Ahahaga hagagahahagagaga mamaaa...pomozimo bakiJaNNa je napisao/la:sorry na neplaćanju... idući tjedan će plaća, pa ti platim sve zaostatke!Nirya je napisao/la:Stvarno, ali stvarno moram promijeniti posao.
...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Live your life be free U know U have it all.
- degenereginald
- cryptid
Da sam prije znala da je samo potrebno linkati jednu temu--backspace je napisao/la:Ti bi trebala bit moderator. Nominiram te!
Apsolutno se slažem. *mlada nada hrv. LGBTQ scene*
#protiv #ne_zna_se #izdajnik

Uvijek sam snažno vjerovala da treba biti više modova na forumu nego običnih usera.
I have no money and I have to scream.
Teich je napisao/la:Ahahaga hagagahahagagaga mamaaa...pomozimo bakiJaNNa je napisao/la:sorry na neplaćanju... idući tjedan će plaća, pa ti platim sve zaostatke!Nirya je napisao/la:Stvarno, ali stvarno moram promijeniti posao.
Evo čekam
Dat ću otkaz u školi i specijalizirati se kao psihoterapeut za lezbe
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
hm... ja sam ti već dala dovoljno posla...Nirya je napisao/la: Dat ću otkaz u školi i specijalizirati se kao psihoterapeut za lezbeHoću li imati posla, što mislite?
Al ne plaćaš redovito, pa...JaNNa je napisao/la:hm... ja sam ti već dala dovoljno posla...Nirya je napisao/la: Dat ću otkaz u školi i specijalizirati se kao psihoterapeut za lezbeHoću li imati posla, što mislite?
OT: baš me ovo vuče na razmišljanje o tome što sve još trebam odraditi da dovršim drugi stupanj te edukacije - majko mila, boli glava...
da rezimiram, imat ćeš puno posla i malo para.Nirya je napisao/la:Dat ću otkaz u školi i specijalizirati se kao psihoterapeut za lezbeHoću li imati posla, što mislite?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Hoćeš reći da si ovdašnje lezbe ne mogu priuštiti 300kn po satu terapije? *shocked* Ajme, pa ja živim cijelo vrijeme u zabludislapa je napisao/la:da rezimiram, imat ćeš puno posla i malo para.Nirya je napisao/la:Dat ću otkaz u školi i specijalizirati se kao psihoterapeut za lezbeHoću li imati posla, što mislite?
Ajde, dam vam popust... 200kn/sat
OT: eto, sad razmišljam o tome hoće li uopće biti moguće ovako samoinicijativno snižavati cijenu sata kad se (i ako) osnuje Hrvatska psihoterapijska komora... Ili ćemo se unesrećiti unaprijed nam nametnutim cjenikom.
- zwarte paard
popizdila sam!
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Što fali "Xeni".... 
Pravedna,dobro izgleda,ima super prijateljicu i pratiteljicu,hrabra žena...
Volim gledati tu seriju i gotovo....
Pravedna,dobro izgleda,ima super prijateljicu i pratiteljicu,hrabra žena...
Volim gledati tu seriju i gotovo....
Pretpostavka je majka svih zajeba
o mojoj novoj igrački..prijenosni Voombox bluetooth zvučnik..oduševljena sam sa glasnoćom i kvalitetom zvuka, a baterija traje 12h
., zbilja je jako glasan i vodootporan 

