black.cat je napisao/la:megan, sretan ti rockas![]()
Druzenja 2016!
Re: Druzenja 2016!
Jadna Blueberry
..ona je tihi partner, nema na crolu, nitko je ne čuje, a onda ispadne da je pol cura sa druženja došlo prek nje 
Vani bi mogli kad malo više zatopli, tipa odbojka na pijesku (jedino što mi djeluje ok za veći broj cura) ili sljeme (uvijek za!
), nego, prije neg se prebacimo u proljetni/ljetni mood, možemo dogovoriti termin sljedećeg druženja? Po mogućnosti kada je trash 
Vani bi mogli kad malo više zatopli, tipa odbojka na pijesku (jedino što mi djeluje ok za veći broj cura) ili sljeme (uvijek za!
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Hvalablack.cat je napisao/la:megan, sretan ti rockas
Ot - moramo onda cekati da izadnje program pota za sljedeci mjesec
I odbojka, daaa
Desert je visnjica 
dobro jutro svima!evo došla i ja sebi nakon jucerasnjeg cjelodnevnog lezanja samo navecer isla po jaknu u hp.jer doma dosla bez....ono
uglavnom druzenje bilo ok,iako prostor iza mi puno bolji u buzzu...
moram zahvalit curama koje me posjele na taxi,nemam pojma koje su to bile,jer nisam vise dobro vidjela...
v.veritas sta mi cuvala stolicu dok isla na wc...i svim curama na okupljanju,nekima cak zapamtila nick i ime...
okupljanje vani mi se sviđa,ali mozda necu moc doc trebala bi pocet radit...bilo je i vrijeme dosta odmora...
uglavnom druzenje bilo ok,iako prostor iza mi puno bolji u buzzu...
moram zahvalit curama koje me posjele na taxi,nemam pojma koje su to bile,jer nisam vise dobro vidjela...
v.veritas sta mi cuvala stolicu dok isla na wc...i svim curama na okupljanju,nekima cak zapamtila nick i ime...
okupljanje vani mi se sviđa,ali mozda necu moc doc trebala bi pocet radit...bilo je i vrijeme dosta odmora...
Sljeme!
Odbojka!
Roštilj na Bundeku?

Ali da, dok ne zatopli više, možda je Sljeme najizglednija opcija?...
Ali da, dok ne zatopli više, možda je Sljeme najizglednija opcija?...
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ma kakav Bundek-Jarun!

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Kako moja prijateljica kaze: "Kome se ne svidja, nije ga dostojan." :kafa:Moloko je napisao/la: 3. Malory hvala za cugu, idući put kad se vidimo ti nosim novi kišobran jer onaj što imaš je jednostavno-UŽASAN.![]()
Iduci put donesi vjesalicu za moj kaput koji si skoro zaprljala. Nikad ti to necu zaboraviti.
This.U svakom slučaju, hvala svim curama na dobrom društvu i nadam se da se vidimo ponovno.
Zao mi je samo da sam preskocila raspravu o serijama.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
ja sam se počela smješkat nakon 2. duple viski-kole i tad je sve otišlo u k.

ex invalid_user
Znaci 3x i dalje zarite i palite..
Dragoj Megi sve najbolje. Sretna sam kaj sam prisustvovala onoj proslavi di se fino jelo
I samo da pitam, jeste imale name tagove? Jer mi je apsolutno nevjerojatno da je Teich pohvatala tko je tko
Kolko vas je bilo na kraju?
Dragoj Megi sve najbolje. Sretna sam kaj sam prisustvovala onoj proslavi di se fino jelo
I samo da pitam, jeste imale name tagove? Jer mi je apsolutno nevjerojatno da je Teich pohvatala tko je tko
Kolko vas je bilo na kraju?
nije bilo name-tagova..Teić je zapamtila one koje su se po treći put pojavile
ja bih ovako odokativno rekla da nas je bilo cca 35. u svakom slučaju 30+
Desert je visnjica 
Hahahaha litl en teich je bila dobra...nije pila...za.ebavala bakspejs skoro cijelo vrijeme... 
Upoznala se s nekim curamo po drugi put. I naravno zaboravila opet imena
al treci put kad ih upoznam onda bum zapamtila nadam se.
i samo da znas mala N falili ste mi ti i jana i vase zene
:*
I takoooo...
Ps. Jel ide tko na gay.hr party 1.4.?.. tam se sljedeće druzimo ako dodjete
Upoznala se s nekim curamo po drugi put. I naravno zaboravila opet imena
i samo da znas mala N falili ste mi ti i jana i vase zene
I takoooo...
Ps. Jel ide tko na gay.hr party 1.4.?.. tam se sljedeće druzimo ako dodjete
Live your life be free U know U have it all.
-
backspace
puna ti usta backspace.Teich je napisao/la:za.ebavala bakspejs skoro cijelo vrijeme...
Neeee neee... puna mi u usta bila čipsa kod bekspejs-ke. :čips: :joga: #nekamalakaodamalezbodamaccc
Live your life be free U know U have it all.
jbt. Backspace postaje prava party animal!
predbilježujem se za sljedeći after, ako ništa drugo bar da nosim vodu i održim ravnotežu svim zglobovima...
Megan, koliko puta ti možeš slaviti rođendan u ovoj godini?
kako je bilo u prednjem djelu Buzz-a? prostor iza mi se čini komotnijim..
i šta vam je svima s druženjem i sportskim aktivnostima? više nitko ne želi pit i bančit do 6 ujutro?
predbilježujem se za sljedeći after, ako ništa drugo bar da nosim vodu i održim ravnotežu svim zglobovima...
Megan, koliko puta ti možeš slaviti rođendan u ovoj godini?
kako je bilo u prednjem djelu Buzz-a? prostor iza mi se čini komotnijim..
i šta vam je svima s druženjem i sportskim aktivnostima? više nitko ne želi pit i bančit do 6 ujutro?
- Moloko
A prvoaprilsko druženje? 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Godina je tek pocela, ima vremena za jos bar dva rodjendana 
Prostor iza je komotniji, ali i naprijed je bilo skroz ok
Moloko, 1.4. je gay.hr party, pa bi mozda neki (ja) bili rastrgani izmedju dva eventa
Prostor iza je komotniji, ali i naprijed je bilo skroz ok
Moloko, 1.4. je gay.hr party, pa bi mozda neki (ja) bili rastrgani izmedju dva eventa
Desert je visnjica 
-
backspace
Dajte nam onda neke detaljnije info o tom gay partyiju 1.4. Valjda mozemo i mi s crola doci malo razbacati kosti
s nadom da nece biti bas samo djevojke 17-23. 
- Moloko
A da da kako nisam planirala ici na taj gay.hr party zaboravih da neki od vas idu 
Dame i dame i gospodo!
Pravo je vrijeme za najavu novog gejhaer partyja! Da, da, i mi smo ga jedva dočekali.
Kao što svi već znamo, smijeh je najbolji lijek i najbolje sredstvo protiv problema u životu, a 01.04. je rezerviran za prvoaprilske šale. Mi bi radije da taj dan rezervirate za G:KOLEKTIV BACK TO THE ROOTS PARTY.
Zašto BACK TO THE ROOTS? Ne zato jer će vas dr. Emmett Brown u svom supercool autu odbaciti u prošlost, ali nije ni daleko od toga - zato što smo za ovaj party odabrali novu lokaciju: KLUB KLUB (Pavla Hatza 16), u centru grada (da nam se ne izgubite kao zadnji put) – koji je na mjestu nekadašnjeg Globala, kultnog gej kluba.
Vrata Kluba se otvaraju u 23 sata, a što se muzike tiče, već provjereni i dobro uigrani dvojac koji čine DISCO HELGA i MISS ICONIC začinili smo još jednim DJ-em koji vam je sigurno poznat – MARCO COLE. E, pa ovaj blaženi-među-ženama-trojac će žariti i paliti hitovima cijelu večer, toliko da ćete poderati svoje plesne cipelice, a kad ožednite tu su akcijske cijene cuge na šanku.
Smijeh je besplatan, ali ulaz na ovaj party ipak nije, stoga ćete izdvojiti 15 kn prije ponoći, a 25 kn nakon.
Trebamo napomenuti i da je party samo za punoljetne, znači 18+.
Dozvolite da vas netko namagarči za prvi april jer mi sigurno nećemo!
Vidimo se!
Party su za vas organizirali: @digital.ghost @rhynn @oblivion @zeus
Fotke s prošlog partyja pogledajte ovdje: http://www.bit.ly/1M2LIoa
Pravo je vrijeme za najavu novog gejhaer partyja! Da, da, i mi smo ga jedva dočekali.
Kao što svi već znamo, smijeh je najbolji lijek i najbolje sredstvo protiv problema u životu, a 01.04. je rezerviran za prvoaprilske šale. Mi bi radije da taj dan rezervirate za G:KOLEKTIV BACK TO THE ROOTS PARTY.
Zašto BACK TO THE ROOTS? Ne zato jer će vas dr. Emmett Brown u svom supercool autu odbaciti u prošlost, ali nije ni daleko od toga - zato što smo za ovaj party odabrali novu lokaciju: KLUB KLUB (Pavla Hatza 16), u centru grada (da nam se ne izgubite kao zadnji put) – koji je na mjestu nekadašnjeg Globala, kultnog gej kluba.
Vrata Kluba se otvaraju u 23 sata, a što se muzike tiče, već provjereni i dobro uigrani dvojac koji čine DISCO HELGA i MISS ICONIC začinili smo još jednim DJ-em koji vam je sigurno poznat – MARCO COLE. E, pa ovaj blaženi-među-ženama-trojac će žariti i paliti hitovima cijelu večer, toliko da ćete poderati svoje plesne cipelice, a kad ožednite tu su akcijske cijene cuge na šanku.
Smijeh je besplatan, ali ulaz na ovaj party ipak nije, stoga ćete izdvojiti 15 kn prije ponoći, a 25 kn nakon.
Trebamo napomenuti i da je party samo za punoljetne, znači 18+.
Dozvolite da vas netko namagarči za prvi april jer mi sigurno nećemo!
Vidimo se!
Party su za vas organizirali: @digital.ghost @rhynn @oblivion @zeus
Fotke s prošlog partyja pogledajte ovdje: http://www.bit.ly/1M2LIoa
Desert je visnjica 
U panicnom strahu da ce se ovo odrzat u onoj groznoj tamnici zvanoj Taboo, ustvari sam ful ugodno iznenadjena.

Moras ic jer ti se nick savrseno slaze s njenom najdrazom odjavnom pjesmom!Kroacija je napisao/la:miss barbara svira, sigurno će vam bit dobro
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
zaboravila sam joj odjavnu.
pitat ću je, nek mi bude iznenađenje. 
ex invalid_user
Trazi zadnju pjesmu prije neg je isla doma kad je pustala u Potu. A onda klecis s rukom na srcu.
Ili rush/medika i sl.Little N je napisao/la:U panicnom strahu da ce se ovo odrzat u onoj groznoj tamnici zvanoj Taboo, ustvari sam ful ugodno iznenadjena.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ili HP gdje se molis da ti netko uvali pazuh na nos da se nadises svjezeg zraka.