problem s memorijskom karticom!!!! help needed!
- miracle_of_love
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
problem s memorijskom karticom!!!! help needed!
daklem, kupila sam memorijsku karticu za mobitel, SANDISK Ultra II, 2Gb, i dobila s njom adapter. Nakon toga kupila sam i čitač memorijskih kartica u koji se sve to umetne, s namjerom da sve to lijepo prikopčam na laptop i prebacim si gore muziku.
i sad: kartica u mobitelu radi savršeno. ali kad je prikopčam na komp traži formatiranje, i koju god da kombinaciju isprobam, javlja mi da windowsi ne mogu isformatirati karticu, a bez formatiranja, naravno, neće otvoriti karticu. a ako stavim unutra oriđiđi karticu koja je došla s mobitelom, sve radi perfectly, samo kaj ona ima 128mb, kaj je meni puno premalo.
WTF da napravim???? help žene! :?
i sad: kartica u mobitelu radi savršeno. ali kad je prikopčam na komp traži formatiranje, i koju god da kombinaciju isprobam, javlja mi da windowsi ne mogu isformatirati karticu, a bez formatiranja, naravno, neće otvoriti karticu. a ako stavim unutra oriđiđi karticu koja je došla s mobitelom, sve radi perfectly, samo kaj ona ima 128mb, kaj je meni puno premalo.
WTF da napravim???? help žene! :?
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...
- Bob
- Status: U vezi
pa ako je kartica nova (prazna je još uvijek pretpostavljam)ne kuzim zasto je ne formatiras i vidis sta ce se desiti?
formatiranje je općenito ok napraviti povremeno a i prije prve upotrebe kartice...
ili zasto ne spojis mob direkt preko usb-a i vidis kako se onda ponaša kartica ako je ne želiš formatirati?
formatiranje je općenito ok napraviti povremeno a i prije prve upotrebe kartice...
ili zasto ne spojis mob direkt preko usb-a i vidis kako se onda ponaša kartica ako je ne želiš formatirati?
- miracle_of_love
- miracle_of_love
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
hmm aj nesto provjerim pa ti javim prije nego odlucis prevalit golem put, mere?
EDIT:
jedino sta mi pada na pamet da ti mozda ne trebaju driveri:
ako sa linka povise nista ne nades onda nista, vrati ga i nek ti daju novi.
EDIT:
jedino sta mi pada na pamet da ti mozda ne trebaju driveri:
Kod: Označite sve
http://www.sandisk.com/Retail/DriverDownloads.aspxŠto bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?
- miracle_of_love