...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Možda mi zadnjih 5 zalogaja uopće nije trebalo.. 
- zwarte paard
Ja opet ne znam kuda idem....
Ali znam.da kasnim... I nadam se da ne smrdim!
Razmišljam kuda sad krenuti a da je pravi smjer, hocu u svoju vukojebinu... Od izvora dva putica...I gotovo...
Ubi me ovo promišljanje
Ali znam.da kasnim... I nadam se da ne smrdim!
Razmišljam kuda sad krenuti a da je pravi smjer, hocu u svoju vukojebinu... Od izvora dva putica...I gotovo...
Ubi me ovo promišljanje
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
i’m obsessed with my space & alone time so if i wanna spend time with you or talk to you consistently, just know you’re special.
Live your life be free U know U have it all.
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Divan horoshop za ovna ne tako divan za skorpiju znaci danas ce mi bit extra dan ... Opet lazu...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- DoubleTrouble
- Status: U vezi
Univerzalni recept za dobro raspolozenje je bar jednom dnevno popit kavu u drustvu lijepe zene
provjereno učinkovito
provjereno učinkovito
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
Zvijezde ti umiru od smijeha!str8faith je napisao/la:Divan horoshop za ovna ne tako divan za skorpiju znaci danas ce mi bit extra dan ... Opet lazu...
Jel imas kakvu zgodnu prijateljicu za nezgodnu mene?DoubleTrouble je napisao/la:Univerzalni recept za dobro raspolozenje je bar jednom dnevno popit kavu u drustvu lijepe zene![]()
![]()
![]()
provjereno učinkovito
-
str8faith
Ima mene hahhahahahahahahananhNikita34 je napisao/la:Jel imas kakvu zgodnu prijateljicu za nezgodnu mene?DoubleTrouble je napisao/la:Univerzalni recept za dobro raspolozenje je bar jednom dnevno popit kavu u drustvu lijepe zene![]()
![]()
![]()
provjereno učinkovito
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- DoubleTrouble
evo sama se javilastr8faith je napisao/la:Ima mene hahhahahahahahahananhNikita34 je napisao/la:Jel imas kakvu zgodnu prijateljicu za nezgodnu mene?DoubleTrouble je napisao/la:Univerzalni recept za dobro raspolozenje je bar jednom dnevno popit kavu u drustvu lijepe zene![]()
![]()
![]()
provjereno učinkovito
a možete se vas dvije zajedno javit meni
dvaput je dvaput
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
-
str8faith
Jedino ako ces nam ugurat jezik uvo...hahhahahhahaDoubleTrouble je napisao/la:evo sama se javilastr8faith je napisao/la:Ima mene hahhahahahahahahananhNikita34 je napisao/la:Jel imas kakvu zgodnu prijateljicu za nezgodnu mene?DoubleTrouble je napisao/la:Univerzalni recept za dobro raspolozenje je bar jednom dnevno popit kavu u drustvu lijepe zene![]()
![]()
![]()
provjereno učinkovito
a možete se vas dvije zajedno javit meni
dvaput je dvaput
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- zwarte paard
Ne smijem puno vremena provoditi na forumu,počela sam razmišljati o braku. 
Iako bi bilo lijepo....da me netko čeka kad dođem doma...da skupa šetamo,idemo u šoping,u kino...
Da spavamo zagrljene...da se budimo zajedno i ispijamo kavu, u pidzamici i čupave kose...
Da dijelimo dobro i zlo....
Sad bježim sa foruma,dok nisam nekoga zaprosila...
Iako bi bilo lijepo....da me netko čeka kad dođem doma...da skupa šetamo,idemo u šoping,u kino...
Da spavamo zagrljene...da se budimo zajedno i ispijamo kavu, u pidzamici i čupave kose...
Sad bježim sa foruma,dok nisam nekoga zaprosila...
Pretpostavka je majka svih zajeba
Pa ne moraš za to biti u brakuWomen je napisao/la:Iako bi bilo lijepo....da me netko čeka kad dođem doma...da skupa šetamo,idemo u šoping,u kino...
Ja si baš nekako razmišljam kako je svijet mali i six degrees of separation i te stvari.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Nisam mislila na zakoniti brak, više na zajednički život..Nirya je napisao/la:Pa ne moraš za to biti u brakuWomen je napisao/la:Iako bi bilo lijepo....da me netko čeka kad dođem doma...da skupa šetamo,idemo u šoping,u kino...
Ja si baš nekako razmišljam kako je svijet mali i six degrees of separation i te stvari.
Mislim da dotična cura ne bi ni pristala, pa samo romantično zamišljam....
