Jao sto se svako musko nadje uvijek ugrozeno u blizini pedera, pa to je nevjerovatno!!!
Sto, poljuljaju vam muskost? Bojite se da vam se ne svidi slucajno ili da bi probali? Ili da se ne pobudi bar iskrica znatizelje, ohh pa sto bismo onda?!
Freebird je napisao/la:nek pederi stoje boli me neka stvar, samo nek se pederišaju dalje od mene
Zasto sto dalje od tebe? Ako ti znas sto si i sto hoces, kakve veze sto se oni "pederisu" odmah tik do tebe? Ista ti stvar grlili se oni 500 metara od tebe ili tik do tebe ili citao o njima u novinama, pusti ih covjece.
Svaki put kad se netko trudi ne bit homofobican, izrazi stav "okay ali samo nek je sto dalje od mene". Ne mogu vjerovati da ste toliko nesigurni u sebe ili koji vam je vec vrag. Ili vi zapravo mislite da ste doista tako privlacni da ce se peder slucajno zalijepit za vas, pa sto cemo onda, jer kako reci obicno "ne?"
Ili da vas ti pederi ne daj boze siluju, tolike muskarcine, ono, bolje da su oni sto dalje jer ste sigurni tako.
Ali znas sto? U biti, vece su mi tetkice one "muskarcine" koje ce se osjetiti ugrozeno kraj dva decka koji se drze za ruke i gledaju svoja posla, i koji ce na tu dvojicu doci sa 10 frendova naoruaznih flasama, lancima, bokserima i sl. da mlate goloruke pedere, jer se eto oni sami bez frendova ne usuduju, nego najisfeminizarniji tip pedera koji uopce moze postojati.
Tetke ste. I nosite se s tim vise.