izađite iz ormara

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Odgovorite
slapa
i'm watching u
Spol/rod: žensko

Re: izađite iz ormara

Post Postao/la slapa » 12 stu 2016 20:57

nekad volim da mi se guzica dira. :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Faith123
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la Faith123 » 12 stu 2016 20:59

slapa je napisao/la:nekad volim da mi se guzica dira. :D
Hahaha nikad ... To skaklje
Privilegirana

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 12 stu 2016 20:59

nekad volim i kad me se škaklje. :D

Faith123
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Faith123 » 12 stu 2016 21:02

Kad vidin slapu moran joj kosu razbarusit ...na to se palim ko ves masina na centrifugi
Privilegirana

Moloko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la Moloko » 12 stu 2016 22:50

Ne volim kad ljudi nose bijele čarape.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 14 stu 2016 10:39

molko je bijelocarapastofobna... :roftl:

kada se smantana ustanem i kada ne znam gdje udaram, kada sebi nisam lijepa i kada sam pod stresom, nalakiram nikte po proncipu pola pije pola sarcu daje, stavim prsten i bude mi lakse.

kada sam u tom finom stanju svaka dlaka politiku svoju vodi, pa volim zimu jer samo stavim kapu i sve je super i sve je za pet...onda sto pirj trcim u stan da uznem knjigu i da me nitko i nista ne dira jer je moje prirodno stanje medo brundo stajl!
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO

Moloko

Post Postao/la Moloko » 16 stu 2016 15:08

Ježim se raspice za nokte iako je koristim.
Ne podnosim miris klinčića.
Ne volim dinju.
Ne volim Azijate.
Ne kužim ljude koji sve rade u zadnji čas,ako se radi o bitnoj stvari.
Alergicna sam na nikal i kobalt (dokazano).
Imam predradsude prema ljudima s tankim usnama.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 stu 2016 15:13

Mene svako malo pitaju da li radim za neku obavjestajnu službu.. Ali ozbiljno me pitaju.. .

Ruke su mi hladne kao led čim.je temperatura ispod 20. ..

Women

Post Postao/la Women » 16 stu 2016 15:41

Nikad nisam bila u teretani.

Bolje pamtim lica, nego imena.

Za izlaske preferiram veselo i zabavno društvo, koje se voli zezati, smijati i pjevati, a ozbiljne teme i razgovore čuvam za druženje uz kavicu.

Nikad nisam voljela lektiru, jer sam morala čitati knjige koje mi se ne sviđaju(barem veći dio).
Pretpostavka je majka svih zajeba

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 stu 2016 15:58

s puno ljudi se na druženjima opetovano upoznajem jer im zaboravim face. bude mi malo neugodno kad mi kažu da smo se već upoznale. :D
ove kojima sam zapamtila facu i to da smo se već upoznale a ne znam ni ime ni nick ni niš o njima... njih uglavnom izbjegavam da se ne dovedem u neugodnu situaciju. :D
ove koje ste aktivnije tu sad znam povezati s facama. tek nekolicini vas znam ime i to ne zato jer sam ga zapamtila pri upoznavanju već jer sam vas uspješno ustalkala na netu a tako puno bolje pamtim. :D

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 stu 2016 17:51

Aman slapo samo da te vidim kako kako kako me ne prepoznajes kada se sretnemo za 45671788 godina. I ike i prezime i jmbg ko iz suba i svi moji nickovi! Kreni vjezbati.

Kada netko planinari sa mnom i kuka te puše, na svakoj litici pomislim da mi te gurnuti pa da mi ne kvaris nego uvelicas zabavu.

Budem ozbiljno sjebana kada me neko coolira bez obzira što se ne znamo. Kao da sam iz turske sapunice ispala, duša me boli zbog idiota pa se još raspizdim...i onda tako raspizdjena i stvarno tužna i povređena mogu hodati koji mjesec.

Osobnu nosim samo da me identificiraju ako.Me netko rokne, a male gaćice ako u nesvjesti završim na hitnoj ili u bolnici čisto da ne budem bez gaca, sramota me je.

Želim imati pare da ih dijelim... Onako svima bezveze... Da idem ulicom i bacam novčanice od kojih 500 e kao lišće.... To baš želim... Makar po livadi nekoj ili da skačem u hrpu para ..

Sve zracim ...Sve ..

I ne njusim baš spore ljude mirnih živaca koju godinu...trapavo smotane kad treba nešto odraditi .

Ljude koji bolesni dolaze na posao bih u jedan poseban sektor ograđen bodljikavom žicom ... Na dva mjeseca barem .

