I da, nisam baš za tetoviranje ljeti, češće su infekcije, teže je paziti na sve to i tako.
Ali to sam samo ja.
rebra su najbolja..to za fit je istina al da ne boleDoubleTrouble je napisao/la:Naj mjesto su rebra, extra sexy, nije svima vidljivo, ima mjesta, natjerat će vas da budete fiti ne boli uopće
A ovaki? Mogla bi baš tattoo na desnu stranu rebara nabacitJaNNa je napisao/la:meni su trbušni baš

Ma tebe triba zenit i amen !str8faith je napisao/la:Ma zejebi ti to nisi ti vidila moj six pack ..uglavno tatu na lebrima me bolija,na kuku nije, na rukama nije ispod podlaktice sam proplakala, na nozi nista ne boli ,na kraljeznjici ispod vrata ne mora bit da sam bila pijana, no cura koja ima isto sto i ja plakala je dva dana i bila joj prva tetovaza ... Jos hocu ledja i drugu ruku... Sve mi je pod robom zbog posla , no kad se skinem caca vice zamnom..... slikovnica.....
Imala sam na glavi gustera no vise glavu ne brijem pa se ni ne vidi ... I tetovaze kreiram sama i ako ne mogu nacrtat to trazin ko moze!.... Nisam zahtjevna samo privilegirana ... Imam par splitskih, jednu beogradsku, dve talijanske,jednu zagrebacku, dve korculanske i sad me ceka jedna madjarska i jedna ruska ... Za mene svaka ima znacenje i ni me briga sta tko misli !

imas srece da ti moj gornji gumb od kosulje nije oko izbio...ja ako se skinem morat cu suzavac ponest....ili pegluJaNNa je napisao/la:Joj... što volim kad mi se stari postovi citiraju.. Dupla, ne diži prašinu tu po forumu, a na druženja dolaziš ko časna do grla zakopčana!
btw. može spot! sviđa mi se
To sam citala i vjerum da i je tako.Nirya je napisao/la:Kaže ovdje da više tetovaža moje ojačati imunološki sustav
http://www.sciencealert.com/getting-mul ... une-system

Ovo je super. Zgodno je pakiranje jer je stick. Za razliku od mnogih krema i mlijeka za suncanje jako se tesko skida s koze. Kad izadjete iz mora jos je vidljiv sloj kreme sta je super pogotovo kod nekih prvih izlaganja tetovaze morskoj vodi.lia je napisao/la:Ta tetovaza koju si radila nije zarasla kako treba ili samo nisi zadovoljna ?
Inace za ljetne dane ovo je super stvar;

Dvaput.Moloko je napisao/la:EDIT: Je li se tko tetovirao kod Robija i Senfa? Ako da koliko ste zadovoljni?
Nirya mislim da si mi ti nešto spominjala njih..