Zašto neke cure imaju potrebu oponašati dečke,ako vole žene?
- Karolina_Novak
Zašto neke cure imaju potrebu oponašati dečke,ako vole žene?
Ne znam zašto je tako,ali mnoge djevojke kao da skrivaju svoju ženstvenost, oblače se kao dečki,ne šminkaju se...Ipak biti lezbijka ne znači biti nešto slično muškarcu,već žena koja voli žene...
-
call_me_not
-
call_me_not
ja se ne šminkam, nikad nisam. a i da se šminkam-sve 5! ko mi kaj smije? :?
ne oblačim niš extremno. i tak mi je svejedno jel nosim minus, štikle i dekolte ili hlače i t-shirt na kojoj piše LEZBAČA.
Mislim da se oblačim(o) ležerno, a ne ni pretjerano butch ni femme. Te klasifikacije su napravili hetaći i sexisti. so...ne volim kategorije, ako to pitaš.
:?
Ako si neka lezba hoće odjenuti stolnjak na sebe, ne znam zakaj on mora biti nužno strukiran?
Mislim da nam je okolina postavila već sasvim dovoljno prepreka, pa nam još i ovakvi komentari ne trebaju.
To pitanje postavljaju uglavnom moji muški prijatelji. Ne znam zakaj? Valjda zato što u njihovim snovima i sex.maštarijama o dvije lezbe, obje nose haltere, dopičnjake, štikle i hodaju samo u grudnjaku..i da, imaju crvene nokte od 15 cm (da im usput grebu leđa, jer su takve muškarčine
Nismo mi zlonamjerne, ali ne volimo kad nas se komentira i etiketira na ovaj način.
Ako se nekom nose štikle i dekolte, go ahead!
bezveze...
-
Aryana Tarfal Kan
Odmah napadate, kako nepristojno. Baš nekultura! Malo civiliziranosti, dajte, molim vas. Cura je samo postavila pitanje bez ikakvog prizvuka osuđivanja. Naprosto joj nije jasno.
I odgovor tipa "svatko ima pravo živjeti kako želi" je previše općenit. Tako možete za svako pitanje "zašto ljudi rade ovo ili ono" odgovoriti time. Svaki put izbacite tu rečenicu kao automat kavu sa mlijekom. To je lako, ne mora se bar mnogo razmišljati.
Hajde onda, probajte joj odgovoriti na to pitanje (osim Version koja si je dala truda) kad ste već tako pametne.
I odgovor tipa "svatko ima pravo živjeti kako želi" je previše općenit. Tako možete za svako pitanje "zašto ljudi rade ovo ili ono" odgovoriti time. Svaki put izbacite tu rečenicu kao automat kavu sa mlijekom. To je lako, ne mora se bar mnogo razmišljati.
Hajde onda, probajte joj odgovoriti na to pitanje (osim Version koja si je dala truda) kad ste već tako pametne.
-
Aryana Tarfal Kan
- mala_od
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Hm, poznato a Aryana...a hebemu miša.
Istina je, ruku na srce, da većina lezbijki se pomalo oblači muškobanjasto, al naravno kako je već gore konstantirano, svatko ima svoje pravo da stavlja na sebe što hoće...
A slažem se sa Karolinom...pomalo me to živcira...volim žene kada su ženstvene...to ne znači da mora biti u štiklama i haljinicama...al mora barem imati ženstvene pokrete...uf...kad mi zaigra bokovima, padam totalno...
Opet ruku na srce...većina lezbijki se ponaša kao frajer...čuj mala si za cugu (stav: pljuga u ustima, ruke đepu, cool pogled)...i cuga pada u vodu..."rađe bi se udala"
Istina je, ruku na srce, da većina lezbijki se pomalo oblači muškobanjasto, al naravno kako je već gore konstantirano, svatko ima svoje pravo da stavlja na sebe što hoće...
A slažem se sa Karolinom...pomalo me to živcira...volim žene kada su ženstvene...to ne znači da mora biti u štiklama i haljinicama...al mora barem imati ženstvene pokrete...uf...kad mi zaigra bokovima, padam totalno...
