AJMEEEEEEEEEEE BRAVO UMEKKKKKKK! ČESTITAM!!!! jel od države lijevo ili države gore si ju dobila!? Bravo!!!!uma je napisao/la:jako sam sretna jer sam dobila od X ambasade da sam usla u uzi krug borbe za jednu jebenu stipendiju
Upravo sada...
- nimfomanka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- nimfomanka
-
weirdo
- cudnovata
čestitke umici 
a ja... moram učit i brijem da će mi se desit isto ono što mi se desilo prošlu nedjelju, završit ćzu solu na kavi u kicu da se prisilim bar još jednom pročitat skriptu. (da, provalili ste me, ovo ej zapravo samo očajnički počušaj da vas indirektno zamolim da se netko nacrta u kicu jer mi se fakat ne da čitat tu smrdljivu skriptu...
)
a ja... moram učit i brijem da će mi se desit isto ono što mi se desilo prošlu nedjelju, završit ćzu solu na kavi u kicu da se prisilim bar još jednom pročitat skriptu. (da, provalili ste me, ovo ej zapravo samo očajnički počušaj da vas indirektno zamolim da se netko nacrta u kicu jer mi se fakat ne da čitat tu smrdljivu skriptu...

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
bea.zarre
- Status: U braku
weirdo je napisao/la:iskreno... bile su potpuno oduzete
ali uspjeli smo nagovorit 2 da se malo podrpaju tek' toliko.
(a jesu se malo izdrpale, al su zato cijelu subotu režale jedna na drugu, ccc... bilo je tragikomično za slušat)
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
bea.zarre
ja se crvenim cijeli vikend! u krevetu s četiri žene i ništa! NIŠTA! osjećam se kao promašeni slučaj..pardon, da ne odem u off- upravo sada lupam glavom o zid što sam propustila ono što su mogle biti najvjerojatnije najžešće orgije u lezbijskom svijetu!!!! jedino šta sam uspjela je na kratko, ovlaš prisloniti glavu na jednu dojku i biti u naručju ravno 3 sekunde! jei!

-
bea.zarre
budalo! ti si me na kraju otjerala s dojke na kontra stranu kreveta, ccc...a skoro sam upala u sendvič! i onda bi svima bilo dobro!!!! svima! ne samo njima!!!weirdo je napisao/la:kome kome???![]()
where the fuck was i?
ontop: upravo razmišljam o...odnosima među ljudima (čitaj:ženama) i zašto sve mora biti...tako komplicirano
-
weirdo
- cudnovata
aha, da well
pa bilo mi je zima, iako poslje sam te opet zgurala njima jer mi je bilo vruće. isuse kako sam ja skočila iz tog kreveta i pomahnitalo se počla skidat
well da nije komplicirano ne bi bilo ni zabavno... mi žene smo mazohisti... volimo da bude zajebano.
ja upravo razmišljam o tome jesu li neke stvari moguće. dali ću igdje osim na filmu vidjeti da netko poput nje i netko poput mene završe zajedno... i upravo se trudim ne ufurat se previše u sinopsis tog filma, it could damage me so bad.
well da nije komplicirano ne bi bilo ni zabavno... mi žene smo mazohisti... volimo da bude zajebano.
ja upravo razmišljam o tome jesu li neke stvari moguće. dali ću igdje osim na filmu vidjeti da netko poput nje i netko poput mene završe zajedno... i upravo se trudim ne ufurat se previše u sinopsis tog filma, it could damage me so bad.

-
call_me_not
- sumrak_zivota
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
-
weirdo
- cudnovata
upravo se bojim da ne odjebem totalno ... u apsolutno krivom smijeru na sexualno/emotivnom planu.
jeli možeš bit dobar s nekim i blokirat onaj mali glas u glavi koji ti govori skini ju, skini ju...
i...jeli postoji uopće iracionalna zaljubljenost? mislim ...koja je to racionalna
jeli možeš bit dobar s nekim i blokirat onaj mali glas u glavi koji ti govori skini ju, skini ju...
i...jeli postoji uopće iracionalna zaljubljenost? mislim ...koja je to racionalna

- Hidden_soul
- Devil in details
Tuzit cu te machckeeci da je zelis skinut a sve se pretvaras kao da bi samo u Global sa njomweirdo je napisao/la:upravo se bojim da ne odjebem totalno ... u apsolutno krivom smijeru na sexualno/emotivnom planu.
Well, racionalna zaljubljenost bila ti - prvo dobro provjeri kako stvari stoje pa ju skini.
Iracionalna bi bila - skini ju, jer dobit ces samar prije ili kasnije
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Hidden_soul
- Devil in details