zabila si si čik?nimfomanka je napisao/la:osjećam se malo nekak iscrpljeno. Peče me rana od zabijenog čika:(
Kako se u ovom trenutku osjećate??
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Da, to ti je lezbama sport. 
OT: Ludo i nezaboravno.
Freebird je napisao/la:nisi ni tiwhatever je napisao/la:@ Sway: Daj to na ignore, honey.
OT: Ko Freebird, po svemu sudeći. Samo bez onog nasilnog djela posta.
Stoga, Freebird, moramo si pomoć međusobno.
Daklem, nisi budala...
Now, your turn!
OT: Ludo i nezaboravno.
Epizodna uloga.
- Hidden_soul
- Devil in details
Well... moram ucit. I vise mi to i ne pada tako tesko :zahvaljujenebesima: 
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 30 stu 2010 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Hidden_soul
- Devil in details
-
weirdo
- cudnovata
- Ja sam: lezbijka
osjećam se kao da ću odapet ... od umora, i imam mengu i užasno mi to ide na živce, kud baš jebeno sad?? ma..da, dva dana partijanja na zrću (totalno sam se posrala, pljujem po tom mjestu od kad sam čula za njega a brijem da ću cijelo ljeto provest tamo...
) i odlaska na posao direkt nakon tuširanja i pranja zubiju učinili su me živčanom...
i sad bih ja spavala kao...a ne mogu jer mi "cimerica" dolazi u 5 i nekako ne bi bilo ok od mene da je pustim da lunja ovim kozjim putevima tj. da ne odem po nju. slučajno se desilo i da sam obećala frendici svoje bivše
napisat dva seminarska za faks (od kojih mi se već sere a moraju bit gotovi do sutra u 12....)
ugl. stvar su popravile :
shank s pozivom u 5 ujutro; eeeeeeeeej weirdo gdje si, jeli radiš, dolazimo k tebi na cugu.
odgovor je bio- draga, da radim.... parsto km južno od ZG-a ...
i I'mpotentna sa pozivom oko 14h da jeli idem na košarku. drugarice su je izdale i otišle na nogomet a ona pokušava oformiti ekipu. hahaha
i tak...
i sad bih ja spavala kao...a ne mogu jer mi "cimerica" dolazi u 5 i nekako ne bi bilo ok od mene da je pustim da lunja ovim kozjim putevima tj. da ne odem po nju. slučajno se desilo i da sam obećala frendici svoje bivše
ugl. stvar su popravile :
shank s pozivom u 5 ujutro; eeeeeeeeej weirdo gdje si, jeli radiš, dolazimo k tebi na cugu.
i I'mpotentna sa pozivom oko 14h da jeli idem na košarku. drugarice su je izdale i otišle na nogomet a ona pokušava oformiti ekipu. hahaha
i tak...

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
Zita