A šta sa mnom?

Podforum dobrodošlice, u kojem se možete predstaviti curama, idealno mjesto za vaš prvi post i oslobađanje od treme :)
Odgovorite
Sian7
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

A šta sa mnom?

Post Postao/la Sian7 » 26 lip 2009 23:54

Sad sam tek malo bolje proučila forum i skužila da svaki put kad dođe neka nova, upadne sa ''ja sam ovdje nova, poželite mi dobrodošlicu!''. Meni niko nije poželio dobrodošlicu. Fuck you. :cry:

nexus 6
Spol/rod: muško
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la nexus 6 » 27 lip 2009 00:16

fuck you too :mase:
I`m in touch with humanity.

Sian7

Post Postao/la Sian7 » 27 lip 2009 00:23

weeeee! :inlove: najljepša dobrodošlica ikad! :inlove: nema ništa ljepše nego kad ti netko poželi da se jebeš. :D

nexus 6
Spol/rod: muško
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la nexus 6 » 27 lip 2009 00:27

znao sam da će te to razveselit :D
I`m in touch with humanity.

Sian7

Post Postao/la Sian7 » 27 lip 2009 08:48

:D

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 27 lip 2009 09:05

Manitua mi, u ta tvoja 34 posta ih je bar 20 koji insinuiraju na sex, povezani su sa seksom, ukljucujuju sex ili govore o sexu.
Imas li sanse postati nasa nova invalid_user?! :D
Stay tooned... :D

Hm da. And welcome! :)
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Sian7

Post Postao/la Sian7 » 27 lip 2009 09:21

Hidden_soul je napisao/la:Manitua mi, u ta tvoja 34 posta ih je bar 20 koji insinuiraju na sex, povezani su sa seksom, ukljucujuju sex ili govore o sexu.
Imas li sanse postati nasa nova invalid_user?! :D
Stay tooned... :D

Hm da. And welcome! :)
Molim da me se ne uspoređuje s dotičnom. :D Zahvaljujem. :) A što se seksa tiče, a jebi ga, svi mi imamo svoje poroke. :cool:

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 27 lip 2009 11:29

Ne kuzim kakav problem postoji sa doticnom, u 90% slucajeva samo kaze naglas ono sto vecina misli a ne usudi se reci. Tak da tesko i da cu te usporedivat sa njom. Kamo srece...
Sto se poroka tice... knock yourself out
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Sian7

Post Postao/la Sian7 » 27 lip 2009 12:43

:o
kad netko napiše da ima curu, onda ga dotični napadnu da šta se hvali okolo time (od tud da ne želim da me se uspoređuje s takvim, zavidnim ljudima... i da, ja isto znam izrazit svoje mišljenje, al ne na vulgaran i primitivan način... ali dobro, ne raspravlja mi se o ljudima koji zapravo nemaju veze s temom), kad napiše da ne traži curu, napada ga se da je opsjednut seksom, a ne pada im možda na pamet da je to zato što neki od nas oglas ''tražim curu'' smatraju smješnim jer ne vide smisao u vezama koje se započinju na način ''e, ajmo mi sad bit u vezi''. s druge strane, ima nas koji, da bi bili s nekim u vezi, moraju prvo zavoljet tu osobu, a mislim da se takve stvari ne postižu dogovorima. eto, izražavam svoje mišljenje. dakle, da, uživam u seksu i volim ga, ali nisam opsjednuta njime i nisam ovdje s namjerom da knockam myself out. hvala. :roll:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 27 lip 2009 13:15

Sian7 je napisao/la::o
kad netko napiše da ima curu, onda ga dotični napadnu da šta se hvali okolo time (od tud da ne želim da me se uspoređuje s takvim, zavidnim ljudima... i da, ja isto znam izrazit svoje mišljenje, al ne na vulgaran i primitivan način...
..invalidna, ima svoj nacin izrazavanja, al manje zlobe u tim njenim rijecima, nego u onih koji, slatkorecivo i uz guzicu, da ne bi drugi mislili lose o njima,.. necu ti dalje nista reci, al s vremenom ces shvatit..

Sian7

Post Postao/la Sian7 » 27 lip 2009 14:09

ma sve ok, ne poznajem curu, nemam je apsolutno nikakvo pravo kritizirati. istina, da, zasmetao me njen komentar na taj post gdje je napala curu da šta se ona ima hvaliti sa svojom vezom, al opet - svatko ima pravo reći i napisati što hoće, al jebi ga, onda isto tako drugi imaju pravo dati svoj komentar na to. :roll:

Odgovorite