Sad i ja razmišljam o Xeni i potpisujem sve rečeno 
kvragu, sad i ja razmišljam o Xenni..ali korisici 
Očito me fasciniraju žene na konjima.... 
Meni se sad misli vrte oko Legend of the Seeker 
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
..o tome kako uvijek iznova tražim novi posao. Ne znam jel to odraz mog karaktera ili sam jednostavno znatiželjna. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Ako si zainteresirana fo real, aj pitaj Zitu ili Tamaru. Ali pazi šta ekšli pitaš, eno maloprije si razmišljala o svom životu, možda da mu daš vremena?reginald je napisao/la:Da sam prije znala da je samo potrebno linkati jednu temu--backspace je napisao/la:Ti bi trebala bit moderator. Nominiram te!
Apsolutno se slažem. *mlada nada hrv. LGBTQ scene*
#protiv #ne_zna_se #izdajnik
Uvijek sam snažno vjerovala da treba biti više modova na forumu nego običnih usera.
Smiješni su mi ljudi koji kod dogovora traže instrukcije u najmanji detalj, ono doslovno da ih vodiš za ruku i opisuješ gdje i kako da skrenu. 
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Kako sam ekonomicna žena....osam sati radim,deset sati spavam.... 
Kako ja nisam gledala ovu seriju????Nirya je napisao/la:Meni se sad misli vrte oko Legend of the Seeker
Hvala Nirya
Kad god dođem u ovu banku red na šalteru je min od 12 ljudi, a kad dođem samo na bankomat onda ih je troje.. 
Women je napisao/la:Kako ja nisam gledala ovu seriju????Nirya je napisao/la:Meni se sad misli vrte oko Legend of the Seeker![]()
Hvala Nirya
Sad sam zaintrigirana...da ne moram na posao,odmah bi pogledala o čemu se radi...Nirya je napisao/la:Women je napisao/la:Kako ja nisam gledala ovu seriju????Nirya je napisao/la:Meni se sad misli vrte oko Legend of the Seeker![]()
Hvala NiryaJavi se kad dođeš do savršenstva zvanog Cara
Brzo na YouTube i fanvidee gledati
Posebno one koji sadržavaju i Caru i Kahlan
Ajme, kako sam ih shippala...
Doduše, odmah se pripremi da je OTP strejt, ali svejedno vrijedi gledanja serijica
Sad prestajem oftopičariti *angel*
Evo, razmišljam o tome kako je baš bezveze što nam se Dan škole sveo na to da učitelji jedu u zbornici, a učenici skaču u holu uz apsolutno preglasnu i prelošu glazbu. Nekad smo imali radionice, priredbe, kreativa neka... Ovo je otužno.
Doduše, odmah se pripremi da je OTP strejt, ali svejedno vrijedi gledanja serijica
Sad prestajem oftopičariti *angel*
Evo, razmišljam o tome kako je baš bezveze što nam se Dan škole sveo na to da učitelji jedu u zbornici, a učenici skaču u holu uz apsolutno preglasnu i prelošu glazbu. Nekad smo imali radionice, priredbe, kreativa neka... Ovo je otužno.
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Danima vec plivam sa slovencima... Sad su mi ih dovezli pun jebeni bus 54 slovenca... Da culi smo za dobru travaricu... Lazu vas....lazu.... Sinko ranit cu se... Show brate show ... Sretan dan ustanka.. Ne grem na kolena...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
- DoubleTrouble
Di ću s punom ovećom teglom rabljenih šprica i igala?...
jooooooj neće mi se baš to držat ko modernu skulpturu tako doma!
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
^ to se tretira kao infekt.otpad. Imas nekog u Domu zdravlja ili u vet.amb. 
- DoubleTrouble
imamfuji ix je napisao/la:^ to se tretira kao infekt.otpad. Imas nekog u Domu zdravlja ili u vet.amb.
thnx
"Better to be hurt by the truth than comforted with a lie." 
Razmišljam kako bi druženja s nekim curama zahtijevala velike fizičke napore,umor i eventualne ozljede.. 
Naprimjer: Slapa me izaziva na partiju stolnog tenisa,što znači da vjerojatno dobro igra i da bi me brutalno porazila...
Nirya bi me vjerojatno izazvala na dvoboj mačevima, a ja bih se jedino mogla nadati da nema duže ruke od mene
Nikita bi mi hodala po leđima...
Dupla nevolja bi me vjerojatno jednim potezom oborila i uvaljala u blato..
Kad ovo sve rezoniram, rezultat je da bih bila poražena, izgazena,probodena i blatnjava
Mislim da mi je najpametniji izbor zaigrati partiju remija s Moloko...

Naprimjer: Slapa me izaziva na partiju stolnog tenisa,što znači da vjerojatno dobro igra i da bi me brutalno porazila...
Nirya bi me vjerojatno izazvala na dvoboj mačevima, a ja bih se jedino mogla nadati da nema duže ruke od mene
Nikita bi mi hodala po leđima...
Dupla nevolja bi me vjerojatno jednim potezom oborila i uvaljala u blato..
Kad ovo sve rezoniram, rezultat je da bih bila poražena, izgazena,probodena i blatnjava
Mislim da mi je najpametniji izbor zaigrati partiju remija s Moloko...