- zwarte paard
a nisam ja u pitanju?
ako jesam...meni je zao jer stvarno ne znam gdje mi je guzica, a gdje glava...i kako sam toliko puta dobila nogu, uopce mi nije napeto sve sto si napisala. lijepo je, ali ne mogu to sada...mislim da cu uskoro dobiti nogu bas zbog toga. ne mogu...
tek kada me buzdovanom neka mlatne da mi pricice zacvrkucu, onda mozda...
ako nisam ja...onda vjerovatno imas sanse, ne daj se obeshrabriti.
ako jesam...meni je zao jer stvarno ne znam gdje mi je guzica, a gdje glava...i kako sam toliko puta dobila nogu, uopce mi nije napeto sve sto si napisala. lijepo je, ali ne mogu to sada...mislim da cu uskoro dobiti nogu bas zbog toga. ne mogu...
tek kada me buzdovanom neka mlatne da mi pricice zacvrkucu, onda mozda...
-
str8faith
Cekam zenu zmaja...ljubav iz onog svemira...mog pirata s kariba i utorak moze da pocne s prozom...al kad mi posalje imali tu mjesta za mene... Sta da joj napisem da dvi stolice su slobodne...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Znat ću imam li šanse kad je pozovem na kavu...zwarte paard je napisao/la:a nisam ja u pitanju?
ako jesam...meni je zao jer stvarno ne znam gdje mi je guzica, a gdje glava...i kako sam toliko puta dobila nogu, uopce mi nije napeto sve sto si napisala. lijepo je, ali ne mogu to sada...mislim da cu uskoro dobiti nogu bas zbog toga. ne mogu...![]()
tek kada me buzdovanom neka mlatne da mi pricice zacvrkucu, onda mozda...![]()
Dotad....mašta radi svašta
- zwarte paard
e super...sada mi je lakse...
slatko...sretno.
realno je stvarno dosta cura normalno po tom pitanju. meni taj mode ne ide nikako...do te mjere da me je cesto sramota...kreten neprilagodjeni...
ako mi netko nije prijatelj i pozove me na kahvu, taj trenutak je kao d ame je maca strefila u glavu...i ne znam zasto ali redovito odgovorim da ne pijem kavu i bude nelagodno, a stvarno nema veze sa pamecu...pa se izvinjavam...objasnjavam...haos bude...
i drago mi je da si lisena toga!
slatko...sretno.
realno je stvarno dosta cura normalno po tom pitanju. meni taj mode ne ide nikako...do te mjere da me je cesto sramota...kreten neprilagodjeni...
ako mi netko nije prijatelj i pozove me na kahvu, taj trenutak je kao d ame je maca strefila u glavu...i ne znam zasto ali redovito odgovorim da ne pijem kavu i bude nelagodno, a stvarno nema veze sa pamecu...pa se izvinjavam...objasnjavam...haos bude...
i drago mi je da si lisena toga!
Zwarte, hvala što mi želiš sreću.
Neprijatelje ne pozivam na kavu ili piće, pa će ovo biti prijateljski poziv.
Naravno, na javnom mjestu, i ne izgledam tako strašno, pa nema nikakvog razloga za strah.
Neprijatelje ne pozivam na kavu ili piće, pa će ovo biti prijateljski poziv.
Naravno, na javnom mjestu, i ne izgledam tako strašno, pa nema nikakvog razloga za strah.
- zwarte paard
pa super...onda nek vam je lijepo 
- tratinčica
ako još jednom pročitam riječ renvoi prosut' ću si mozak! 
-
str8faith
Meri sestri ti je promocija u cetvrtak!
Dobro i svoju sam propustila vidimo se u ponediljak! Ol Ana nije 4 ? Godina ????
Je al za trecu...
sto si nebo name bisno.... Sto mi ne javite na vrime neg sve zadnji tren...pa glumim hladnu kucku...pasa tovara !!!!
Dobro i svoju sam propustila vidimo se u ponediljak! Ol Ana nije 4 ? Godina ????
Je al za trecu...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Slupala sam auto ko zadnja glupača koja u životu nije vozila..danas mi je najgori dan u životu..A ujutro kad mi ispostave ponudu za popravak ići ću se objesit, a prije toga ću samu sebe istući metalnom šipkom po glavi..
^
Znam da nije neka utjeha,no barem ti nisi nastradala.
Biti ce jos auta u zivotu.
Znam da nije neka utjeha,no barem ti nisi nastradala.
Biti ce jos auta u zivotu.
Kako mi je žao što ne mogu biti na druženju za vikend
Baš ne volim radne subote....
Ali se ne bojim druženja u prirodi, jer ću se obratiti " fuji ix" da mi pomogne u rješavanju krpelja, s obzirom na njenu djelatnost...
Baš ne volim radne subote....
Ali se ne bojim druženja u prirodi, jer ću se obratiti " fuji ix" da mi pomogne u rješavanju krpelja, s obzirom na njenu djelatnost...
^
Zajebantice jedna.
Znas di me mozes naci.
Zajebantice jedna.
Znas di me mozes naci.
- Moloko
..nikako shvatiti svoj mazohizam koji me drži budnom do kasnih sati a ustajem u 6 svaki dan.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
str8faith
Tako je moj svaki danMoloko je napisao/la:..nikako shvatiti svoj mazohizam koji me drži budnom do kasnih sati a ustajem u 6 svaki dan.
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Gledam malenu kak spava tako malo slatko stvorenje ima 5 i pol godina..a micek tetin sitni 
Live your life be free U know U have it all.