Opet ruku na srce...većina lezbijki se ponaša kao frajer...čuj mala si za cugu (stav: pljuga u ustima, ruke đepu, cool pogled)...i cuga pada u vodu..."rađe bi se udala"
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
-
Aryana Tarfal Kan
poznato, mala_od, poznato, da...
ali pazi ti njih kako bi se one svađale. Dajte cure, ako nešto stoji, to je da svatko ima pravo postaviti pitanje na ovom forumu. a ne ovo "kaj se radi kad pandora otvori kutiju". "si čula, vlasnico topica?" znači, o tome se ne priča? nitko vama ne dira u slobodu oblačenja, budite kakve god želite, hvala bogu, ne živimo u prošlim stoljećima kad se to nije moglo. Ali onda kad već imate tu slobodu, dajte onda i slobodu drugima. a to je u ovom slučaju pitanje vlasnice topica. nije nikoga napala, samo ju je nešto zanimalo. hvala lijepa.
-
jasamocitam
problem je u tome da je to vec 2569878 topic s tim istim pitanjem pa se nikom neda raspravljati opet o istom. tim vise sto je pitanje glupo.
zasto neke cure imaju potrebu oponasati decke ako vole zene?
zato jer ih bole stopala od stikli, zato jer imaju preruzne noge za minjake, zato jer nemaju sisa za duboki dekolte, zato jer im dobro stoji, zato jer im se svidja, zato jer se tak bolje osjecaju...zato jer im se sprdnulo.
stvarno mi nije jasno kaj tu nije jasno i o cemu bi se raspravljalo. modnom ukusu?
zato jer ih bole stopala od stikli, zato jer imaju preruzne noge za minjake, zato jer nemaju sisa za duboki dekolte, zato jer im dobro stoji, zato jer im se svidja, zato jer se tak bolje osjecaju...zato jer im se sprdnulo.
stvarno mi nije jasno kaj tu nije jasno i o cemu bi se raspravljalo. modnom ukusu?
-
weirdo
- cudnovata
totalnojasamocitam je napisao/la:problem je u tome da je to vec 2569878 topic s tim istim pitanjem pa se nikom neda raspravljati opet o istom. tim vise sto je pitanje glupo.
ja sam sad npr. u fazi izgledanja kao mali peder skejterčić

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
call_me_not
joj hvala ti na odgovoru. sasvim mi se ne da napisat...joj sori glupa si. i pri tom to argumentirat. ovakva pitanja naprosto traze lakonske odgovore jer su tak vec prozvakani da je to..... :evil: :evil:jasamocitam je napisao/la:problem je u tome da je to vec 2569878 topic s tim istim pitanjem pa se nikom neda raspravljati opet o istom. tim vise sto je pitanje glupo.
zvir i bestimja.
- nimfomanka
- nimfomanka
-
Aryana Tarfal Kan
- FatalFemme
stil oblacenja , frizure, sminkanja ili nedostatka istog ovisi ponekad o vremenu, nama samima, drugoj osobi, ali manje vise uvijek o vlastitom izboru.
mjerilo zenstvenosti nije samo kroz seksi donji ves, leprsave haljine , stikle i sl.
a moj dojam o djevojkama koje se oblace po nekakvim heteronormativima " muski" nije da su "muskobanjaste/muskarace" vec da se osjecaju dovoljno samopuzdanima razbiti stereotipe, obrijati glavu, nositi traperice i wifebeatersice i izmamiti osmjeh u kutu usana OVE izrazito femme lele
mjerilo zenstvenosti nije samo kroz seksi donji ves, leprsave haljine , stikle i sl.
a moj dojam o djevojkama koje se oblace po nekakvim heteronormativima " muski" nije da su "muskobanjaste/muskarace" vec da se osjecaju dovoljno samopuzdanima razbiti stereotipe, obrijati glavu, nositi traperice i wifebeatersice i izmamiti osmjeh u kutu usana OVE izrazito femme lele
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~
nikad mi nije bilo jasno kako neke ljude opterecuje izgled drugih (a pogotovo nepoznatih) ljudi
briga mene kako netko tamo izgleda i oblaci se....
meni ni u djep ni iz djepa...
briga mene kako netko tamo izgleda i oblaci se....
meni ni u djep ni iz djepa...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.