U vlaku - (navodni) kondukter u civilu, bez ikakve HŽ-ove identifikacije ili obilježja, dvije stanice pregledavao karte (i naplaćivao onima koji nisu imali) uređajem vrlo sličnim onom kakav imaju kondukteri, na kojem se nalazi aplikacija nalik HŽ-ovoj, pa izašao brojeći novce i šmugnuo pred pravim kondukterom. Pitam konduktera, on mi zbunjeno kaže da su svi kondukteri u uniformama i da je ovo vjerojatno bila revizija. A meni se baš čini kao primjer čiste muljaže.
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
Premorena. Ko bi reka da je dekoriranje interijera so fun and yet so challenging. Još spimpat zidove i jebeni ladičar da mi apsurdna pospoji i voila my dear beautiful office \o/ Mislim da ću na vrata metnit sliku Michaela Scotta, bio bi red.
slapa je napisao/la:sjedim na WC-u u centru Rima i gledam sapun na kojem pise Sapone di Belezza con Olio di Argan i mislim na Moloko i njena ulja za kosu.
Pa divno je da si me se sjetila na wc-u.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Došla sam u kontakt s aparatom za kavu kojeg je na zemlju poslao sam sotona. Dakle, kada je Dante opisivao deveti krug pakla zapravo je govorio o tom aparatu za kavu. kao prvo uništi prvotno veselje uzrokovano saznanjem da cu uskoro piti kavu, a trebala mi je. Jako. Drugo, sve je procurilo na pod, a dobila sam 2 case u jednoj je bio secer, a u drugu ide kao kava. Stvarno praktično. Treće, uzme ti novac, a ne da ništa za uzvrat. Zapravo taj aparat radi po principu Vlade RH, samo ovo malo vise boli jer stvarno želim kavu.
Ona meni zabranjuje da pušim u vlastitom stanu Da ću je ubiti pasivnim pušenjem
Da nije bilo slatko bilo bi alarmantno. S druge strane, kad je ovako zahladilo? Ne može čovjek ni na balkon. Idem se sad praviti da nešto radim, da ode spavati, da mogu gledati NBA u miru
P.S. Kreatoru Endnotea, volim te, ti si moj idol i najveća ljubav. Platit ću ti softver ako ovo ikad završim. A neću možda.
Pijem kavu, jer sam budna već pola sata. Naravno, kad ne moram biti budna ovako rano.
Mislim da je rad u prvoj smjeni totalno poremetio moj koncept spavanja.
^ E, ovako nekako, samo bez kave. I što sam budna već četiri sata. Više mi ni alarm ne treba, čak se i mačketina navikla na vrijeme kad ustajem pa mi dođe grebat na vrata.
Krešat ću popodne, I just know it.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
sam doznala da je jaka nevera zbog koje sam se sva smocila bio tornado. jos sam izasla iz trgovine u koju sam se sklonila cim je ta nenormalna kisa s vjetrom i jakom grmljavinom malo popustila. muzeju u koji sam nakon toga isla je na vise mjesta promocio krov iako je nov. i sad na fejau vidim da frendica pita jesam li ziva jer je bio tornado.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
slapa je napisao/la:sam doznala da je jaka nevera zbog koje sam se sva smocila bio tornado. jos sam izasla iz trgovine u koju sam se sklonila cim je ta nenormalna kisa s vjetrom i jakom grmljavinom malo popustila. muzeju u koji sam nakon toga isla je na vise mjesta promocio krov iako je nov. i sad na fejau vidim da frendica pita jesam li ziva jer je bio tornado.
Upravo sada sam čula na vijestima za tornado.
Nadam se da nisi blizu i da ćeš se što prije vratiti doma.