Zagreb lesbians - druženje
-
call_me_not
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
STARKA je napisao/la:Ajme, kak je bilo???? Ja sjedim doma i čekam da me netko izvjesti o toj kavi i dojmovima!Kak je? Jeste se našle? Su došli skinsi? Jel došla weirdo??? Jel zgodna?
i sorry svima što nisam mogla doć...nadam se da vam je bilo zabavno

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
Aryana Tarfal Kan
Joj, paranoične ste...neka je tamo napisala za mene da sam joj čudna, da neka me se provjeri jer tko zna šta ću curama napraviti. da sam im htjela nešto napraviti, ne bih dogovorila sastanak usred kafića nego u stanu ili kući, ali to je valjda previše za tu glavicu da se dosjeti.
i jabooko, NEMAŠ takve crtežiće na stadionu jer oni to ne crtaju iz umjetničkih pobuda. Molim, ne uspoređivati me s tim primitivcima.
Na kavu su došle nifomanka i mala_od. Super su bile cure, nisu bile paranoične kao vi koje ste propustile super kavu. Nisam nikoga ubila, silovala, nego smo razgovarale o svemu i svačemu i baš nam je bilo lijepo, eto, tako da znate.
Ja ću dogovoriti još jedan sastanak u iduću srijedu u 7, objavit ću ovdje gdje se nalazimo, kako, zašto bla bla, a vi ako ste i dalje paranoične i morate nekoga provjeravati, a idete na javno mjesto (ah, kafići prepuni ljudi usred centra tako su idealni za bilo koji oblik od cijele lepeze nasilja, pametne moje) i na kraju ne dođete kao jučer, primite na znanje da smo se nas 4 (ninfo, mala_od, moja frendica i ja) super zabavljale i super će nam biti i ako ne odlučite doći (mada ću vas ja i dalje pozivati).
A mala_od je još donijela i čokoladne bombone za preuranjenu čestitku dana žena. Ne znam hoće l' biti čokolade iduće srijede, ali bit će druženja.
i jabooko, NEMAŠ takve crtežiće na stadionu jer oni to ne crtaju iz umjetničkih pobuda. Molim, ne uspoređivati me s tim primitivcima.
Na kavu su došle nifomanka i mala_od. Super su bile cure, nisu bile paranoične kao vi koje ste propustile super kavu. Nisam nikoga ubila, silovala, nego smo razgovarale o svemu i svačemu i baš nam je bilo lijepo, eto, tako da znate.
Ja ću dogovoriti još jedan sastanak u iduću srijedu u 7, objavit ću ovdje gdje se nalazimo, kako, zašto bla bla, a vi ako ste i dalje paranoične i morate nekoga provjeravati, a idete na javno mjesto (ah, kafići prepuni ljudi usred centra tako su idealni za bilo koji oblik od cijele lepeze nasilja, pametne moje) i na kraju ne dođete kao jučer, primite na znanje da smo se nas 4 (ninfo, mala_od, moja frendica i ja) super zabavljale i super će nam biti i ako ne odlučite doći (mada ću vas ja i dalje pozivati).
A mala_od je još donijela i čokoladne bombone za preuranjenu čestitku dana žena. Ne znam hoće l' biti čokolade iduće srijede, ali bit će druženja.
-
Aryana Tarfal Kan
- mala_od
Evo potvrđujem da me prebilo 20 skinsa i javljam vam se iz bolničke sobe...
Naravno, šalim se! Sasvim suprotno, nije nas nitko ni pogledao, čak ni Aryanu sa scar faceom
Nego, baš je bilo lepo...slatko
A iduće srijede donosim palačinke!!!
Naravno, šalim se! Sasvim suprotno, nije nas nitko ni pogledao, čak ni Aryanu sa scar faceom
Nego, baš je bilo lepo...slatko
A iduće srijede donosim palačinke!!!
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan
-
weirdo
- cudnovata
šališ se!!! karfiol i prokule, my fucking favouriteAryana Tarfal Kan je napisao/la:Jeej! A povrće? Nikud bez povrća. Ja ću donijeti karfiol i brokulu. Da malo izdinstam na češnjaku, ili...?
da , dođem sljedeći put.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
jabooka
joj............ opet Aryana Tarfal Kan jesi li ti pomislila mozda da moje neodazivanje na sastanak ima veze sa manjkom interesa( za npr. tvoj crtezic), a nema nikakve veze sa strahom.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
Aryana Tarfal Kan
- STARKA
jabooka31 je napisao/la:joj............ opet Aryana Tarfal Kan jesi li ti pomislila mozda da moje neodazivanje na sastanak ima veze sa manjkom interesa( za npr. tvoj crtezic), a nema nikakve veze sa strahom.
Put my head in your lap, the world will go away...
- nimfomanka
- nimfomanka
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan
-
Aryana Tarfal Kan