ti, ti, ti....off addict!
jerbo i alkohol ide kroz želudac
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
da 
štuc (to je kao on)
ne znam ja volim pit ono vooooooolim , što gurmanski, što kao pojam i situacija, baš volim i nije mi cilj napit se, "već pijem da zaboravim" ali mi uredno netko sjebe koncepciju sa; weirdo, ako se ti toga ne sjećaš...ne znači da se nije dogodilo.
štuc (to je kao on)
ne znam ja volim pit ono vooooooolim , što gurmanski, što kao pojam i situacija, baš volim i nije mi cilj napit se, "već pijem da zaboravim" ali mi uredno netko sjebe koncepciju sa; weirdo, ako se ti toga ne sjećaš...ne znači da se nije dogodilo.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
a u apgrejdan mis-mas se stavlja jos i 0.3 kruskovca...jabooka31 je napisao/la:miš-maš je fanta i crno vino.da bi bio savrsen prvo se ulijeva fanta do plovice case zatim se ulijeva vino i to vrlo polako da ne predje u fantu.
puca ko ludo

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
call_me_not
- lola
da, bijelo i cola, al skontala sam da se to ljudima (osim onima sa kvarnera) baš i ne sviđa, čak štaviše to im je fuj.. meni je njam..Malena je napisao/la:lola!daj me molim te podsjeti kaje lovranski, vec se neko vrijeme pokusavam sjetiti,i nikak, a svojedobno sam ga pila. bijelovino+cola?
viš stvarno, zaboravila ja na medicu, to je divan alkohol, onako taman kad ujutro počneš lokat jer ful paše uz kavicu..bea.zarre je napisao/la:MEDICA!
navukla se prošlo ljeto na motovunu i otad je pokušavam naći u neokaljanom obliku u zegeu, ali ništa.
pa vas molim ako ima koja od vas iz istre da se javi pa da probamo dogovoriti neku isporuku. unaprijed zahvaljujem!
pošaljem ti ja kištricu po nabavnoj cijeni..
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
solidnu..vrlo solidnu medicu prodaje lik koji dolazi iz Vishnjana u Pulu..u svom kombiju ima bachvu-2 bijeloga i crnjaka + medicu,bisku i lozu..
a cijena..pšrava sitnica..chini mi se nekih 60kn..svake subote-oko 10h je u mom kvartu..
a..inache..najbolja medica koju sam ja ikada pila..je od mog kolege iz sela Luzher..opchina pazin ( heheheh )
mogu vam ostaviti recept za medicu..paaa..mozhete pokushat napraviti..naravno..trebalibiste nabaviti istarsku rakiju + med + koromach ili mentu..
eto..sada sam vam i odala recept..samo josh treba pogoditi omjer meda i rakije + kolichinu trava i koliko dugo ju drzhati u medenici..i eto..medenica-medica sredjena..
a cijena..pšrava sitnica..chini mi se nekih 60kn..svake subote-oko 10h je u mom kvartu..
a..inache..najbolja medica koju sam ja ikada pila..je od mog kolege iz sela Luzher..opchina pazin ( heheheh )
mogu vam ostaviti recept za medicu..paaa..mozhete pokushat napraviti..naravno..trebalibiste nabaviti istarsku rakiju + med + koromach ili mentu..
eto..sada sam vam i odala recept..samo josh treba pogoditi omjer meda i rakije + kolichinu trava i koliko dugo ju drzhati u medenici..i eto..medenica-medica sredjena..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
Zita
-
bea.zarre
- Status: U braku
nisam se šalila- ako si 4reel ajd neki pp da se dogovorimolola je napisao/la: pošaljem ti ja kištricu po nabavnoj cijeni..
@vision: bemu, ko će stići do pule tako rano izjutra
oooops-to se već desilo
ono-ubacit ćemo joj u cugu, jel
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
weirdo
- cudnovata
PIJANDURE OBAVIJEST:
ovak' prija me obaviejstila neki dan za jedno super mjesto za trežnjenje, u prolazu između radićeve i tkalće, dakle kod paladiuma je shop s "prirodnim" sokvima, tipa mrkva/naranča/limun kombinacije za full pristojne cijene i imaju pazi sad
PICK-ME-UP što bi išlo pod vitaminsku bombu protiv mamurluka
a utaman mislila prestat pit
e pa reko-zajebi!

