šta klopate? tipa...sad
-
- Postovi: 663
- Pridružen/a: 06 stu 2005 00:59
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: centar za rehabilitaciju
- Kontakt:
lizaljku chupa-chups od vishnje ( inache samo vishnju i jagodu tamanim..i iskljuchivo chupachupsice )...aaaaaaaaaliii..spremam si odrezati 2 podeblje fete makovnjache +shalica mlijekeca sa3.6% mm ..eto..pa spavanac..u nadi da se sutra ..ipak..budem probudila..cheka me okrshaj..gadan okrshaj..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
- miracle_of_love
- Postovi: 210
- Pridružen/a: 14 sij 2007 00:23
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: dreamworld
- nimfomanka
- Postovi: 1673
- Pridružen/a: 02 stu 2005 21:42
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: u šumarku skrivenom
-
- Postovi: 3418
- Pridružen/a: 22 stu 2005 20:13
- nimfomanka
- Postovi: 1673
- Pridružen/a: 02 stu 2005 21:42
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: u šumarku skrivenom
-
- Postovi: 663
- Pridružen/a: 06 stu 2005 00:59
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: centar za rehabilitaciju
- Kontakt:
....nije me bilo duuuuuuuugo....ste me zaboravili? ...sve vas pozdravljam a posebno vizionarku.......no, sad sam tu....
sta klopam momentalno...pa cuj, vockice naravno....trpeza je bogata, ..vrijeme je za to, zar ne?
cesto si narezem raznog povrca (brokuli, kelj, mrkvicu, paprike u raznim bojama, crveni luk, celer (naravno, korijen)....hm, sta jos?....zuccini, sampinjoni....ma mozete sta volite staviti od tog korijenastog povrca.....sve si to lijepo izrezete na tanje ploskice, pospete maslinovim uljem, poiberite, posolite, ......narezete listice ruzmarina i pospete preko svog tog povrca a na kraju jos stavite rendani parmezan...sve zajedno ubacite u pecnicu (morate je dobro zagrijati na najjacu temperaturu, ovisi o sporetu...) i pecete otprilike 12-15 minuta.....
gotovo je kad se pocne mijenjati boja....tu i tamo se zapece...kao na grilu....
ma to vam moze biti rucak, vecera....ko voli moze napraviti salaticu uz to, po svojoj zelji....od svjezeg povrca a mislim da bi najbolje pasala salata od paradajza....
pravi vegetarijanski obrok, ....casa vina i gotovo...
tko ne voli vegi obrok neka sve ovo obogati jednom "limuzinom"/sniclom...biftekom...pilecim mesom ili nekim drugim pecenjem.....
sta klopam momentalno...pa cuj, vockice naravno....trpeza je bogata, ..vrijeme je za to, zar ne?
cesto si narezem raznog povrca (brokuli, kelj, mrkvicu, paprike u raznim bojama, crveni luk, celer (naravno, korijen)....hm, sta jos?....zuccini, sampinjoni....ma mozete sta volite staviti od tog korijenastog povrca.....sve si to lijepo izrezete na tanje ploskice, pospete maslinovim uljem, poiberite, posolite, ......narezete listice ruzmarina i pospete preko svog tog povrca a na kraju jos stavite rendani parmezan...sve zajedno ubacite u pecnicu (morate je dobro zagrijati na najjacu temperaturu, ovisi o sporetu...) i pecete otprilike 12-15 minuta.....
gotovo je kad se pocne mijenjati boja....tu i tamo se zapece...kao na grilu....
ma to vam moze biti rucak, vecera....ko voli moze napraviti salaticu uz to, po svojoj zelji....od svjezeg povrca a mislim da bi najbolje pasala salata od paradajza....
pravi vegetarijanski obrok, ....casa vina i gotovo...
tko ne voli vegi obrok neka sve ovo obogati jednom "limuzinom"/sniclom...biftekom...pilecim mesom ili nekim drugim pecenjem.....
....nije me bilo duuuuuuuugo....ste me zaboravili? ...sve vas pozdravljam a posebno vizionarku.......no, sad sam tu....
sta klopam momentalno...pa cuj, vockice naravno....trpeza je bogata, ..vrijeme je za to, zar ne?
cesto si narezem raznog povrca (brokuli, kelj, mrkvicu, paprike u raznim bojama, crveni luk, celer (naravno, korijen)....hm, sta jos?....zuccini, sampinjoni....ma mozete sta volite staviti od tog korijenastog povrca.....sve si to lijepo izrezete na tanje ploskice, pospete maslinovim uljem, poiberite, posolite, ......narezete listice ruzmarina i pospete preko svog tog povrca a na kraju jos stavite rendani parmezan...sve zajedno ubacite u pecnicu (morate je dobro zagrijati na najjacu temperaturu, ovisi o sporetu...) i pecete otprilike 12-15 minuta.....
gotovo je kad se pocne mijenjati boja....tu i tamo se zapece...kao na grilu....
ma to vam moze biti rucak, vecera....ko voli moze napraviti salaticu uz to, po svojoj zelji....od svjezeg povrca a mislim da bi najbolje pasala salata od paradajza....
pravi vegetarijanski obrok, ....casa vina i gotovo...
tko ne voli vegi obrok neka sve ovo obogati jednom "limuzinom"/sniclom...biftekom...pilecim mesom ili nekim drugim pecenjem.....
sta klopam momentalno...pa cuj, vockice naravno....trpeza je bogata, ..vrijeme je za to, zar ne?
cesto si narezem raznog povrca (brokuli, kelj, mrkvicu, paprike u raznim bojama, crveni luk, celer (naravno, korijen)....hm, sta jos?....zuccini, sampinjoni....ma mozete sta volite staviti od tog korijenastog povrca.....sve si to lijepo izrezete na tanje ploskice, pospete maslinovim uljem, poiberite, posolite, ......narezete listice ruzmarina i pospete preko svog tog povrca a na kraju jos stavite rendani parmezan...sve zajedno ubacite u pecnicu (morate je dobro zagrijati na najjacu temperaturu, ovisi o sporetu...) i pecete otprilike 12-15 minuta.....
gotovo je kad se pocne mijenjati boja....tu i tamo se zapece...kao na grilu....
ma to vam moze biti rucak, vecera....ko voli moze napraviti salaticu uz to, po svojoj zelji....od svjezeg povrca a mislim da bi najbolje pasala salata od paradajza....
pravi vegetarijanski obrok, ....casa vina i gotovo...
tko ne voli vegi obrok neka sve ovo obogati jednom "limuzinom"/sniclom...biftekom...pilecim mesom ili nekim drugim pecenjem.....
-
- Postovi: 663
- Pridružen/a: 06 stu 2005 00:59
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Lokacija: centar za rehabilitaciju
- Kontakt: