#Nina
...o cemu sad razmisljate...???
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
O tome kako su žene perverzne. 
#Nina
#Nina
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Kakva zemlja, takvi kandidati. Da, ista logika se može primijeniti i na Hrvatsku.Malory je napisao/la:^
Što reći. Pitam se kako je došlo do toga da su u predsjedničkoj utrci takva 2 kandidata. To je sve što Amerika ima za ponuditi? Šupkousnog klauna i ratnu huškačicu? Dno.
Snažan signal iz svemira uzbudio znanstvenike: Šum ili vanzemaljci
Bar lijepe vijesti iz svemira u posljednje vrijeme
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Mislim da se ista logika može primijeniti na svaku državu. Pogledaj samo što se događa na Filipinima.Andain je napisao/la: Kakva zemlja, takvi kandidati. Da, ista logika se može primijeniti i na Hrvatsku.Korumpiranost političara me ne sablažnjava (iako, Clintonica tu fakat ruši neke granica na način da Nixon ispada mala beba za nju). No, pristranost i korumpiranost medija? IMO, to je doista zabrinjavajuće.
p.s. Mediji, koliko god mi to htjeli, nisu objektivni. Plešu onako kako ih se plaća. I da, Clintonica će dobiti izbore, to je sigurno. Baš me zanima hoće li doći do kakvog zaokreta u vanjskoj politici USA.
Da su barem vanzemaljci!Snažan signal iz svemira uzbudio znanstvenike: Šum ili vanzemaljci
Bar lijepe vijesti iz svemira u posljednje vrijeme
Zasto je ovaj lik uopce doso na poso kad toliko kise i smrca, budem li se sad pred rokove razboljela, nokautirat cu ga.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
kako je bmw sa bosanskim tablicama totalni turn off
Ovaj dan se vuce ko crknuti konj. Jos i moram otic u podrucni ured privremeno se upisat u registar biraca. Nadam se da me nece vozat po cijelom gradu opet, tim ljudima ko da je cilj da nitko ne glasa :duh: NOT TODAY, SATAN
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Capt. Kirk
@ariadne
e-građanin. moš se logirat na sto načina, ja se prijavila sa zaba tokenom. predaš zahtjev (napišeš di si u vremenu izbora) i tojeto.
e-građanin. moš se logirat na sto načina, ja se prijavila sa zaba tokenom. predaš zahtjev (napišeš di si u vremenu izbora) i tojeto.
Ma nemam pojma koji su mi ulazni podaci, sve mi je doma ostalo, a nisam sigurna ni da sam zavrsila kompletnu registraciju uopce.
Ot. Cim sam se pozalila da mi dan sporo prolazi i nemam posla, zatrpalo me
Ot. Cim sam se pozalila da mi dan sporo prolazi i nemam posla, zatrpalo me
- Capt. Kirk
Ma napravis account u tom trenutku, ni ja nisam imala nista od toga prije pola sata (osim mzaba app na mobu). Look into it, nemoj biti senior citizen. 
ot. Zašto prije nisam uzela netflix?! This shit rocks.
ot. Zašto prije nisam uzela netflix?! This shit rocks.
*gasp*Capt. Kirk je napisao/la:Look into it, nemoj biti senior citizen.
How DARE you *clutches pearls* *teeth fall out*
- Capt. Kirk
Danas sam Kirk Smirk, što reći. 
Gle, kad je moja baka kupila smartphone (za kunu!) i rekla kako nije ok da sve druge babe čitaju vijesti u busu a ona ne može, skužila sam da je sve otišlo u k. I da se moram modernizirati i nabaviti netflix i kindle. Jedna od dvije stvari - check!
ot - Brooklyn-99, isuse kako ja to prije nisam gledala. Gina mi je spirit animal.
Gle, kad je moja baka kupila smartphone (za kunu!) i rekla kako nije ok da sve druge babe čitaju vijesti u busu a ona ne može, skužila sam da je sve otišlo u k. I da se moram modernizirati i nabaviti netflix i kindle. Jedna od dvije stvari - check!
ot - Brooklyn-99, isuse kako ja to prije nisam gledala. Gina mi je spirit animal.
Moram doma danas. Ne da mi se baš.
- Moloko
Ajmo,koja od vas će usisati i pospremiti moj stan?

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- Moloko
Tori je napisao/la:ja, ako ces ti popeglat svu moju robu
Pobogu Tori,rekla sam ti da mi je peglanje najgori kućanski posao.
