ODBROJAVANJE
- Zbela Lokwa
-
bea.zarre
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
Zbela Lokwa je napisao/la:Već vidim radikalno-konzervativne-katolički nastrojene lezbe (ako takve postoje) u zajedničkoj akciji zaštopavanja rupe iliti dark rooma na partiju s plakatima:
"Jacquesom protiv nemorala u dark room-u!!!"
dođe žak na crolov parti i sjedne za šank, a čuješ dvije lezbe iza njega:
"bemti, pa ko je pustio žednog nosoroga unutra?!?"
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
- Zbela Lokwa
-
Zita
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details
- Zbela Lokwa
Jeste sigurne?? Ne podcjenjujte moju veličinu....Hidden_soul je napisao/la::roftl::roftl::roftl:
ja mislim da ona cijela u njegovoj kozi izgleda tek kao mali neznatni mitesercic![]()
![]()
Btw, kad smo kod onih 36%, mogli bi napravit neku anonimnu anketu ko je koga, s kim, zašto, u kojem položaju i tak to ne... I onda ju javno objavit... Već vidim nuklearne bombe i treći svjetski...
- Hidden_soul
- Devil in details
Da, to niposto, ali takoder ne mozemo podcjenjivati ni Zakovu velicinuZbela Lokwa je napisao/la:Jeste sigurne?? Ne podcjenjujte moju veličinu....Hidden_soul je napisao/la::roftl::roftl::roftl:
ja mislim da ona cijela u njegovoj kozi izgleda tek kao mali neznatni mitesercic![]()
![]()
![]()
Btw, kad smo kod onih 36%, mogli bi napravit neku anonimnu anketu ko je koga, s kim, zašto, u kojem položaju i tak to ne... I onda ju javno objavit... Već vidim nuklearne bombe i treći svjetski...
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
bea.zarre
je, je, palo mi na pamet, al onda bi se otkazao crolov party radi "nepomirljivih razlika karaktera"Zbela Lokwa je napisao/la:Btw, kad smo kod onih 36%, mogli bi napravit neku anonimnu anketu ko je koga, s kim, zašto, u kojem položaju i tak to ne... I onda ju javno objavit... Već vidim nuklearne bombe i treći svjetski...
- Zbela Lokwa
Ne, ja mislim da bi to bilo vrlo zanimljivo...Ovaj put bi se žene barem tukle s razlogom a ne zato kaj je ova stala na nogu onoj, pa je onda ona pala na pod od bboli i srušila pivu trećoj koja je onda dohvatila ptraznu Tuborgovu bocu i pogodila četvrtu na drugoj strani Globa koja je onda razbila šank itd...bea.zarre je napisao/la:je, je, palo mi na pamet, al onda bi se otkazao crolov party radi "nepomirljivih razlika karaktera"Zbela Lokwa je napisao/la:Btw, kad smo kod onih 36%, mogli bi napravit neku anonimnu anketu ko je koga, s kim, zašto, u kojem položaju i tak to ne... I onda ju javno objavit... Već vidim nuklearne bombe i treći svjetski...
Čak možemo imat i Blood Party umjesto Pjena Partyja, ili možemo organizirat obično hrvanje u blatu...usput otvorit kladionicu i zaradit masne pare ili barem gajbu pive za đabe...
-
bea.zarre
da bi reč rekla.Zbela Lokwa je napisao/la:Ne, ja mislim da bi to bilo vrlo zanimljivo...Ovaj put bi se žene barem tukle s razlogom a ne zato kaj je ova stala na nogu onoj, pa je onda ona pala na pod od bboli i srušila pivu trećoj koja je onda dohvatila ptraznu Tuborgovu bocu i pogodila četvrtu na drugoj strani Globa koja je onda razbila šank itd...
Čak možemo imat i Blood Party umjesto Pjena Partyja, ili možemo organizirat obično hrvanje u blatu...usput otvorit kladionicu i zaradit masne pare ili barem gajbu pive za đabe...
amen!
onda se evo i ja prijavljujem za anketu!
- whatever
Uh. Zar se takve stvari događaju?Zbela Lokwa je napisao/la:Ne, ja mislim da bi to bilo vrlo zanimljivo...Ovaj put bi se žene barem tukle s razlogom a ne zato kaj je ova stala na nogu onoj, pa je onda ona pala na pod od bboli i srušila pivu trećoj koja je onda dohvatila ptraznu Tuborgovu bocu i pogodila četvrtu na drugoj strani Globa koja je onda razbila šank itd...
Pa di sam ja tada??????!!!!
Epizodna uloga.
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa
- Zbela Lokwa