ovak' prija me obaviejstila neki dan za jedno super mjesto za trežnjenje, u prolazu između radićeve i tkalće, dakle kod paladiuma je shop s "prirodnim" sokvima, tipa mrkva/naranča/limun kombinacije za full pristojne cijene i imaju pazi sad

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Zita
-
mayflower!
sad mi je stvarno neugodno vratiti se na temu, ali dosadno mi je doma i boli me uho za popizditi pa si moram nekako skratiti vrijeme
. dakle, moji omiljeni alkoholi:
tekila (zlatna s cimetom i narančom) - u principu jedino kaj je žestoko da pijem samo (osim možda nekih finih likera i rakija)
bambus (apsolutno svejedno kakav, samo jednom u životu do sad mi nije valjao, ali fakat mislim da je to vino bilo pokvareno)
pivo (u principu nije baš da volim, ali to je tako neka dobra navika, sjest na proljeće na cvjetnom i popiti koju nakon posla)
sve kombinacije žestice i kole (omiljena iako rijetka: južnjačka utjeha + kola; dekadentna: rum kola)
tekila (zlatna s cimetom i narančom) - u principu jedino kaj je žestoko da pijem samo (osim možda nekih finih likera i rakija)
bambus (apsolutno svejedno kakav, samo jednom u životu do sad mi nije valjao, ali fakat mislim da je to vino bilo pokvareno)
pivo (u principu nije baš da volim, ali to je tako neka dobra navika, sjest na proljeće na cvjetnom i popiti koju nakon posla)
sve kombinacije žestice i kole (omiljena iako rijetka: južnjačka utjeha + kola; dekadentna: rum kola)
-
bea.zarre
eeeeh....ja to volim i na jesen i na ljeto, a bogami, kako ove godine nije bilo stvarne zime, i zimu sam tako provelamayflower! je napisao/la:ali to je tako neka dobra navika, sjest na proljeće na cvjetnom i popiti koju nakon posla
to mi je to- poslije posla meznut pivo i mam mi je život ljepši
-
bea.zarre
hihihi, hebenobambola je napisao/la:aha, borovnica i šećer..to ti stoji neko vrijeme na suncu i onda ide u rakiju...slatko, ni ne kuzis da si pijan a kada te udari...ludiloooo
ajd da mi bogovi rakije ovo ljeto budu blagonakloni i prostru na moj put neki sampling punkt borovičke
a el isto istrijanska?
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
to se NE kuha..jabooka31 je napisao/la:a di cu kuhat to.....
btw. ne trebam trazhiti recept..znam ga ja..hehheheh
potrebno vam je:
istarska rakija-loza je to u biti..ali od istarskih sorti+ shto se kod nas nadje i loza od mushkata..koja je nesht zaista posebno.
dakle litra istarske rakije
bagremov med..mislim..to chete najlakshe nachi po chitavoj hrvatskoj...a kolichina..mozhe biti od pol kg na litru do pola pola..
u to josh ubacite granchicu koromacha ili mente ( ja nprl ne volim koromach..paaa moj izbor je menta ili mozhda mozhe koromach ali blazha verzija..dakle podzemni dio i/ili stabljika bez puno listicha.
sve skupa u bocu dobro umjeshano..btw..shto god stavljali od bilja..vezhite nekim konchichem..da iste lakshe izvukli..jer trava ne treba biti unutra do kraja procesa..ali velim..to sve ovisi o vashem ukusu..tj. koliko intenzivno volite da se trave osjete.
i..gotovo..tj. normalno..tu bocu trebate okretati..tako da se sjesa izmjesha povremeno..i tako 20-tak dana minimalno...
na kraju josh sve skupa mozhete procijediti kroz duplu gazu..i stvar rijeshena..bar shto se medice tiche..a biska je vech neshto kompliciranija..
btw..biska vam je rakija sa imelom..ak niste znali..
+ za bisku kazhu da je ..(kaaao...) afrodizijak..pa se tako vezhe i jedna zgodna prichica ..izmedju austrijske carice m.t. i baruna trenka..bl anla bla..navodno su u kamenom stolu udubili povrshinu u obliku njezine strazhnjice..a sve pod utjecajem biske..
sorry..zhurim na faking performans..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
call_me_not