dubrovčanke

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
nephthis_st
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

dubrovčanke

Post Postao/la nephthis_st » 25 svi 2007 07:25

ako sutra vidite neku neobičnu ekipicu da se smuca o dubrovniku, ta san...zanima me jel postoji koji kafić u dubrovniku a da je gay friendly, da mogu lipo sist popit pifce i gledat dobre tete...maybe lez...
ja bi pive

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 26 svi 2007 00:33

kaj se ne veli dubrovkinje? :o

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 26 svi 2007 00:42

miracle_of_love je napisao/la:kaj se ne veli dubrovkinje? :o
one koje su iz dubrovnika ce uvijek reci dubrovcanke, nebitno koji je pravilan izgovor. ta pravilnost ih cak i vrijedja. been there done that, trust me!
I am not a myth.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 26 svi 2007 13:07

agasta je napisao/la:
miracle_of_love je napisao/la:kaj se ne veli dubrovkinje? :o
one koje su iz dubrovnika ce uvijek reci dubrovcanke, nebitno koji je pravilan izgovor. ta pravilnost ih cak i vrijedja. been there done that, trust me!

hmmmmmm....a moja ex je iz dbka i popizdila bi na svakog ko bi rekao dubrovčanke....da su ipak one iz grOda :D :roftl:

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 26 svi 2007 18:42

eh to da su one iz grOda, to je vec druga stvar! u to se ne bi stela mesati, al u ove 4 god koliko zivim ovdje su me cesto ispravljale, u biti, moala iz groada je bilo cesto. (nikad mi ta njihova republika ne bu bila jasna) :o
I am not a myth.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 27 svi 2007 01:13

agasta je napisao/la: u biti, moala iz groada je bilo cesto. (nikad mi ta njihova republika ne bu bila jasna) :o

e da, tak se neki dan furamo u tramvaju, frendica iz Gruoda, 2 frenda Dalmatinca i ja... i počne ona govoriti dobrim starim republičkim zatezanjem :D i dečki su pretpostavili pa je pitaju odakle je, ona kaže da iz Gruoda, a dečki - a kaj je ostatak svijeta sa sela?!?! :o :roftl: :roftl: :roftl: :roftl: :roftl:

a živili gospari i gosparke... i ja koja idem tam za mjesec dana ljetovat, hihihihi...

p.s. mol (onaj ispod zidina, a valjda i ostali) = muo :roftl: :roftl: :roftl:
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

Odgovorite