(1969)
Kak se vremena mijenjaju. Not.

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Trenutno su ti ''desničarski sajtovi s teorijama urote'' jedini koji zapravo izvještavaju o wiki leakovima, što zapravo nije ni čudno obzirom na vidljivu pristranost i povezanost s Hillarynom kampanjom koju za većinu medija oni otkrivaju.ariadne je napisao/la:Ti bi mozda za svacije dobro trebala prestat citat desnicarske sajtove s teorijama urote.
To nisu njene rijeci niti njen email.
ayyy, ovo je baš lijepa vijest, čestitam!Kroacija je napisao/la:fuck me, otvorenje za mjesec dana, red ribbons and champagnes! feels unreal.
...
pože, sad se mogu seksat u svom vlastitom uredu
<3 hvala!slapa je napisao/la:ayyy, ovo je baš lijepa vijest, čestitam!Kroacija je napisao/la:fuck me, otvorenje za mjesec dana, red ribbons and champagnes! feels unreal.
...
pože, sad se mogu seksat u svom vlastitom uredu
Gle, imam ravno nula interesa da s tobom ulazim u neki pissing contest s beskrajnim nizom linkova. Samo hocu rec da ako ces vec ovako samodopadno nastupat, barem pripazi da ono o cem pricas nije kompletna, ciljano i maliciozno podvaljena laz. Tvoja spremnost da nekriticki progutas ovakav mamac hook, line and sinker je urnebesna considering da drugima volis solit pamet o tome koliko si informiranija i objektivnija od njih. That's all.Andain je napisao/la:[deflecting]
Zanimljivo da nemaš interesa ulaziti u diskusiju o temi sa mnom, ali očito imaš interesa patronizirati i temu spuštat na osobni nivo, i lapsus svoditi na osobne karakteristike i motivaciju (toliko o soljenju pameti drugima s moje strane).ariadne je napisao/la:Gle, imam ravno nula interesa da s tobom ulazim u neki pissing contest s beskrajnim nizom linkova.
Teme i diskusije nema. Ti si napisala laž, ja sam je ispravila, and that was supposed to be it, osim što si ti onda retoričkom alkemijom "OK, nije to rekla, al ne bi me čudilo da je" pokušala laž pretvorit u istinu. "OK, pogriješila sam, al praktički i nisam" je "priznavanje pogreške" kako točno? Ne znam jel ti uopće čitaš šta pišeš. Ovo, naprimjer:Andain je napisao/la:Zanimljivo da nemaš interesa ulaziti u diskusiju o temi sa mnom, ali očito imaš interesa patronizirati i temu spuštat na osobni nivo, i lapsus svoditi na osobne karakteristike i motivaciju (toliko o soljenju pameti drugima s moje strane).
Šta je ovo? Kakve veze ima jedno s drugim? Ko da ja sad kažem "zato što nosim plavu majicu, nije mi problem sadit cvijeće" s time da ta majica nije plava, a bome ne znam ni sadit cvijeće. Aristotel se okreće u grobu, skupa s mojom bivšom profesoricom iz logike i filozofije, a ona nije ni mrtva.Inače, baš zato što jesam dobro informirana mi nije problem priznati i kad pogriješim.