Mislim da sam propala u neku prostorno-vremensku rupu, cimerica i ja smo se uspjele mimoić dok smo išle apsolutno istim putem, samo u suprotnom smjeru kretanja. Ona kaže da je gledala u mobitel, al ja sam gledala na ulicu jer sam OČEKIVALA da ću je srest. I svejedno ništa. What kinda bullshit 
- Moloko
OMG festival burgera u Zagrebu od 15.-25.9! Ima da vratim svih 7 kila koje sam nedavno skinula.. 
O svom asocijativnom nizu; sjetih se P., pa nakon toga da mi je rekla kako MORAM uzimati mob kad idem na bike, pa tek nakon toga na mob.
Zadnja izmjena: Mar, dana/u 30 kol 2016 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Moloko, morala si napisati to za burgere, jelda?? I to taman kad sam odlučila da je vrijeme stati malo na loptu s prehrambenim hedonizmom! 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
ne znam koliko je shiti kad si jedina zena u muskom poslu , iako volim mislit da je prednost.
Treba naučit ovu koreografiju umjesto da radim dosadni kardio 
- Moloko
..ne znam,nemam ja zivaca bas za ovu tibetansku gljivu i izradu kefira, uz najbolju volju.. :/
Sjajan post, Malory. Jedino što emocije ne bih podijelila na pozitivne i negativne, nego na ugodne i neugodne; budući da sve u konačnici ispadnu pozitivne ako nas apgrejdaju na viši level svjesnosti. Pritom neugodne imaju još veću/jaču moć ukoliko se kvalitetno isprocesuiraju (to je taj 'dublji trag'). Ne bismo se puno pomakli s mjesta da doživljavamo samo ugodu.Malory je napisao/la:Mene uvijek zanimalo zašto bi nekome smetali moji bivši, osobe s kojima više nisam u vezi, osobe koje su me oblikovale, osobe prema kojima ne osjećam ono što je potrebno da bih bila s njima. Je li to nesigurnost? Strah da će se javiti neke "nove" emocije i da ćeš biti prevaren? Sve i da je, zašto živjeti u strahu od toga? Zašto ljudi toliko preferiraju pozitivne emocije kad su negativne ono što svakako ostavi dublji trag?
Što se 'smetanja' tiče, mislim da je najveći problem nesigurnost u sebe i/ili nepovjerenje u drugu osobu/odnos.
Ljubomora je zapravo samo nuspojava toga. : )
Zadnja izmjena: Mar, dana/u 31 kol 2016 09:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Razmišljam o tome da mi se ne da pod milim bogom ništa raditi. Želim biti pored Mora.
razmisljam o bivsoj...
- Moloko
..o tome koliko mi je draze raditi sa muskarcima nego zenama. 
WORD.ariadne je napisao/la:jerbo nismo paket, kolko god to tako izgledalo mozda i ne mogu govorit u njeno ime

Al' sad vizualiziram kako bi to izgledalo da nas netko zamata zajedno u ukrasni papir. I koliko bi to materijala trebalo potrošiti zbog (tvoje) visine i (moje) širine. Imao bi oblik nekakvog trapeza; samo što bi D i C ravnina bila puno kraća.
2: Mislim da će me ova situacija s bankom i knjigovođom koštati živaca, a tek smo na početku.
I mašnicu na najistureniji dio. Tvoje sise probably.
- degenereginald
- cryptid
#glasanje_van_mjesta_prebivališta
Vau, baš je jednostavno prijaviti se.
I još je zadnji dan za prijave!
Vau, baš je jednostavno prijaviti se.
I još je zadnji dan za prijave!
Cura mi je pomogla.(A moš reć i da ti je cura pomogla)
I have no money and I have to scream.
trebala bih pokrenuti neke radionice za radoholičare. da ih naučim kako uspješno danima ne raditi ništa. jedino što bi mi trebao netko tko bi sredio svu logistiku koja ide uz organizaciju radionica i PR.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
Upregni radoholičare koji će prihvatit metak za dobrobit ostalih. 
Danas mi kolegica priča o nekoj svojoj ideji za projekt i uspila mi je suptilno izdelegirat da iz znatiželje napravim ono osnovno šta bi ona kao trebala, tipa saznat di dobit pare, suradnike, prostor, praksu u drugim zemljama i ostalo šta ti faking treba za poslovni plan. Za razliku od mene ima sve direktorske predispozicije
Danas mi kolegica priča o nekoj svojoj ideji za projekt i uspila mi je suptilno izdelegirat da iz znatiželje napravim ono osnovno šta bi ona kao trebala, tipa saznat di dobit pare, suradnike, prostor, praksu u drugim zemljama i ostalo šta ti faking treba za poslovni plan. Za razliku od mene ima sve direktorske predispozicije