I želim pijana voziti avion...mislim da je to vaaau nešto. Samo me malo brine NATO i ti opasni avioni.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 16 stu 2016 20:36

Par mjeseci mi je trebalo da počnem razlikovat Niryu i Moloko na forumu.

Još uvijek ljude starije od sebe smatram "odraslima."

Ujni i ujaku sam govorila "vi" do prije koju godinu.

Užasno teško pričam s članovima šire obitelji, do te mjere da vjerujem da me uopće ne poznaju il čak smatraju lagano retardiranom. Kad bi netko od njih bio na ovom forumu slučajno, ne bi ni u 100 godina pogodili da sam to ja.

Mrzim ljeto i Novu godinu jer ih smatram najisforsiranijim dijelovima godine.

Strah me je eskalatora, pogotovo onog u Mulleru na trgu. Također se bojim stepenica bez rukohvata i/li nekakve ograde.

Mrzim visine ne zato što se bojim da ću past, nego zato što se bojim da ću se sama bacit dolje.

Strah me je i maškara i sličnih manifestacija.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 stu 2016 20:52

i ja se bojim visina. iz tog razloga žarulju na stropu kupaone nisam promijenila već jedno 2-3 godine. na visokom počnem drhtati. ne mogu ni gledati kako se netko penje negdje visoko gdje nema ograde.

mrzim krpelje i uši i ostale te sitne pizdarijice.

stan mi je više manje stalno u stanju nereda. to je (samo) jedan od razloga zašto rijetko zovem ljude kod mene doma.

imam problem s puštanjem ljudi u moj prostor, i u onaj vidljiv i onaj nevidljiv.

u zadnje vrijeme volim kupovati minerale kad negdje putujem. ne vjerujem baš u mumbo jumbo o njihovim vibracijama ali me smiruje vrtiti to kamenje u rukama. nekad se znam i napušit i legnem i stavim taj neki kamen da mi stoji na sred čela dok u glavi lutam kojekud.

volim mentalno odzonirati od svega i svih.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 16 stu 2016 21:23

Ne vjerujem u crkvu, u bilo kom smislu.
Gade mi se bilo kakve bube.
Ponekad znam pricati sama sa sobom,kad sam u stanu.
Kad stavim zimske rukavice osjecam se potpuno hendikepirano.
Fasciniraju me autistična djeca.
Ne vidim smisao u pospremanju kreveta kad cu ionako navecer opet ući u njega.
Prezirem grožđice.
Ne volim Harry Pottera.
Ne volim SF.
Imam oči koje pomalo "mjenjaju" boju.
Užasno sam osjetljiva na oboljelu djecu.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 16 stu 2016 21:28

U, sjetih se. Imam ovisnički mentalitet. Jednom sam neku igricu instalirala i igrala tri dana i noći. Jedva sam jela, nisam se tuširala, slabo sam spavala i nisam napustila stan nijednom. Glava mi je počela pucat i nisam fizički mogla gledat u ekran više. Onda sam skužila da se gadim samoj sebi pa sam ju isti tren deinstalirala, otišla pod tuš i naručila dostavu.

Više ju nijednom nisam takla, sad se ne mogu sjetit ni kak se zvala, iako znam kako je izgledala i znala bih ju igrat.

In any case, kad me nešto zaintrigira ili ako mi pruža užitak, postanem opsjednuta dok ne apsorbiram svaki aspekt te stvari. Neke u kojima se pronađem, prijeđu u blaži, stabilniji oblik. One u kojima ne mi se počnu gadit i odbacim ih istog trena, never to return. Ali i dalje ih poznajem inside out. Zato kad nešto hejtam, znam o čemu govorim. :lol:

Zapravo imam sreće što me ne zanimaju opijati nikakvi, jer vjerojatno ne bih preživjela ovu fazu i krepala bih unutar tjedan dana. Mrtva sam ozbiljna.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 stu 2016 21:41

rijetkim prijateljima kažem one stvari koje me najviše bole, kojih se najviše bojim i koje mi najviše znače. veći dio njih me poznaje puno manje nego što misle i uglavnom ne skuže kad sam loše. i ok mi je da je to tako.

