Prije svega isprike na možda neobičnom uletu na ovaj forum, nadam se da neću nikoga uvrijediti ali više
stvarno neznam di bi/kaj bi/kak bi... Malo sam googlao i dosurfao nekako do CROLa, malo prolistao i svidjela mi se vibra i ekipa, koliko vidim sve ste normalne
Anyway, mooolim vas nemojte me krivo shvatiti, stvarno nemam loših namjera sa ovim potpuno iskrenim postom.
Dakle, zovem se M***, 35 mi je godina, iz Zagreba, zdravi primjerak muškarca (possibly bi? neznam ni sam) - (spremite flamethrowere molim vas), normalan i dobar u duši i odlučio sam ovaj zadnji kvartal 2017 barem pokušati ostvariti si neke želje koje si već dugo priželjkujem ali sam uvijek pun izgovora i odgoda. Vrijeme ide, ne pomlađujem se, zatrpavam se svakim danom novim obvezama i novim pizdarijama koje moram riješiti a želje tinjaju u meni i tako vrijeme prolazi... Tipkam sve odmah i potpuno iskreno pa što bude.
Dakle, ovim putem, sasvim iskreno i bez ikakvih skrivenih namjera tražim slijedeće:
1) ž/ž par koji bi želio da ih netko gleda u ljubavnom zagrljaju, nemojte da moram sad javno detaljizirati, to možemo i na pm
2) strpljivu i nježnu žensku osobu koja je potajice maštala o upotrebi strap-ona na muškarcu. Voljan sam ti se prepustiti u potpunosti, molio bih te samo da budeš normalna osoba i nježna za početak. Nemam iskustva sa ovime i ne želim probati sa frajerima to me ne zanima trenutno. Već 15 godina maštam o ovome pa nikako... Maksimalna diskrecija zajamčena i svakako tražena sa tvoje strane. Ti si glavna u svemu.
Nemogu objasniti ali oduvijek su mi ovo bile želje i koketirao sam sa tom idejom, ali niti se krećem u tom društvu niti znam gdje bih mogao nekoga upoznati.Inače, apsolutno sam normalan, oku ugodan i nadasve zabavan
Možemo se prvo upoznati preko maila, nakon toga svakako dobra čaša crnog vina u gradu. Ako vam se nešto ne svidi imate apsolutno pravo dići se odmah i odustati bez ikakvih drama i objašnjavanja. Zadržavam isto pravo ako posumnjam da si psiho !
Ne šaljem slikice! Kad se malo upoznamo preko maila, dogovorimo se negdje u gradu -> dam vam detalje di ću biti i kak izgledam pa dođete. Ako vam se svidim say hello, ako ne samo prošećeš dalje
Ako si u razgovoru sa partnericom ili sama sa sobom došla do zaključka da ti je neka od ovih zanimljiva ideja za probati, molim te javi mi se na pm ili na e-mail. I još jednom, nemojte me molim vas napadati, stvarno neznam kako da si ostvarim što želim
Hvala na čitanju i nadam se da se čujemo !
Pozdrav svima!
M***
fantasy.exploration@gmx.com
Možda griješim neznam... Ne želim isto tako ni plaćati profesionalkama (nije radi love), zasada se ipak malo plašim STDova. A i nekako sam si to zamislio malo osjećajnije, ipak je my ass on the line
LOL
haha 
Čita nadam se forum redovno pa ce se javiti...