !
"Razbila sam Meri mobitel! "
Ma nevirujem!
Ma jesam!
Ma daj, nisi ti taka da razbijas mobitel!
Ozbiljno ,jesam vidi ekrana !( krs)
(Umrla sam od smija)
Dica su se svađala ja usla u kucu i bacila ga od pod! Hahahahaha kraljica
Volim svoju seficu!
"Razbila sam Meri mobitel! "
Ma nevirujem!
Ma jesam!
Ma daj, nisi ti taka da razbijas mobitel!
Ozbiljno ,jesam vidi ekrana !( krs)
(Umrla sam od smija)
Dica su se svađala ja usla u kucu i bacila ga od pod! Hahahahaha kraljica
Volim svoju seficu!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Znači ona je namjerno ostavila male mrvice smokija koji sam jela kad sam bila u nje. Cijeli stan je divan i čist, samo su mrvice na jednom malom dijelu stola.
Nešt najromantičnije ikad jebemti

Nešt najromantičnije ikad jebemti
ex invalid_user
- Vox Feminae
Kjut indeed. Ko bi rekao da je taka romantiki. 
Razmisljam o nistavilu promisljanja, ispraznih jebanja u prazno razgovora... Ponekad i obavezama.
P.s. iduci put cu se svercati ili ici nogama, cisto da bude zanimljivije.
Razmisljam o nistavilu promisljanja, ispraznih jebanja u prazno razgovora... Ponekad i obavezama.
P.s. iduci put cu se svercati ili ici nogama, cisto da bude zanimljivije.
The eyes, chico, they never lie.
Gledala sam sinoć 10ak minuta njegovog uvodnog monologa i ostala oduševljena. Bojala sam se da će Hollywood uz sav ovaj pritisak i bullying oko ''bijelih oscara'' utonuti u totalnu političku korektnosti i hodanje po jajima da ne bi nekog uvrijedili, međutim, lik je sve skupa super održao-na način da se uspio našaliti i hollywodskom ''rasizmu'' i sve prisutnoj političkoj korektnosti i pretjerivanju u istom.
''Another big thing tonight is you’re not allowed to ask women what they’re wearing any more … Well, not everything is sexism, not everything is racism. They ask the men more because the men are all wearing the same outfits. Every guy in there is wearing the exact same thing. If George Clooney showed up with a lime green tux on and a swan coming out his ass, someone would go, ‘What you wearing, George?’.”

''Another big thing tonight is you’re not allowed to ask women what they’re wearing any more … Well, not everything is sexism, not everything is racism. They ask the men more because the men are all wearing the same outfits. Every guy in there is wearing the exact same thing. If George Clooney showed up with a lime green tux on and a swan coming out his ass, someone would go, ‘What you wearing, George?’.”
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
neman pojma ko mi glavu nosi.... nisan u toku sa masu stvari.... najs...
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
^^ mene je isto oduševio, posebno ono s Jadom.
ont_ ništa neću stići.
ont_ ništa neću stići.
ex invalid_user
Razmišljam o tome što ću danas, kamo ću, hoću li s njom negdje nešto ili se vidjeti s čoporom frendova, i paralelno ide par tijekova misli vezanih za posao, što me tjera da se osjećam ponosno na sposobnost paralelnog procesiranja 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- zwarte paard
o filmovima....
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
o tome kako se duuugo nisam jubio

Live your life be free U know U have it all.
-
str8faith
Grem lec dosta mi je vracanja zbog njenih pizdarija ,,, tus spavanje dizane u 6:30
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
str8faith
Da di ce vragu stagod bit!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
O tome kako možda racionalni početak ipak nije bolji od emotivnog početka. Ili je stvar u osobi, a ne načinu početka? O tome hoću li znati uopće skužiti razliku između kompatibilnosti i nekompatibilnosti, i u kojim stvarima je to zaista bitno. O tome kako previše razmišljam, a ne mogu drukčije. O tome kako je sve opet prokleto komplicirano, a trebalo bi biti jednostavno.
o tome kako bi tila, al me strah... i neman pojma čega...
bojim se da su ti sve teorije uzaludne dok svemir ne poklopi stvari. do tog sam barem ja zaključka došla. mora biti prava osoba u pravo vrijeme.Nirya je napisao/la:O tome kako možda racionalni početak ipak nije bolji od emotivnog početka. Ili je stvar u osobi, a ne načinu početka? O tome hoću li znati uopće skužiti razliku između kompatibilnosti i nekompatibilnosti, i u kojim stvarima je to zaista bitno. O tome kako previše razmišljam, a ne mogu drukčije. O tome kako je sve opet prokleto komplicirano, a trebalo bi biti jednostavno.
then again, iz svakakvih situacija zna izaći nešto dobro na kraju. ako ništa drugo, nova lekcija. pa si onda budeš još malo pametnija i dobiješ još poneki faktor za analizu u budućim vezama.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Sve je to istina. Ali dosta mi je lekcija lagano 
A svemir koji poklopi stvari... To mi se desilo već. I bilo je super. Dok je trajalo i dok svemir nije odlučio rasklopiti stvari. Tako da i iz poklopljenog svemira ispadnu lekcije.
Loš mi je dan za javljanje na forum
A svemir koji poklopi stvari... To mi se desilo već. I bilo je super. Dok je trajalo i dok svemir nije odlučio rasklopiti stvari. Tako da i iz poklopljenog svemira ispadnu lekcije.
nikad nije loš dan... dapače... većina, bar mislin, bi te saslušala... nekad je dovoljno samo slušat...Nirya je napisao/la:Sve je to istina. Ali dosta mi je lekcija lagano
A svemir koji poklopi stvari... To mi se desilo već. I bilo je super. Dok je trajalo i dok svemir nije odlučio rasklopiti stvari. Tako da i iz poklopljenog svemira ispadnu lekcije.![]()
a nisi jedina koja se s tim jebe. bit će sutra bolje.Nirya je napisao/la:Sve je to istina. Ali dosta mi je lekcija lagano
mi imamo sve što nam treba,
Jedva čekam Time Warp ove godine i jako puno odličnih izvođača i glazbe..ovog čovjeka pogotovo
Prošle godine set mu je trajao od 8-14h, nadam se istome i ove godine.. 
Evo,pa ko voli..
Evo,pa ko voli..
Ljeto, more, zalazak sunca, daiquiri, super mjuza, zanosna crnka u sexy napetom kupaćem uvija se ispred mene u ritmu glazbe..ufff
-
str8faith
Verici rodjendan, modrice,posal,rucak,roba,...ne da mi se ...odustajem
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel