kako kaktus mesozder koji je prozdro neku slasnu bubu...iako sam gladna i mislim se sto doruckovati...i nista mi ne pada na pamet..dakle necu doruckovati...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
https://youtu.be/KOwvQ0BVnv4 umorna, izvanka,kasnim na posal,puko mi glas ,mikrofon, boli me trbuh,grcevi, mozak mi spava tri dana ,jedva cekam cetiri i postelju...
Idemo cuvaj za me pokraj sebe misto neka je utisno...
Voli me jos ovaj put , vrati onaj stari sjaj.....
Mislim da ima pravo....vjerojatno i ima al taj dan ni sama sebi nisam mogla slozit recenicu a kamoli nekom drugom ...sutra je novi dan ...
sljeme danas <3 toliko mi je dobro to došlo da ne mogu riječima opisati. divno. čudo kako je to sljeme dobro! previše sam energizirana, trebao mi je taj reset. kažu neke da je zbog nejebice. ja se slažem
Danas cu odgovarat sa eeee,aaaaa, uuuuu aha jer mi je puko glas skroz ,kasljem ,pijem caj molim boga da mi se vrati da mogu udrit s vucom duet , djaba mi harmonikas kad nemogu zapivat ..
str8faith je napisao/la:Danas cu odgovarat sa eeee,aaaaa, uuuuu aha jer mi je puko glas skroz ,kasljem ,pijem caj molim boga da mi se vrati da mogu udrit s vucom duet , djaba mi harmonikas kad nemogu zapivat ..
Kad si me pitala šta da mi otpjevaš, ja sam mislila na onu pjesmu od Dine Merlina- Da šutiš, a ne da ti šutiš
Eto, je... ti ljude i kulturu i sve. Dodem 35min ranije na posao da sve pohvatam i poslozim a oni kucaju ga kucaju... Pa sto ljudi ne gledaju radno vrijeme kad nekud idu ?!!
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...
lia je napisao/la:Eto, je... ti ljude i kulturu i sve. Dodem 35min ranije na posao da sve pohvatam i poslozim a oni kucaju ga kucaju... Pa sto ljudi ne gledaju radno vrijeme kad nekud idu ?!!
Zato ja kasnim na posao ! Inace nikad ne kasnim al na posao uvjek od 15 do 45 minuta a ljeti i do 3 h ako zaglibim....nek se uce
Nema te osobe da mi zabrani nesto ni odjela na kojem nemohgu uc! Vidila sam frenda , hlava ko bacva, usta zasivena, cjevi iznjega al se isto posa nasmija ..dusa moja bit ce to sve dobro...
Sad da skinem ovu vojnu uniformu jer vani +50
Depresivno i teško nekako. Jer sam doznala maloprije na poslu za jednu užasno ružnu, tešku i traumatsku situaciju u obitelji jednih učenika, i psihički se pripremam biti im sutra psiholog, bez da pritom dozvolim da zamijete išta što o toj situaciji osjećam.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."