Stvarno sam do sada najviše kemije prema njima osjećala
Za zračnim znakovima mi je uvijek katastrofa
A imala sam i škorpiona koji nije bio od seksa a uvijek su prvi na sexy horoskopu
Ko će više vjerovati horoskopu

Znam dvoje..talented miss cohen je napisao/la: ↑22 lip 2019 23:11Ok, aj sad ti nešto lepo slaži o Blizancima da se i mi dobro udamo![]()
Jer sam bila zaljubljena
Ne, za te stvari sam impulzivna. Vidim, kupim.
više se pronalazim u ovom, nego u onom o novcima tbhLittle N je napisao/la: ↑23 lip 2019 10:44Ove životno važne su iscrpljujuće. Gdje kupiti karnišu, koja je decentna, ne vidi se, nije na one starinske kuke, da zastor dođe skroz do poda, al da se ne vuče i ne skuplja prašinu s poda, da su dovoljno prozirne da propuštaju svjetlo, a opet da štite od pogleda kad se gola po stanu šetam, da su od zida do zida, da dobiješ lijepu povezanost prostora, al ne ne može, tu je klima, pa ne bu mi puhalo kroz zastor, i bit će ona ružna grba preko nje, i zapinjala bu iza kauča. Koji kauč, kakva boja, dal ima dovoljno mjesta za sjedenje, da na kutu može ležat bar dvoje ljudi skupa dok se spoonaju, jel dovoljno daleko televizor, koja marka, zakaj se žice vide.. i tak.. hrkljuš. Da mi je mozak nekog drugog znaka na dva dana da se malo odmorim![]()