Upravo sada...
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Upravo sada...
Spremna za put 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- DoubleTrouble
Uz sve ljepote moderne medicine ja navalila po svježem đumbiru s medom. Šta me ne dotuče...
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
-
lane stein
Rijeka Rijeka Rijeka 
Tuširanje i spremanje za posao..
uz moju crnu Boginju 
Slušam ove zadnje stvari od J. Timberlake-a i baš razmišljam kak mi je lik postao jako zgodan s godinama (u odnosu na onaj baby face 90ih). I pokušavam se sjetiti cure/žene koja mi je isto postala bolja s godinama...i ne mogu se sjetiti nikog osim Angeline
Al fakat, ona je totalno postala ženstvenija i ljepša otkad je bila dobila klince.. 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Umorna ki pes. sad doma dosla..u 21h opet u grad.. oproštajna cuga...sutra mi last day..i takoo...
Live your life be free U know U have it all.
- Vox Feminae
Monica Bellucci?Andain je napisao/la:Slušam ove zadnje stvari od J. Timberlake-a i baš razmišljam kak mi je lik postao jako zgodan s godinama (u odnosu na onaj baby face 90ih). I pokušavam se sjetiti cure/žene koja mi je isto postala bolja s godinama...i ne mogu se sjetiti nikog osim AngelineAl fakat, ona je totalno postala ženstvenija i ljepša otkad je bila dobila klince..
The eyes, chico, they never lie.
-
str8faith
- Status: U braku
Vise neznam ko placa ko pije daj pivu, pa 4 pive pa gemist pa strukanu pa popij samnom ... Fala frenki ubit cu s do ponoci... Vodka ,piva,vino,vodka,piva, vino konjak cola..pelin kola..aaaaaaa upomoc .....
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Gillian AndersonVox Feminae je napisao/la:Monica Bellucci?Andain je napisao/la:Slušam ove zadnje stvari od J. Timberlake-a i baš razmišljam kak mi je lik postao jako zgodan s godinama (u odnosu na onaj baby face 90ih). I pokušavam se sjetiti cure/žene koja mi je isto postala bolja s godinama...i ne mogu se sjetiti nikog osim AngelineAl fakat, ona je totalno postala ženstvenija i ljepša otkad je bila dobila klince..
ex invalid_user
-
backspace
spekla sam si kokice, uzela lap u njedra da bude mi jedra i kreće romantika 
kokice sam ispekla tako dobro da ne mogu vjerovat, ali zato paprika mix koju sam zasipala po njima je užas.
radila danas samo do 2, polizala stan, veš sredila, jogu odradila, čak malo i odmorila... eh da mogu svaki dan do 2 raditi, to bi bilo skroz taman.. al ne da ne budem, nego mi kolega nudi da i na nekim projektima van posla radim, tako da ako si i to uzmem delat ću skoro ko bandić
kokice sam ispekla tako dobro da ne mogu vjerovat, ali zato paprika mix koju sam zasipala po njima je užas.
radila danas samo do 2, polizala stan, veš sredila, jogu odradila, čak malo i odmorila... eh da mogu svaki dan do 2 raditi, to bi bilo skroz taman.. al ne da ne budem, nego mi kolega nudi da i na nekim projektima van posla radim, tako da ako si i to uzmem delat ću skoro ko bandić
Kate WinsletKroacija je napisao/la:Gillian AndersonVox Feminae je napisao/la:Monica Bellucci?Andain je napisao/la:Slušam ove zadnje stvari od J. Timberlake-a i baš razmišljam kak mi je lik postao jako zgodan s godinama (u odnosu na onaj baby face 90ih). I pokušavam se sjetiti cure/žene koja mi je isto postala bolja s godinama...i ne mogu se sjetiti nikog osim AngelineAl fakat, ona je totalno postala ženstvenija i ljepša otkad je bila dobila klince..
-
Katja
Život je lijep uz Faith
-
str8faith
Hvala darling ...ima svega al bi jos ...hahhahahhahaha idemo dalje sweeat dreams...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
Katja
Urodilo mala urodilo.

Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

There is always an option...

-
str8faith
Ono kad ti sefica slozi tako divnu poruku i razjasnimo sve ,doslovno sve to me u zovotu muci .... Nemam sta za reci osim da ju volim to mi je druga mater , prijateljica na kvadrat , obitelj ... Hvala
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- DoubleTrouble
Sredila sam pse (setnja, hrana, terapije) i vratila se u krevet jer moji svi jos spavaju a nisam bas sigurna da ih zelim probuditi. Sad se valjamo po krevetu koji je tako mali da ja guzicu hladim uz zid da bi one imale mjesta ( navikla sam na veci krevet a njih dvije, svaka mozda 6 kila a zauzmu mjesta ko da su njemacke doge u pitanju
). Volim ih više od ičega na svijetu 
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
Hahah..ovaj komentar je očito imao potencijalna da postane zasebna temaomnia je napisao/la: Kate Winslet
ot, još sam uvijek u krevetu :/
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- talented miss cohen
- כהן גדול
-
dare-devil
- Ja sam: gej
Stalkam choenicu 
-
dare-devil
- Ja sam: gej
Sad su ga zatvorili da zataškaju.
Sta se dogada megan da se aktiviram ahahaha
Live your life be free U know U have it all.
-
Lagadema
- Status: Solo
Tko ratuje? 
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
A ne pratim bas puno, ali obrisali su radi spama/trolanja (ne znam razliku) neke od ustaljenijih clanova, pa su se njihovi frendici digli na noge protiv admina. I sad je jedna bivsa moderatorica napisala u svakoj temi post u kojem kaze da admini citaju inboxe, subjektivno baniraju i odrzavaju neku strahovladu, pa su zatvorili forum da obrisu sve te njene postice:D
Aha, trolanje je spam
Aha, trolanje je spam
Desert je visnjica 
^^
gay.hr je odavno u k.. samo je bilo pitanje vremena kad će se nešto desiti.
gay.hr je odavno u k.. samo je bilo pitanje vremena kad će se nešto desiti.
...život je lijep... (:
Kroacija je napisao/la:Gillian AndersonVox Feminae je napisao/la:Monica Bellucci?Andain je napisao/la:pokušavam se sjetiti cure/žene koja mi je isto postala bolja s godinama...i ne mogu se sjetiti nikog osim AngelineAl fakat, ona je totalno postala ženstvenija i ljepša otkad je bila dobila klince..
OT: Jedina sam budna u kući. Nisam pogledala forum od petka (a i Facebook jedva, što je napredak
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."