Druzenja 2016!
Re: Druzenja 2016!
Tak je...ma jebes debile...vidimo se u petak..
ja cu vas sve cuvat i pazit aj hev masls:)
Live your life be free U know U have it all.
... da mač donesem?

"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
...and I have boobs!Teich je napisao/la: ja cu vas sve cuvat i pazit aj hev masls:)

Ja se isto ne sjecam incidenta kakvog...ali po recenom mi se cini da su bili pojedinci...debili...
Sam lokal je skroz cool i jos Druzenje-dva i konobar ce nas pitati: Pijemo uobicajeno?!?!?

Djeve, nadam se da se vidimo u petak i da ce biti kao i prosli put domaca atmosfera.
Jer zbilja se vidi opustenost medu starima i novima koje su u meduvremenu postale stare.
Svida mi se to!
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

hm.. this brings back memoriesLittle N je napisao/la:Situacija s probijanjem u wc se mogla dogodit i u Potu, retardiranih ljudi ima svugdje, a meni se i dole znalo dogodit da se neki lik zakači.
...
A sljedeće druženje će bit VANI (kao u prirodi). Organizirat ćemo neku aktivnost.

nego, jel ovo druženje vani samo meni bacilo asocijaciju na cuganje na Tomislavcu ili?
ot. ja se sjećam da su se neki žvaljakali, ali se ne sjećam da je itko ikoga maltretirao, a čak sam i stajala pored wc-a neko vrijeme...
to valjda samo ove koje imaju super cool majice napadaju...
i moram reći da mi je drago da se organizacije uhvatila osoba koja ostaje do fajrunta
see ya next time! :*
^ žao mi je što nećeš doći.. 
moram priznati da sam skeptična prema ovome na otvorenom. ne znam zašto..možda jer ne volim promjene
ali sam u svakom slučaju za 
moram priznati da sam skeptična prema ovome na otvorenom. ne znam zašto..možda jer ne volim promjene
Desert je visnjica 
- zwarte paard
JaNNa je napisao/la:hm.. this brings back memoriesLittle N je napisao/la:Situacija s probijanjem u wc se mogla dogodit i u Potu, retardiranih ljudi ima svugdje, a meni se i dole znalo dogodit da se neki lik zakači.
...
A sljedeće druženje će bit VANI (kao u prirodi). Organizirat ćemo neku aktivnost.
nego, jel ovo druženje vani samo meni bacilo asocijaciju na cuganje na Tomislavcu ili?
ot. ja se sjećam da su se neki žvaljakali, ali se ne sjećam da je itko ikoga maltretirao, a čak sam i stajala pored wc-a neko vrijeme...
to valjda samo ove koje imaju super cool majice napadaju...
i moram reći da mi je drago da se organizacije uhvatila osoba koja ostaje do fajruntago for it and have fun!
see ya next time! :*
nisam, mislila trolati, ali moram..
kako ova cura ima lijepu kožu i super liniju tijela-guza -torzo, bas ...bas...lajki! zene cesto nemaju lijepu kozu i malo kome je bitno, a meni jeste i onda me je odusevilo...divno!
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Debila ima u svakom klubu, debili su bili oni homofobni ili ne,ako su debili po prirodi.
U svakom slucaju,ne obazirite se na debile i navratite. Vidimo se 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
bas sam si mislila doc i onda me ulovi neka viroza 
Ja neću doći, jer sam daleko..a neće doći ni moja cura, jer joj ja branim, budući sam vidjela da je backspace ulaštila ribičke čizme..doći ćemo zajedno kad bude druženje u prirodi,,a vi se ostali lijepo zabavite 
Kome lažeš, itak nećeš znat koja jeTeich je napisao/la:Jujuuu molokoooooo dolaziiii
Grozno. Samo ti nama odmaraj, da se oporaviš za drugi put. Kad ćeš sigurno doć.black.cat je napisao/la:bas sam si mislila doc i onda me ulovi neka viroza
-
backspace
Ja dolazim sa haremom zena ovaj put
ali samo da napomenem: Nirya je prva zena harema, za nju cu traziti najvise deva
, spontano je ispalo da ce se skupiti neke curke prije kod mene doma, bit cete zadovoljne mojim doprinosom sigurno 
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
A sad kad b.c nece doc mogu odkazat sve ove putne karte koje sam rezervirala , ah steta necu ni ja doc !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
backspace
Nikita, posalji slobodno svoju curu. Nirya me je ionak stavila u kategoriju psa koji grize, a ne laje. Obratno tj 
Dobro cemo se zabaviti!
Dobro cemo se zabaviti!
@backspace Neće ona niđe 
A s obzirom na harem, neće ti ni trebat, eventualno dodatni par čizama..
Idući put možeš pozvat i mene u taj harem, ja ću povest curu i to su ti već dvije deve..pardon djeve
A s obzirom na harem, neće ti ni trebat, eventualno dodatni par čizama..
Idući put možeš pozvat i mene u taj harem, ja ću povest curu i to su ti već dvije deve..pardon djeve
lijepo bih zamolila sve koje su zauzete a piše im ispod slike da su solo da to iskorigiraju da ne najebem nakon što se zbarimo na druženju. hvala.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
@slapo moje srce je autobus, u njega stanu svi, pitanje je samo ko sjedi, a ko stoji...ali ako budeš brza ko baba u tramvaju možda i ti uhvatiš svoje mjesto...
@backspace Ništa od kume, ta je otpala ko ratkapa..doji treće dijete..sretnica
Samo se ti ispecaj, jer kad ja dođem, onda ćeš biti samo moja i Božja
@backspace Ništa od kume, ta je otpala ko ratkapa..doji treće dijete..sretnica
Samo se ti ispecaj, jer kad ja dođem, onda ćeš biti samo moja i Božja
hahahahhaha..toga me i strah
U tom slučaju ja ću biti četvrto gladno dijete 
backspace je napisao/la:Ja dolazim sa haremom zena ovaj putali samo da napomenem: Nirya je prva zena harema, za nju cu traziti najvise deva
, spontano je ispalo da ce se skupiti neke curke prije kod mene doma, bit cete zadovoljne mojim doprinosom sigurno
Ajme, di ste uoči druženja o dojenju našle pričati
Pa ja uvijek prije izlaska imam zagrijavanje
Onda vani manje posisam, pardon popijem.. 
Možda sam ja čudna, ali meni asocijacije ne idu takoKroacija je napisao/la:sisa, mliko, dojenje.
Zagrijavanje, da...
nebi bilo lijepo da se ljubim s nekom pa da ju zarazim 
ne d'o bog da se to prenese na neku drugu pa preko nje na ostale

mi imamo sve što nam treba,
pa da, zato basslapa je napisao/la:ne d'o bog da se to prenese na neku drugu pa preko nje na ostale![]()