Bash

Post Postao/la Bash » 16 stu 2016 21:53

Još jedan glas za strah od visina. Izgubim ravnotežu ako uopće gledam prema gore :shinner:
Dobro kužim detalje u gomili informacija, tipa uzorke, greške u kodu, repetitivnost, i sl. Nemam neku emotivnu/socijalnu inteligenciju, ali imam prijatelje jer nisam neugodna. Upadam u neugodne situacije skoro svaki dan. Nemam srama dok sam sebi ok. Ne volim pričat kad sam vani. Najdraže mi je kad u gužvi ne znam nikoga oko sebe i mrak je i muzika je super, tada se osjećam fantastično. Imam intruzivne misli o nasilnoj smrti, češće kad sam pod stresom. Loša sam sa višednevnim frendovskim druženjima jer ako ne dobijem dozu solo timea, mogu bezveznu situaciju eskalirat u dramu u svojoj glavi. Ne skupljam ništa, a još ljepše od stavljanja stvari u svoju ladicu je bacat stvari u smeće. I svejedno sam neuredna. Žao mi je šta nema smajlija koji može opisat taj prezir kad vidim riječ u italicu, šta se pak masovno koristi za sarkazam, za flert, i kad treba i ne treba, ko jebena forumska Pitija.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 16 stu 2016 22:03

Imam uvijek po 3 dezica i 3 gela za tuširanje u kupaoni,odjednom.
Uvijek se pokočim od klime.
Obožavam aute.
Ponekad imam nalete osjetljivosti pa plačem zbog pizdarija.
Albanija mi je skroz neprivlačna kao država.
Imam madež na vrhu jagodice.
Ne znam/ne volim trčati.
Bojim se voziti romobil.
Imam ožiljak na desnoj ruci.
Jako mi je važno kombiniranje boja.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 stu 2016 22:05

Dobila sam friend request od nekoga tko ima.ime vidovnjaci tarot šolja, a mene je frka od svih bu dza ha stvari. Volim dosta sado mazo prijatelja ali mi uvijek baca na dark, a ja dark ne volim jer me guši i opterećuje ,pa uvijek mislim kako me ti woodu smuuuduuu prdu spopadaju jer hoće da me spopadaju i od života naprave još veći haos svojim natprirodnim moćima.... Ježim se kao jež na samu pomisao proricanja i nadnaravnih sila i svih ostalih nadobudnih seronja.

Kada netko pretiče sa 110 na autoputu... Ziiiivvvvcani slom.

Jednom kada nisam mogla naći literaturu za seminar sam isto popizdia pa napisala pjesmu o propovjedaonici.. Došla s gitarom otpevala u tri minute i završila seminar.

Osetljiva sam na osvetljenje navečer i kada dodjem kod nekoga palim i gasim svetla dok.ne.pogodim ono pravo ugodno chill svjetlo .

Mrzim kada neko masturbira i misli na mene. Grize me svijest jer je to kao varanje i imam feeling nekada da se.jebem s tipa 10 ljudi u par dana. Jako shizofreno. A još ka da nekoga ne volim A znam da drka ... Moram izbegavati personu da ne zatucem stolicom.
Iz tog razloga imam feeling da sam se kresnula sa čitavom divizijom žena, pa mi je pomisao na seks jako zamorna počesto i smara me.

Otprilike... I imam goluba koji često bude u kuhinji na radnom stolu... Micica moja.
I opet imam izložbu na koju opet neću doći normalna jer se ne mogu sabrati.. .Jednostavno ne mogu... Jebiga. .. Sta da radim. Trudim se ali ... Uzalud vam trud svirači. ..

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 16 stu 2016 22:08

Mišljenje o ljudima mi se drastično može promijeniti ovisno o tome što misle o liku Waltera Whitea.

Zvuči suludo, I know. Imam svoje razloge, don't @ me.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 stu 2016 22:38

Thompson ima dobar glas i neke lijepe pjesme.

Automatika- pokoj ti blaženi što se mene tice.

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 17 stu 2016 22:49

Depiliram se iako ne jebem. Znaci u dusi sam optimist :lol:
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....

Women

Post Postao/la Women » 18 stu 2016 00:20

Volim stripove.
Volim diskretan nakit.
Srebro mi je draže od zlata.
Stalno gledam kakav sat netko ima na ruci, jer ih i sama volim.

