eee...nije ni split vise sta je nekad bio....JaNNa je napisao/la:e.. moj Splite...mystera76 je napisao/la:ocu li ja ikad nac normalnu curu?
...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
O kraju radnog tjedna. O macaklinu u stanu. Sto cu napraviti s njim/njom?
- degenereginald
- cryptid
^Potiraj vanka 
Ot
Taman mi je palo na pamet da asociram igru asocijacija s Thompsonom do te mjere da mi uvijek dođe da napišem 'Vjetre s Dinare' kad ju otvorim.
Ot
Taman mi je palo na pamet da asociram igru asocijacija s Thompsonom do te mjere da mi uvijek dođe da napišem 'Vjetre s Dinare' kad ju otvorim.
I have no money and I have to scream.
jos samo malo......blizu je 15.....uf...odbrojavam....4mj.bez slobodnog......uff 
- zwarte paard
grci hoce skulprure sa partenona nazad...i kada im britanci vrate skulpture koje su realno opljackali vjerovato ce biti toliko redovito konzervirane da laganini strahujem...
e fidija, fidija...uzalud ti trud...
e fidija, fidija...uzalud ti trud...
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
The audacity of some people. And people-pleasing. Vicious circle.
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Još malo pa gotova za danas. Da bar ne moram sutra opet na poso.
Cijeli božji tjedan, help me LORDT. Ekšli se veselim rokovima, bar ću imat slobodne te dane. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Kako su vjenčanja kod matičara super. Ravno pola sata od okupljanja, preko procedure, do čestitanja i nafotkavanja i potom razlaza. Plus, kad se radi o nekome tko se udaje drugi put, i u nešto zrelijim godinama, pa nema raznoraznih tradicionalnih gluposti, i sve je obojano super zajebancijom... Zakon 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
O tome kako uopće nemam osjećaj da je petak. Fali mi onaj osjećaj kad se veseliš vikendu. 
Ovi na poslu su mi počeli bit malo familijarni. Prvo mi je kolegica u prolazu pomrsila kosu, danas je kolega naslonio bradu na mene dok mi je preko ramena gledao kak sređujem nešto, morat ću neku strategiju primijenit il će mi stvarno street cred otić dovraga once and for all.

Ma kad vam kažem, nisam ja cuddly teddy bear, zamijenili ste me s nekim.

Ma kad vam kažem, nisam ja cuddly teddy bear, zamijenili ste me s nekim.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Faith123
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Moram si pustit od Cole.... Ti zivis u oblacima mala i odmah iza toga maslinasto zelena da me spusti na tleh.
Odjava...
Odjava...
Privilegirana
Fantastična djevojačka, naprosto fantastična...

