Možemo početi? Okej, cue music.
Ahem.
Poštovani lurkeri, članovi i administracijo,
Okupili smo se ovdje da odamo počast forumu koji je na neki način dotaknuo naše živote, obogatio (ili osiromašio) nas, na kojem su naše nade rođene i na kojem su (vjerojatno puno češće) umirale. Crol forum je za mene jedno divno mjesto susreta nas žena (i povremenog muškarca koji traži treću ili nešto slično) koje (najčešće, ali nije pravilo) volimo žene. Na ovom forumu su se stvarala prijateljstva, poznanstva, bilo je ponekih svađa i malo drame, tražili su se savjeti, beskrajno se dramilo oko ~~besmislenih~~ topica (*cough* koji održavaju ovaj forum na aparatima, pa ne razumijem kaj se sere, ali ajde *cough*).
I nekako je Crol preživio i izdurao sve valove aktivnosti i neaktivnosti, novih korisnica i onih koje se vraćaju nakon godina odsutstva i korisnica koje su uvijek tu, ali kao nisu tu. Preživio je dugačke postove i asocijacija topic. Teme o seksu i teme o prehrani, teme o filmovima i teme o badmintonu, teme o politici i teme o---
Da nije Crola-- e pa, da ne idemo u to sad.

Puno korisnica je pobjeglo u Irsk-- Gej haer, ali ima nas koje ne odustajemo. Ne znam, doduše, ima li još uvijek pokoja lurkerica; to se tek treba vidjeti. Neka, svaka sahrana treba tihu publiku.

Voljela bih da znam organizirati druženja (ili pisati dobre govore), ali da vam pravo kažem, pojma ne znam kako to. Kako to? Bilo bi sjajno imati SAHRANU u jiggy baru ili negdje; svi u crnini, s velovima i ružom za Crol (slobodno me uputite- jel se to samo nazove birc ili postoji opcija da se samo naguzimo negdje eto, pa kud nas odvelo? Možda da se samo nađemo u Operi sljedeću subotu u 3 ujutro, idk)
No da, ne znam koja je poanta ovog topica, tako da primam prijedloge.
Samo sam htjela otvoriti SAHRANU, makar Crol nije ni blizu smrti, samo je na aparatima

Nek živi dok organi ne krepaju.
Živio Crol! \o/
(ovo je zajebancija topic, da mi sad ne bi netko skočio na vrat, ako nije obv af; samo sam htjela zabavan naslov)
Exit stage left.
AJMO GLEDAT