does this bring back memories?
does this bring back memories?
slucajno sam naisla...
i bez obzira sto se sve desavalo sa svima u ovih 15 godina poslije, ovo bas pogadja i (bar mene) vratilo u te dane...i sklonista u kojima smo ovo gledali...
http://www.youtube.com/watch?v=jiLaPsxAQYQ&NR
http://www.youtube.com/watch?v=vVklBX4f ... ed&search=
i bez obzira sto se sve desavalo sa svima u ovih 15 godina poslije, ovo bas pogadja i (bar mene) vratilo u te dane...i sklonista u kojima smo ovo gledali...
http://www.youtube.com/watch?v=jiLaPsxAQYQ&NR
http://www.youtube.com/watch?v=vVklBX4f ... ed&search=
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
- nomen nescio
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Hidden_soul
- Devil in details
Zapravo, ne moras bit hrvat da bi te ovo onako streslo.
"Moja domovina" mi je uvijek bila jedna od najljepsih hrvatskih pjesama, sjecam se kako sam to kod kuce pjevala u ratu pa me usutkavali jer je to bilo vrijeme kad se ne smije pricat previse.
Anyway, lijepo se bilo prisjetit
"Moja domovina" mi je uvijek bila jedna od najljepsih hrvatskih pjesama, sjecam se kako sam to kod kuce pjevala u ratu pa me usutkavali jer je to bilo vrijeme kad se ne smije pricat previse.
Anyway, lijepo se bilo prisjetit
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- cvetka
- nerealizirani potencijal
fakat me steplo 
totalno neocekivana reakcija
jebote, koji flashback, sva sam najezila......
sad sam se sjetila da sam si snimala pink pantera kad je prek celog ekrana pisalo opca uzbuna u "mom gradu"
bas je ruzno tad bilo i htela sam si to za uspomenu,
al je pametna seka posudila tu kazetu ko zna kome i vise je nikad nisam videla
koza ima tulum usred rata i onda pusta bajagu, skoro su nas sve pobili
naime, na tom tulumu je razdijelila uglavnom sve moje vhs-e i naravno da se kurca ne sjeca
totalno neocekivana reakcija
jebote, koji flashback, sva sam najezila......
sad sam se sjetila da sam si snimala pink pantera kad je prek celog ekrana pisalo opca uzbuna u "mom gradu"
bas je ruzno tad bilo i htela sam si to za uspomenu,
al je pametna seka posudila tu kazetu ko zna kome i vise je nikad nisam videla
koza ima tulum usred rata i onda pusta bajagu, skoro su nas sve pobili
naime, na tom tulumu je razdijelila uglavnom sve moje vhs-e i naravno da se kurca ne sjeca
my only fear of death is coming back reincarnated...
-
bea.zarre
- Status: U braku
mrzila sam biti u podrumu.
doduše, ono što mi je zauvijek obilježilo taj period, osim te strašne pjesme, je knjiga "mi djeca s kolodvora zoo" koju sam čitala pod zemljom i slobodno se smijte- album "spellbound" paule abdul.
baš si to dvoje nekak paše, jel da?
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
call_me_not
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
isto kao i chinjenica da su ti dechki bili nechiji..sinovi,dechki,muzhevi.ochevi..prijetalji............................
i..ne mogu a da ne kazhem..kako uzhasno..hm..ma..bez nekih spika i preseravanja..ali..gadi mi se shto ..raznorazni ..hadzhichi..mladichi...egzekutori...
ma..ufff..nishta..
uostalom..bash nishta..
nishta..
i..ne mogu a da ne kazhem..kako uzhasno..hm..ma..bez nekih spika i preseravanja..ali..gadi mi se shto ..raznorazni ..hadzhichi..mladichi...egzekutori...
ma..ufff..nishta..
uostalom..bash nishta..
nishta..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
btw..znate da sam se ja dosta puta zapitala..postoji li kod nas..neka udruga..neka organizacijica..koja bi se posvetila ponalazhenju raznoraznih ..paa..budimo konkretni..chetnika..
mislim..p.m.. par puta sam naletila na neku emisiju na novoj TV..gdje su bile prikazane rekonstrukcije dogadjanja po istochnoj slavoniji i baniji...a za vrijeme okupacije..ili u vrijeme kada su se dogadjale sve te pizdarije..uglavnom..nakon tih rekonstrukcija...voditelj bi prochitao pisma...istih tih chetnika..koji su vrlo vjerojatno odgovorni i/ili su sudjelovali..u tim ubojstvima..
mislim...hebemu mater..kuzhim ja zakon o aboliciji..ali..isto tako kuzhim da se to odnosilo na one koji se nisu ogrijeshili o..ma drek..
sve je to drek..
nishta..samo..eto..pitam se..tko zna dali kod nas postoji tak neka udruga..skupina pojedinaca,,koja mohda pokushava pronachi te ljude...pa..ak ih se vech ne mozhe izvesti pred hrvatske sudove..onda im bar zhivot uchiniti shto manje ugodnim..jer..ne znam bash da zasluzhuju mirnu starost..miran zhivot i uzhivanciju..negdje u nekom dvorishtu..pod lipom..uz chokanjchich rakijice...preprichavajuchi svoje ratno junashtvo..pumpajuchi svoje nasljednike i/ili potomstvo..
ma..nishta..naglas sam razmishljala..hebga.omaklo mi se..malo..
mislim..p.m.. par puta sam naletila na neku emisiju na novoj TV..gdje su bile prikazane rekonstrukcije dogadjanja po istochnoj slavoniji i baniji...a za vrijeme okupacije..ili u vrijeme kada su se dogadjale sve te pizdarije..uglavnom..nakon tih rekonstrukcija...voditelj bi prochitao pisma...istih tih chetnika..koji su vrlo vjerojatno odgovorni i/ili su sudjelovali..u tim ubojstvima..
mislim...hebemu mater..kuzhim ja zakon o aboliciji..ali..isto tako kuzhim da se to odnosilo na one koji se nisu ogrijeshili o..ma drek..
sve je to drek..
nishta..samo..eto..pitam se..tko zna dali kod nas postoji tak neka udruga..skupina pojedinaca,,koja mohda pokushava pronachi te ljude...pa..ak ih se vech ne mozhe izvesti pred hrvatske sudove..onda im bar zhivot uchiniti shto manje ugodnim..jer..ne znam bash da zasluzhuju mirnu starost..miran zhivot i uzhivanciju..negdje u nekom dvorishtu..pod lipom..uz chokanjchich rakijice...preprichavajuchi svoje ratno junashtvo..pumpajuchi svoje nasljednike i/ili potomstvo..
ma..nishta..naglas sam razmishljala..hebga.omaklo mi se..malo..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
Ne vjerujem da postoji udruga. Al ljudi razgovaraju i u veteranskim udrugama, i po netu...skupljaju privatne snimke, uglavnom ne bi li skuzili na koji nacin je "nestao" netko od njhovih, a onda se nekad prepoznaju i egzekutori...
Samo...proslo je godina, ljudi su se promijenili, neki promijenili imena..
Frustrira to cavrljenje po lipom, vision...al u konacnici ne bi donjelo nista dobra da se ljudi krenu sami razracunavat! Zna se tko je trebao koga osuditi...
Samo...proslo je godina, ljudi su se promijenili, neki promijenili imena..
Frustrira to cavrljenje po lipom, vision...al u konacnici ne bi donjelo nista dobra da se ljudi krenu sami razracunavat! Zna se tko je trebao koga osuditi...
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."