Kako navodi Press u članku pod naslovom "Lezbosong", ruske ljepotice Lena Temnikova, Marina Lizorkina i Olga Serjapkina ne propuštaju ni jednu priliku da u domaćim medijima ospu paljbu po pobjednici Eurosonga. Naime, na ruskim internetskim stranicama postavljeni su ulomci iz televizijskih emisija u kojima su Ruskinje gostovale nakon povratka iz Helsinkija, kao i njihove izjave tiskanim medijima u kojima prozivaju Mariju i žale se njezino ponašanje.
- Nisam očekivala trijumf djevojke iz Srbije i mislim da je njezina pobjeda isključivo politička i potpomognuta velikim lezbijskim lobijem - rekla je Lena, i otkrila: - Kada smo prolazile jedna pored druge, ona mi je doslovno vrisnula na uho, a prilikom sljedećeg susreta, na jednoj od zabava, pozvala me je da plešemo i da poslije dođem kod nje u sobu.
Lena tvrdi da je odbila sve Marijine navodne prijedloge, a njezinu priču potvrdile su i ostale članice skupine. - Marija je definitivno nesimpatična i bilo je grozno kada je onako uletjela Leni - rekla je Olga Serjapkina, dok je Marina Lizorkina dodala da srpska pjevačica ne bi imala nikakve šanse da iza nje nije stajao lezbijski lobi.
jel me netko moze upoznati sa tim lobijem