Moloko

Post Postao/la Moloko » 18 stu 2016 06:05

Ne znam normalno oguliti krumpir pa na kraju dobijem zanimljive oblike.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 18 stu 2016 09:59

stan mi je u tolikom haosu da uopce ne zelim u njega uci...pretvaram se da nije moj...
i muka mi je kada moram napokon odluciti se na generalku...i tipa dv dana ribati.
moje prozore uvijek peru drugi, ja ih perem samo kuci kada mi naredi mama i tada imam rafalne zivcane slomove jer mi svaka najmanja mrlja smeta.
svi kazu da je dobro, ali ja znam da cu vodjeti jos jednu i trcati s krpom i sredstvom za prozore i onda kada netko makne zavjese samo ih vratim na mjesto i ne gledam put prozora.

svaki odlazak kod frizera mi je sok, jer nikda ne znam sto cu i skoro nikada mi se ne svidja kako me osisaju...pa kada dodjem kuci okupam se i napravim po svom...i naravno gundjam.

godinama pokusavam sama sebi ispletsti pletenicu. ne mogu...mislim da bih vrijedila vise kao covjek, ali se spetljam i mrzim pitanje ..pa kako ne mozes?

meni stvarno treba kada na svakih pet sati, to je optimalno jer me kupanje jako veseli.

mislim da nekada izgledam kao prosjak kada se tako osjecam i nikada ne znam da li ljudi u mene zagledaju zato sto izgledam retardirano ili sredjeno. to mi je zesci trip

stalno se osjecam kao da sam na najkvalitetnijim drogama, ali staaaaalno.

ne volim depresivne ljude i mislim da je to prelazno.

mislim da svi svoja sranja trebaju rjesavati, pa kada se dodje do dijela ne mogu, da se tek onda nekom obrati, zbog ovog stava se ne podnosim sa vjerovatno 87 posto pripadnika ljudskog roda. i zato volim zivotinje, ne seru nago kada pate njezno ih milujes, nahranis i nemaju zlocaste misli.

ujutro redovito mi je alrm navijen u sest i po , a ja ustajem u 20 do devet i trcim. rijetko kada znam sta da obucem, a pocesto kada vise nemam ciste robe uskacem u neke stvari koje ne nosim na dnevnoj razini, pa kada me kolege pitaju sto sam se tako sredila odgovorim...doslo mi.

mislim da zivim kao svaki prosjecan narkoman po nekim stvarima. ukratko ne znam koji mi je kurac...pocesto. i to pitanje mi je u stomaku. organski ga ne podnosim.

Women

Post Postao/la Women » 18 stu 2016 12:34

9.12. će biti moje prvo druženje ovakvog tipa.
Volim svoju privatnost.
Svoj prvi džeparac sam zaradila prije sedamnaeste godine.
Ponekad znam biti jako tvrdoglava.
Rijetko stavljam ruž, draže mi je labello ili sjajilo.
Nisam "ovisnički" tip, niti se dobro slažem s takvima.
Plačem kad me nitko ne vidi.
Kad sam u bedu, volim biti sama.
Izbjegavam posjete po bolnicama, jer sam previše vremena provela tamo sa najbližim članovima obitelji, na onkologiji.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 18 stu 2016 18:53

Volim čitat šrotne isklišejizirane lezbijske romane. Pročitala sam ih toliko da razmišljam da napišem rad o tome.

Volim pisat eseje i kvaziseminare koje nitko nije tražio i nitko nikad neće vidjet. Imam designated bilježnicu za to.

Redovito ignoriram rokove po faksu (nosim svoj alat). Ne ispitne, al sve ostale. Tekući semestar sam upisala tek danas, suck it, fakše.

Koristim "po" kad mislim "na" jer me mentalna slika koju tako dobijem zabavlja.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 19 stu 2016 11:47

S ranjenicima sam super, s patnicima na svim mogućim kopljima... .Jesus kako me nerviraju...

Moloko

Post Postao/la Moloko » 20 stu 2016 19:38

Ne volim ljude koji su uvijek "sjebani" i sami su sebe naučili živjeti takvim životom,čak i kad ne postoji realan razlog.
Ne vidim smisao u imanju ribica kao kućnog ljubimca.
Grizem usne.
Obožavam kad me se dira/češka po vratu i leđima.
Kad skinem leće vidim samo siluete.
Često sam neopisivo smotana tipa-padnem na ravnom, zapnem trenirkom za kvaku vrata,prolijem kavu po stolu i sl.
Kada kuham nesto posebno zaprljam bar 4 lonca, 3 vilice,3 žlice i 3 noža.
Ostavljam kruh (koji se sasušio) pokraj kontenjera a ne bacam ga unutra.
Ne volim jogurt tj.više se silim da ga pijem nego što uživam u njemu.

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 21 stu 2016 21:13

jako se tesko nosim sa smrti svojih profesora i kada cujem da su bolesni. bas mi tesko pada. ne podnosim smjene generacija i ljudsku nemoc. ne znam se postaviti i bespomocnost mi nije opcija pa se samo sjebem, jer ne mogu odustati. tesko pustam...mrzim se rastajati s ljudima...

Odgovorite