Rudanica?

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Odgovorite
weirdo
cudnovata
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Rudanica?

Post Postao/la weirdo » 03 lip 2007 14:57

vedrana rudan i njezin roman "uho, grlo, nož"?
so? volite , ne volite, preprosta je, vulgarna, simpatična?
zanima me to zato što su je svi čitali a večina pljuje po njoj. mislim bit hrvat(uvjetno rečeno) :D , čitan među hrvatima nije mala stvar a opet kritika zvuči poput presude.
evo ja sam npr. odlučila pročitat je jer me pero "godinama" moli da je pročitam i neki dan mi je jednostavno završila u rukama. prije nego sam je otvorila pričala sam s masu ljudi i u prosjeku im je prevulgarna, samim time bezvezna.
ženu sam par puta vidjela na telki i digla mi je živac, ne psovkama, iziritirala me ozbiljnošču, time da djeluje isfrustrirano i iskompleksirano a svaka izjava joj je krajnje feministička, muško-mrzačka što me odbija.

ja sam se zapravo nadala da mi se njezina knjiga neće svidjeti a odličila sam je pročitati da po njoj mogu srat argumentirano a ne na osnovi dojma na kojeg nemam pravo nakon desetominutnog talkshowa.

and buuuum. :) sviđa mi se, stvarno mi se sviđa kako ta žena piše, ne nužno kako misli ali taj iscenirani amaterizam i brijanje na manično ludilo, koji ovih prvih 25 stranica čine djelom -toka struje svijesti- sviđaju mi se. knjiga je pod navodnicima, interaktivna em iskrena, jebeno iskrena. psovke mi nikako nisu vulgarne, doduše su prečeste ali zar je to više bitno?
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 03 lip 2007 16:11

Ne sviđa mi se njezino pisanje nikako, ali mi nije antipatična. Nekad uopće ne kužim što želi reći.
A to kaj se fura na tzv. mržnju prema mužjacima mislim da je marketinški trik - ipak je udana za jednog. Ili... :o?
Mislim, općenito mi nisu jasne žene koje kao mrze frajere i vječno pljuju po njima al ih ipak konzumiraju. Ili ja to ne razumijem. Ali to je valjda druga tema.

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 03 lip 2007 16:15

tamara3 je napisao/la: A to kaj se fura na tzv. mržnju prema mužjacima mislim da je marketinški trik - ipak je udana za jednog. Ili... :o?
šta ju nije muž ostavio?
pred ohoho.. ili se varam? :o

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 03 lip 2007 16:41

Ma ima novog.

cvetka
nerealizirani potencijal

Post Postao/la cvetka » 03 lip 2007 16:53

a jadan :D
my only fear of death is coming back reincarnated...

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 03 lip 2007 16:57

literatura joj nije losa. kolumne su joj ponekad fantasticne i mislim da je dobro da postoji netko ko neprestano sokira. ali ona sama mi odurna, zlocesta baba.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 03 lip 2007 23:58

simpaticna
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

pele

Post Postao/la pele » 04 lip 2007 10:38

meni je ok. dapace u zadnjem otvorenom (sa radeljkom) genijalna!
no,knjiga mi se nije svidjela.unutar nje, nis za mene.

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 05 lip 2007 00:23

previshe i nepotrebno vulgarno..to je bio osnovni razlog shto sam knjigu ispustila nakon 10-tak prochitanih stranica..
njezini tv nastupi su..uglavnom ok..vech vishe manje..znamo shto mozhemo ochekivati..duhovita..visprena...brza...kritichna/cinichna...ponekad mi izgleda kao da joj je na 1. mjestu upravo to shto sam nabrojala kao njezine odlike..tj. cilj joj je sebe prikazati kao takvu..i..hm..chini mi se da..je sve podredjeno tome..pa iz tog razloga nekada i kazhe ono shto..hm..ne misli..tj. ..imam neki feeling da nije 100% vijerna jednoj ideji..tj. tako to zna izgledati..

ali..kad podvuchem crtu..zna me dobro nasmijati..dal izrechenim..pokazanim/prikazanim..izgledom..reakcijom-glumljenom ili iskrenom-svejedno..

samo..chini mi se..i to joj najvishe i zamjeram..da nekada previshe igra na kartu shokiranja sugovornika..ali..to je..izgleda..njezin nachin..

nek se narod veseli..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

noise

Post Postao/la noise » 05 lip 2007 00:40

... ne pratim ju uopce...
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

bea.zarre
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 05 lip 2007 09:44

ja fakat ne kužim koji je njoj q.
a valjda ću nekad i pročitati kaj piše, al me, iskreno rečeno, ne zanima ni najmanje.
nije osoba koja bi me mogla inspirirati ili na bilo koji način zaintrigirati.
eventualno da napravi kaki škandal ili ispirsa klit.
onda bi mi već postala zanimljiva :D
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 05 lip 2007 13:59

think the same as vision.
zvir i bestimja.

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 09 srp 2007 18:33

.. ona je meni simpa..inteligentna,,riječita,duhovita,britka,lucidna..samo ima takav performans zbog društva koje je zapalo u totalno malodušje i treba ih "šokirati" da bi ih se potaklo na razmišljanje..btw..i mene je u početku odbijala ta njena vulgarnost,dok nisam skužila što radi žena ta :D ..
..ima jedan nesretan brak iza sebe...i jedan u tijeku..happy za sad..

:P ;)
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

Odgovorite