Upravo sada...
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Re: Upravo sada...vese
Vesela sam si danas ... Di cu veceras????
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
-
Katja
- Status: U vezi
Re: Upravo sada...
Zbogom Račišće. Vidimo se za dvi nedilje.
2 tjedna?! Pa gde baš tolko?Katja je napisao/la:Zbogom Račišće. Vidimo se za dvi nedilje.
-
Katja
Ne plače ona nikada. Poslom.Nikita34 je napisao/la:2 tjedna?! Pa gde baš tolko?Katja je napisao/la:Zbogom Račišće. Vidimo se za dvi nedilje.Jbt..izlizat će mi se rame od prijinih suza
Ne plače ona nikada. Poslom.[/quote]
To da ne plače je priča za tebe, a istina je drugačija..

To da ne plače je priča za tebe, a istina je drugačija..
-
Katja
Kljuc u vratima. Dolazim te baknit.Bokic.
-
str8faith
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Tek sad sam skužila ovo. Al znaš što, ova problematika oko The 100 mi otvara jedno skroz drugo pitanje, a to je te moć onog glasnog dijela gledateljstva da utječe na razvoj serije koji, imo, možda i nije ok. Je, serije se pišu radi gledatelja, međutim, dobro je da scenaristi i producenti zadrže kakvu takvu neovisnost oko razvoja radnje jer gledateljstvo tu vrlo često gleda kratkoročno ono što želi i dugoročno možda šteti napretku radnje. A ne sviđa mi se ni utjecaj na sponzore čisto zato jer ti se ne sviđa razvoj priče. Zapravo mi je ova cijela stvar s The 100 graniči s bullyingom, koliko god producenti zapravo zaslužuju backlash jer su manipulirali gledateljstvom i na loš način priveli praktički najzanimljiviji i popularniji lik cijele serije.Nirya je napisao/la:Pročitala zakon članak o povijesti femslasha, s naglaskom na razočaranje zvano Once upon a time i nedavne primjere Bury your lesbian tropea u nekoliko serija... Andain, you might like
http://io9.gizmodo.com/the-history-of-f ... socialflow
Što se tiče burry your gays, najtužnije od sveg, the 100 je (do ove najkontroverznije odluke
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Da, jako je tanka granica između davanja gledateljima osjećaja da ih producenti čuju i doživljavaju, i doslovnog prisiljavanja producenata od strane gledatelja da naprave po njihovom OR ELSE. Tu mi je zgodan primjer Lost Girl, gdje su od početka postavili da glavna likica ima ravnopravno OTP s dvoje drugih likova, a potom osluškivali gledatelje da vide koji OTP prevladava pa naposljetku i završili seriju s tim OTP-om. S druge strane, samu radnju su vodili kako im je se vodilo (ne baš bajno, though). U Once upon a time, producenti se blatantno oglušuju na fandom, što je pak drugi ekstrem (i po pitanju te serije potpisujem sve što je napisano u ovom članku). Ali da, ovo što se desilo s The 100 jest malo too much - takva razina bojkota, bilo od strane fanova bilo od strane sponzora (posebno od strane sponzora) nije mi okej. Posebno jer je serija cijelo vrijeme jako dobra po pitanju reprezentacije, i nekako im ipak vjerujem da im nije bila namjera odaslati poruku kakvu je ispalo da su odaslali. Sad, da su to sve izveli na šugav način, jest.Andain je napisao/la:Je, serije se pišu radi gledatelja, međutim, dobro je da scenaristi i producenti zadrže kakvu takvu neovisnost oko razvoja radnje jer gledateljstvo tu vrlo često gleda kratkoročno ono što želi i dugoročno možda šteti napretku radnje. A ne sviđa mi se ni utjecaj na sponzore čisto zato jer ti se ne sviđa razvoj priče. Zapravo mi je ova cijela stvar s The 100 graniči s bullyingom, koliko god producenti zapravo zaslužuju backlash jer su manipulirali gledateljstvom i na loš način priveli praktički najzanimljiviji i popularniji lik cijele serije.
Zapravo me jako fascinira moć i utjecaj (bilo kojeg) fandoma u ovakvim i sličnim situacijama. Pa se sjetim jednog komentara Chrisa Cartera iz ranih faza interneta i razvoja X-Files fandoma, kako čitaju što fanovi pišu po usenetu i ponekad neke primjedbe uvaže. Koliki se boom fandoma i fanovskog utjecaja na autore od tada desio.
OT: Testiranja za identifikaciju darovitih u školi znače da ću cijelu smjenu provesti u uredu, za kompom. Nadoknađivanje administrativnih poslova, yay. A vani tako lijepo vrijeme...
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
divim se ovom natpisu koji su montirali na vrata crkve na trsatu...

mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- degenereginald
- cryptid
Vrhunski! Život je tako lakši odjednom!
ot
spremam se (ZA ŽIVOT).
I have no money and I have to scream.
- tratinčica
dovukla laptop u krevet, tako su svi planovi jednim potezom pali u vodu. 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Po novome peseki će se voziti s nama u avionu.
arghdgfsugfd god kill me.
ex invalid_user
Da, slažem se sa svim što si napisala. Mislim da je ovakva razina bojkota baš bila zato jer je odnos dobro bio prezentiran (pa je kraj bolio još višeNirya je napisao/la:Andain je napisao/la: Ali da, ovo što se desilo s The 100 jest malo too much - takva razina bojkota, bilo od strane fanova bilo od strane sponzora (posebno od strane sponzora) nije mi okej. Posebno jer je serija cijelo vrijeme jako dobra po pitanju reprezentacije, i nekako im ipak vjerujem da im nije bila namjera odaslati poruku kakvu je ispalo da su odaslali. Sad, da su to sve izveli na šugav način, jest.
ot. koje super vrijeme vani
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Pokupila se s posla nakon par šefičinih kajli na račun moje neprisutnosti u zbornici. Očito nije dovoljno da dvaput u smjeni odem tamo, nego bih valjda trebala visjeti i piti kavu u zbornici da bi bilo očito da sam na poslu. Kao da sam ja kriva što me takav žrvanj danas držao da nisam stigla ni jesti, a kamoli hengati u zbornici. 
Sva sreća da je lijepo vrijeme i poslijepodne je obećavajuće, pa me ne dira toliko koliko bi me inače diralo.
Sva sreća da je lijepo vrijeme i poslijepodne je obećavajuće, pa me ne dira toliko koliko bi me inače diralo.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Jaooo lazem.. Kod janne na najboljim palačinkama ikad u svijetu!JaNNa je napisao/la:zašto lažeš?Teich je napisao/la:Kod janne na palačinkamaaa
btw... fedde
A fedde je bio extraaaa
Live your life be free U know U have it all.
- zwarte paard
https://www.youtube.com/watch?v=rvDPmgH ... tml5=False
jebote kako je dobro kada stranci naprave dokumentarac, tj koliko izgleda stvarnije tj. strasnije...
jebote kako je dobro kada stranci naprave dokumentarac, tj koliko izgleda stvarnije tj. strasnije...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
-
str8faith
Dosli smo do zakljucka da fali dvadeset metri konopa za spust...jebiga puzat ce mo ...prosle godine sam ionak sklizla nabila trticu..idemo kampirat.. Woooho... Izolacija
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
Me ne znam da Li mi je aparat otkucao kartu.... Jesus...
I taman mi kontrola neka debela kaze da jeste...
Uh...
Brate...pretvorit cu se u autobus ili tockove I zvacu se djole...
I taman mi kontrola neka debela kaze da jeste...
Uh...
Brate...pretvorit cu se u autobus ili tockove I zvacu se djole...
-
backspace
aj neka sam došla s posla danas.
sad malo joga uz milozvučnog timberlake-a...
https://www.youtube.com/watch?v=QUuKvHHt8Sk
sad malo joga uz milozvučnog timberlake-a...
https://www.youtube.com/watch?v=QUuKvHHt8Sk
Savrseno!!!!Kroacija je napisao/la:Po novome peseki će se voziti s nama u avionu.
I sad se voze, ali gore smije biti samo jedan !
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

There is always an option...

- zwarte paard
Blejim... S prijateljima napokon u stanu...
-
str8faith
Zar je zlocin imat prijatelje na obalnoj policiji????...asti gospe ukrcala se ja i sad svi zovu da sta sam napravila...nista kunem se samo se gren provozat do Trsta....
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- Moloko
..pauza na poslu i razmisljam kako jedva cekam do grada opet,na ovo sunce.

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
str8faith
Andjeo cuvar je dovoljan jedan da na zivot drukcije gledam..... Ja uzimam , srce za vodica ....
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
imam neke zlocaste misli, ali pomalo uvredljivo, a ne seksualno zlocaste.
jedna zena je stvarno kao slon velika i zao mi je ali kada je vidim na stiklama...meni je stvarno malo vise smijesno. ne mogu se coolirati...ali stvarno...
i kada prodje, stikle odzvanjaju, ne mogu ne cuti i ne vizualizirati kretnje. jace je od mene. shematski mi se iscrta u glavi piramida. vrh stikli, i onda dvije crte se samo sire skoro do glave i glava kao tocka gore. ubi me ovaj pum i ucenje o perspektivama...kad me ovako rokne vezivanje stvari, stvarno se ne mogu otarasiti misli...kao da do mene nije. ja stvaro podrzavam da ljudi iygledaju kako zele...ali nekada me uhvati i da ga jebem...
samo da se ne dize vise i da sjedi...jer ako prasnem u smijeh...fkt se necu izvuci...
elem treba mi nesto za montiranje, neki program...i sada ce mi opet roknuti komp ako nesto budem skidala....vec vidim...plavi ekran...i cccccc...nema vise...100 e za novi hard i taaako...
jedna zena je stvarno kao slon velika i zao mi je ali kada je vidim na stiklama...meni je stvarno malo vise smijesno. ne mogu se coolirati...ali stvarno...
i kada prodje, stikle odzvanjaju, ne mogu ne cuti i ne vizualizirati kretnje. jace je od mene. shematski mi se iscrta u glavi piramida. vrh stikli, i onda dvije crte se samo sire skoro do glave i glava kao tocka gore. ubi me ovaj pum i ucenje o perspektivama...kad me ovako rokne vezivanje stvari, stvarno se ne mogu otarasiti misli...kao da do mene nije. ja stvaro podrzavam da ljudi iygledaju kako zele...ali nekada me uhvati i da ga jebem...
samo da se ne dize vise i da sjedi...jer ako prasnem u smijeh...fkt se necu izvuci...
elem treba mi nesto za montiranje, neki program...i sada ce mi opet roknuti komp ako nesto budem skidala....vec vidim...plavi ekran...i cccccc...nema vise...100 e za novi hard i taaako...
-
str8faith
Neki od tuge, neki od srece a neki od privilegije.... Za utorak...idemo ..Arriba, abajo, al centro, pa' dentro!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel