Kako se u ovom trenutku osjećate??
Re: Kako se u ovom trenutku osjećate??
Može biti razlog i kad jako dobro napuniš baterije na godišnjem

"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
-
Faith123
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Napuvali me špageti ćetri sira mislim da, cu izduvat sve
Privilegirana
Čija je pametna ideja bila da krenem u teretanu
...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
^
Upala mišića ili?
Upala mišića ili?
Jep. Godinama nisam vježbala. Jedini razlog zašto nemam 150 kila je što imam brz metabolizam al forma je nula bodova. Kad se skoro nisam skljokala kad sam s bicikla sišla jer nisam mogla osjetit noge više. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Awwwww.
Ja sam imala pauzu od 2 mjeseca s time da sam 4x tjedno doma odradila trening, a bajk vozim svaki dan. Jučer prvi dan teretane nakon pauze i leg day, danas leg nightmare. Jebiga, s vremenom se vratiš u formu, a onda povećaš kg i opet jovo nanovo.
Ja sam imala pauzu od 2 mjeseca s time da sam 4x tjedno doma odradila trening, a bajk vozim svaki dan. Jučer prvi dan teretane nakon pauze i leg day, danas leg nightmare. Jebiga, s vremenom se vratiš u formu, a onda povećaš kg i opet jovo nanovo.
Leg day? Šta to imaš određene dane za svaki dio tijela? Ja se niš ne kužim, prvi put u životu stupila nogom u teretanu i još pitam jučer lika na pultu di šta kako i kaže mi da dođem sutra dok nema puno ljudi da mi sve pokaže. Ja došla, njega nema. #betrayal
Dobro da nisam poginula, al oke na spravama su nacrtane upute za idiote. Al čut će me sutra.
Dobro da nisam poginula, al oke na spravama su nacrtane upute za idiote. Al čut će me sutra.
Kad idem u gym, idem 3x tjedno:ariadne je napisao/la:Leg day? Šta to imaš određene dane za svaki dio tijela? Ja se niš ne kužim, prvi put u životu stupila nogom u teretanu i još pitam jučer lika na pultu di šta kako i kaže mi da dođem sutra dok nema puno ljudi da mi sve pokaže. Ja došla, njega nema. #betrayal
Prvi dan (pon) - noge
Drugi dan (sri) - core uglavnom
Treći dan (pet) - ruke, ramena, leđa
Svaki trening: zagrijavanje 10 min, istezanje, 15 min bajk na kraju i još jedno istezanje.
Obavezno pitaj nekog da ti:
a) složi treninge ovisno o tome što želiš i koliko ćeš puta tjedno ići na trening
b) pokaže ti kako se PRAVILNO izvodi svaka vježba
Bez toga napredak je jako spor i postoji veća opasnost od ozljeda. I zapamti, bolje napraviti 6-8 pravilnih ponavljanja nego 20 ofrljih.
Sretno i ne odustaj!
E hvala.
I tak sam im mislila mail poslat, imaju tamo neke programe na sajtu koji uključuju i custom jelovnike apparently. Baš me zanima na šta će to sve ličit.
Custom jelovnici će te oduševiti. Jamačno. :nekakav evil smajlić:
Pripremi se na puno jaja, pilećih prsa, posnog sira i zobenih paljuhica.
Pripremi se na puno jaja, pilećih prsa, posnog sira i zobenih paljuhica.
Al ja to sve tak i tak jedem.
OK, nisam u zadnje vrijeme, osim jaja, al možda se prisilim sad neku ravnotežu napravit.
ot. Osjećam se ko da će ovo sve u offu završit kad se Bash vrati.
ot. Osjećam se ko da će ovo sve u offu završit kad se Bash vrati.
A bar ste konstruktivne. Ali aj otvorite novu temu
O. T. [cenzura], pardon my french
Nepotrebno
O. T. [cenzura], pardon my french
Nepotrebno
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Brisem ti plus na listi.Tori je napisao/la:jel ti sad jasno zasto me iznenadilo koliko godina imas kad vjecito zvucis ko baba kakva?Moloko je napisao/la:..cijeli dan mi je nekakav cudan pritisak u glavi..ne znam jel do vremena ovog ili sto.
ot - jednom kad posteno legnem, prespavat cu tri dana u komadu
Ot: O tome kako je ovo bio bas naporan dan..nadam se najboljem ishodu sto se posla tice..fingers crossed
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
Lagadema
Miss her. Ozljedila sam se misleci na nju 
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Lagadema je napisao/la:Miss her. Ozljedila sam se misleci na nju
kako?
ont_ WOK WOK WOK WOK WOK... ali ajde barem ću bit bogata.
ex invalid_user
-
Lagadema
Kako? Mislila na nju i nisam bila koncentrirana na to sto radim i puce misic 
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Ja sam očekivala da joj se dildo zaglavio ili nešto, a kad ono tipična noob pogreška, razmišlja dok trenira.Kroacija je napisao/la: kako?![]()
U ovom trenutku, da budem on topic, osjećam se odlično. Mislim da sam sama sebi dodijelila medalju za odgađanje obaveza.

- zwarte paard
fantasticno...

niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
-
Faith123
- Ja sam: lezbijka
Popila si fantu a, jeli.... Hhahaahhhaahha
Evo zwart me nasmijao s nekrofilijom širila sam se kozica... Toplih.... Mrtvih... Hhahahahba
Pokušavam normalizirati oci od jučerašnjeg posipa....
Evo zwart me nasmijao s nekrofilijom širila sam se kozica... Toplih.... Mrtvih... Hhahahahba
Privilegirana
crknuto
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Nastavite li sa istim starim sranjima, neće biti forekolorita je napisao/la:Popila si fantu a, jeli.... Hhahaahhhaahha
3+ upozorenja. Na znanje.
O. T. Krasno
Vruće mi je i spava mi se 
Ko da sam se preračunala opet.

- Capt. Kirk
Bijesno. :C Ali frend je obećao white russian pa očekujem da će me to malo vratiti na pravu stranu.
- Moloko
- Status: U vezi
Okupano i čisto. 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
Lagadema
Malory je napisao/la:Ja sam očekivala da joj se dildo zaglavio ili nešto, a kad ono tipična noob pogreška, razmišlja dok trenira.Kroacija je napisao/la: kako?![]()
![]()
]
Dirnuta sam današnjim oproštajem od dvoje kolega koji idu u mirovinu. Suze su tekle na sve strane i bilo je baš lijepo 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."