Upravo sada...
- nimfomanka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Hidden_soul
- Devil in details
ne se nervirat, ne ne, vikend dolazi a i u toploj si sobi (da znas kako je hladno vani, bila bi presretna, ja sam tako sretna sto sam kuci da mi cak ni ucenje ne pada teskonimfomanka je napisao/la:živčana sam pun k****! U pičku materinu.....
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- nimfomanka
kakva topla soba....... Celi dan sam vani, smrzla sam se, kišem ko slon, govorim ko josipa lisac, živciraju me ljudi, kojima moram objašnjavati stvari koje bi trebali samo uvidjeti i oću ići na more.......Hidden_soul je napisao/la:ne se nervirat, ne ne, vikend dolazi a i u toploj si sobi (da znas kako je hladno vani, bila bi presretna, ja sam tako sretna sto sam kuci da mi cak ni ucenje ne pada teskonimfomanka je napisao/la:živčana sam pun k****! U pičku materinu.....). Imas pusu od kugel, za manje nerviranja
![]()
Pusa i tebi kugel
- nimfomanka
- nimfomanka
- nimfomanka
-
weirdo
- cudnovata
Četvrtak, hrpa lezbi, kic, aklohol, global, brijačine, auti, bicikli...
ja to više ne mogu pratit.
Nego...jedna lezbi gej drugarica se kriminalno napila i ja intervenirala da se i nju i bike strpa u gepek i vozi doma jer je izgledala kao da će past u alkoholnu komu. I je , kreten, altruista
najebala ejr nije onda bilo u autu mjesta za mene. onda sam joj otela paciklo i s njime išlka doma. Baš mi je bilo fino
. malo su me ljudi čudno gledali, ja u 3 ujutro, s čikom u sakou s kravatom na bike ali ono, ok. 
I hidden, odg. Na ono tvoje pitanje sexualno-emotivne tematike. došla je, doduše 2 sata kasnije...ali ok nismo se ništa fiksno ni dogovarale i bilo je niiice. Upao nam neki fotograf
da nas hoće slikat...
I da, nema me za vikend ako se nešto planirlao
I sutra obavezno otvaramo krizni stožer, partijsak sjednica negdje jer ako se opet zaljubim prije vremena propucat ću se. Ali ok, napredujem, znamo se skoro već mejsec dana a još joj ništa nisam kupila
dobor ...house warming gift ali
to je onak...'
Nego...jedna lezbi gej drugarica se kriminalno napila i ja intervenirala da se i nju i bike strpa u gepek i vozi doma jer je izgledala kao da će past u alkoholnu komu. I je , kreten, altruista
I hidden, odg. Na ono tvoje pitanje sexualno-emotivne tematike. došla je, doduše 2 sata kasnije...ali ok nismo se ništa fiksno ni dogovarale i bilo je niiice. Upao nam neki fotograf
I da, nema me za vikend ako se nešto planirlao
I sutra obavezno otvaramo krizni stožer, partijsak sjednica negdje jer ako se opet zaljubim prije vremena propucat ću se. Ali ok, napredujem, znamo se skoro već mejsec dana a još joj ništa nisam kupila

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- nimfomanka
-
jabooka
pitam se s koliko loptica, naranča, jabuka ili cega vec?agasta je napisao/la:idem zonglirat.
OT:Upravo pocinje moj splet opustanja......red ovoga, red onoga...
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
call_me_not