Sad se samo pitam kako preživjeti i današnju svadbu
Previše je toga, treba se odmoriti malo 
Sad se samo pitam kako preživjeti i današnju svadbu
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
..o današnjem uređenju vikendice.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
Faith123
Sta sam napravila .... Okreni mi se zivot za 360....
Privilegirana
O tome da se pridružim mačketini u blaženom snu kad već ne mogu usisavat jer se ona fino ugnijezdila i izgleda kjut i bed mi je. Pokrila si je facicu šapicama. 
ima i vikendicu, kud ces bolje...
oprosti Moloko, al ne mogu ti odoljet...
oprosti Moloko, al ne mogu ti odoljet...
Prezatrpala sam si tjedan raznoraznim kavama i druženjima. A još imam hrpu ljudi kojima "dugujem" nekakve kave, jer se kao dugo nismo vidjeli. Super mi je to što imam bogat društveni život, ali ako mi se još samo jedna osoba usudi žaliti na to da se prerijetko viđamo (as in, jednom mjesečno, jer mi dotična osoba nije u kategoriji nekoga s kime se imam potrebu viđati češće), letjet će mi van iz života skroz. Stvarno. Zašto je ljudima tako teško prepoznati na kojoj smo razini prijateljstva, odnosno shvatiti kakav su mi točno faktor u životu? 
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Osjecam se prozvanom!Nirya je napisao/la:Prezatrpala sam si tjedan raznoraznim kavama i druženjima. A još imam hrpu ljudi kojima "dugujem" nekakve kave, jer se kao dugo nismo vidjeli. Super mi je to što imam bogat društveni život, ali ako mi se još samo jedna osoba usudi žaliti na to da se prerijetko viđamo (as in, jednom mjesečno, jer mi dotična osoba nije u kategoriji nekoga s kime se imam potrebu viđati češće), letjet će mi van iz života skroz. Stvarno. Zašto je ljudima tako teško prepoznati na kojoj smo razini prijateljstva, odnosno shvatiti kakav su mi točno faktor u životu?
Ot: O pauzi za 20-ak min.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- talented miss cohen
- כהן גדול
Dragi Bože, zašto mi šalješ Kineze...? Kineze su bezveze. Za par novih brazdica u korteksu izgubim i ovo malo živaca, nije fer, nije fer kažem!
Stars and stars and stars keep it to themselves.
O tome jesu li djelatnici Hitne uspjeli onog mrtvopijanog lika od jutros nagovorit da ode s njima. On fino zalego nasred Kvatrica i ne da se, ljudi se smiju, ja skoro kasnim na poso...
+ariadne je napisao/la:O tome jesu li djelatnici Hitne uspjeli onog mrtvopijanog lika od jutros nagovorit da ode s njima. On fino zalego nasred Kvatrica i ne da se, ljudi se smiju, ja skoro kasnim na poso...
je li to ista osoba ili je danas nešto čudno u zraku što tjera ljude u horizontalu na neobičnim mjestima? i zašto?Nirya je napisao/la:Kasnim na posao jer je neka žena legla na prugu i odbijala se maknuti pa vlak dugo nije mogao krenuti
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
A ponedjeljak je 
Zbilja ne znam sta mi je trebalo pristat na jos dva dodatna radna dana 
od prekjučer razmišljam o hrani. konstantno i fanatično. nadam se da će ovaj pms skončati uskoro.
mi imamo sve što nam treba,
-
Faith123
Ubila me kasna vecera sinoc ... Al bar sam se nasmijala..
Ma lipo je
Ma lipo je
Privilegirana
kako ce shvatit ako im dajes potvrdan odgovor za kavu?Nirya je napisao/la:Prezatrpala sam si tjedan raznoraznim kavama i druženjima. A još imam hrpu ljudi kojima "dugujem" nekakve kave, jer se kao dugo nismo vidjeli. Super mi je to što imam bogat društveni život, ali ako mi se još samo jedna osoba usudi žaliti na to da se prerijetko viđamo (as in, jednom mjesečno, jer mi dotična osoba nije u kategoriji nekoga s kime se imam potrebu viđati češće), letjet će mi van iz života skroz. Stvarno. Zašto je ljudima tako teško prepoznati na kojoj smo razini prijateljstva, odnosno shvatiti kakav su mi točno faktor u životu?
danas je moderno kad netko nema vremena za nekog za kavu, kaze se "nemam vremena", a to je bull shit jer covjek kad zeli, uvijek nadje vremena.
Samo za ovaj prvi dio, draga MolokoMoloko je napisao/la:Osjecam se prozvanom!Nirya je napisao/la:Prezatrpala sam si tjedan raznoraznim kavama i druženjima.
OT: o raspodjeli prvaša u razrede i kako je kriterij roditeljskih želja najgluplji na svijetu
Također se nešto baš veselim jednom malom psihologijskom testiranju koje ću provesti danas
Od svih mogucih mora, mene spopadne nocna. Dvije noci zaredom. I don't have time for this shit.
Nevjerojatno mi je do kud mainstream mediji idu u zataškavanju silnih afera Hillary Clinton. Nakon što je otkriveno da su joj pojedine novine slale članke na editiranje, i nakon što je otkriveno da google koristi algoritme kako bi filtrirao nepoćudan sadržaj, Huffington post je pred koji dan otpustio novinara i maknuo sa svojih stranica članak koji se osvrnuo negativno na nju i pitanje njenog zdravlja. Ono, House of cards, anyone

“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
^
Što reći. Pitam se kako je došlo do toga da su u predsjedničkoj utrci takva 2 kandidata. To je sve što Amerika ima za ponuditi? Šupkousnog klauna i ratnu huškačicu? Dno.
Što reći. Pitam se kako je došlo do toga da su u predsjedničkoj utrci takva 2 kandidata. To je sve što Amerika ima za ponuditi? Šupkousnog klauna i ratnu huškačicu? Dno.