Trazim..:P

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Poppy the gay

Trazim..:P

Post Postao/la Poppy the gay » 26 lip 2009 20:56

Trazim 1000kn u džepu, po nekoj mogucnosti da mi ih DONESE :)) neka dobra "riba",, koja je pametna i zna kuvati..!? AAaa zekim se,, trazim curu al da je normalna?!?.. Da ima barem pola mozga u glavi koji je u funkciji il da tu "funkciju" zamjenjuje neka druga :D mjenjam mail:)!! Op Op Op:))

stanica prema suncu
Spol/rod: žensko

Post Postao/la stanica prema suncu » 26 lip 2009 21:49

pa cuj, sve su cure normalne. ovisi samo koliko si ti "trknuta" :D

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 26 lip 2009 22:21

stanica prema suncu je napisao/la:pa cuj, sve su cure normalne. ovisi samo koliko si ti "trknuta" :D
zavisi kako za koga,, nekima sam savrsena,, a nekima sam luda ali opet dobra.. pa zavisi :inlove: ;)

Sian7
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Sian7 » 26 lip 2009 23:14

za šta curu? :)

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 27 lip 2009 08:59

",, koja je pametna i zna kuvati
:o ja opet imam problema sa vidom i procitah - i zna se kurvati :o

Fakat cu na kontrolu vida morat. Ali ovo cak i nije toliko do vida, ne brine me toliko sto krivo vidim, koliko me brine to sto sve vidim nekako povezano sa seksom :o

ontopic: hajd, sretno sa tim trazenjem cure. Nasrala bih svasta ali ovo i jest topic za trazit curu, tako da ajd :)
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 27 lip 2009 11:05

clan sam Mense,kuhati znam sada ovisi kakvu vrstu kuhinje preferiras,normalna nikada nisam bila niti imam takve porive(zelim samo da je dovoljno luda za mene i da se pronalazimo u toj ludosti)

hmm daj ti neki malo bolji opis toga što trazis,ovo je opcenito i mislim da bi se veci postotak pronasao u ovome i svaka ti odgovara po tome
malo istancanije pa nadjes preciznije kaj zelis
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 27 lip 2009 12:53

Hidden_soul je napisao/la:
"..sve vidim nekako povezano sa seksom :o
:D ..i onda se mene proziva, kako stalno mislim na sex...ja san sama pa je razumljivo, al..

ot: sretno.

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 27 lip 2009 14:18

Ev odgovor na sve,, da nije opsesivno ljubomorna i da nije previse normalna jer nisam ni ja nesto bas normalna.. :D al da nije glupa i da nije mozak kao da je pala s marsa,, ostalo sve dolazi u obzir :aha: :D

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 27 lip 2009 14:19

duhsaplavimokom je napisao/la:clan sam Mense,kuhati znam sada ovisi kakvu vrstu kuhinje preferiras,normalna nikada nisam bila niti imam takve porive(zelim samo da je dovoljno luda za mene i da se pronalazimo u toj ludosti)

hmm daj ti neki malo bolji opis toga što trazis,ovo je opcenito i mislim da bi se veci postotak pronasao u ovome i svaka ti odgovara po tome
he he eto pronasla si se ;)

roadkill

Post Postao/la roadkill » 27 lip 2009 14:47

Hidden_soul je napisao/la:ne brine me toliko sto krivo vidim, koliko me brine to sto sve vidim nekako povezano sa seksom :o
Nimfoleksicarka. Hm.
bring your mind into my head...

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 27 lip 2009 20:19

Poppy the gay je napisao/la:
duhsaplavimokom je napisao/la:clan sam Mense,kuhati znam sada ovisi kakvu vrstu kuhinje preferiras,normalna nikada nisam bila niti imam takve porive(zelim samo da je dovoljno luda za mene i da se pronalazimo u toj ludosti)

he he eto pronasla si se ;)
aha a sada me zanima odakle si ,koliko imas godina,sa ciem se bavis,kaj ti je hobi,kaj volis a kaj ne itd :D :D :D
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

elena
Status: Solo
Kontakt:

Post Postao/la elena » 03 srp 2009 22:10

Evo prijavljujem se za "kandidata" :osica: znam kuhati,štrikati,prati itd.,a pametna valjda jesam,ne volim se hvaliti al tako drugi misle :twisted: ;)
I naravno solo...

Odgovorite