Gdje mogu naći curu? + jedno stereotipno pitanjce

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
iwy
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la iwy » 19 srp 2009 13:47

MeaCulpa je napisao/la:pa kak da znam koja je žena lezbijka???? :?
ok, vidla sam neki dan dvije butch lezbijke al recimo ja bi femme, pa to nema boga da skužim na cesti ili igdje osim nekog gay okupljališta.
Ja ti znam dvije, al ne zato što sam ih vidjela u gay baru, nego što su mi rekle u običnom kafiću. A zakaj? Jer su znale za mene...Ok, nisam ti ja neki femme primjerak, ali puno mi dečkiju prilaze (pa se razočaraju :D ). Tak da ti nije sve u izgledu...možeš puno saznat iz pričanja sa drugima (posebno ako je njima sve jasno u vezi s tobom) ili pak im spomeneš iz zezancije homoseksualnost, pa da vidiš kak će reagirati. Ja za moju sadašnju curu nisam ni mogla posumnjati da ima "skrivenih talenata" (jer se stalno navlačila s dečkima), ali nakon par mjeseci poznavanja započela sam tak iz zezancije govorit nekaj o homoseksualnosti, nije mi ništa poricala niti potvrđivala. Ona je isprva mislila da ja volim dečke, ali nakon par mjeseci je počela sumnjati da volim i cure...sve do jedne pijane noći (i strastvene pogotovo!). Mogla je otići od mene sljedeće jutro, ali nije....još je sa mnom i dan danas. Ovim ti ne sugeriram da tražiš curu alkoholom, nego je stvar u tome da nam je trabao objema alkohol da nam da hrabrosti u priznavanju onog što osjećamo jedna prema drugoj...Što ti hoću reći? Da je uvriježeno da ograničiš traženje samo u gay barovima. Svi ti se boje kaj će okolina oko njih reći, ali imam sreće da se krećem u gay friendly društvu (koje je većinom hetero), tak da...

filomena
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la filomena » 20 srp 2009 12:55

Peglam_subotom je napisao/la:
filomena je napisao/la:Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem.
IQ?

Bože koja drama... Za nekih 10 godina bu došla k sebi i oporavila se... :roll:
Jest, na to sam ciljala. Bar netko nešto razumije. :o
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 20 srp 2009 15:09

Hidden_soul je napisao/la:Ha gle, mene je sve to uzasno frustriralo na pocetku moje lezbijske karijere :D A onda mi je sve to postalo svejedno, cak i pomalo jasno.
U biti toga ima posvuda. Svuda postoje ljudi koji varaju, ljudi bez karaktera, ljudi sa losim namjerama, ljudi koji vole lagat druge, ljudi koji se vole poigravat i zavodit, ljudi koji vole bit zavedeni, ljudi koji vole bit zrtve citav zivot i stalno nalazit razloge za bit sjebani, to je neovisno o seksualnoj orjentaciji... Ljudi su sjebani opcenito na globalnoj razini.
Svega toga ima stvarno na svakom kutu zemaljske kugle, neovisno o tome radi li se o gay klubu ili najstrejt narodnjackom klubu.
Ovo je malo manja zajednica, pa se lakse moze vidjeti, a i suzen izbor snizava kriterije pa se eto desava sto se desava. Ali uzmes li u obzir i recimo najobicniju firmu, i tamo mozes naci primjere za isto - "svi sa svima" i te promjene partnera koje idu u krug. Jednostavno je da za partnera nalazis najcesce osobu iz tvoje blize okoline, sa kojom se druzis, koju poznajes bar donekle i kod koje nalazis neke kvalitete koje ti se svide. A te "blize okoline" mogu bit lezbijska drustva i zajednicki prijatelji, ista radna mjesta, internetski forum ili chat... etc. Jebiga, ne dogadja se bas precesto da se ugledate na tramvajskoj stanici i vidite prvi put u zivotu i zavrsite u sretnoj, dugoj i uspjesnoj vezi.

Sto se tice veze, jest, moguce je. Ne vidim razlog zasto ne bi bilo moguce ostvarit vezu koja funkcionira, ali nije da postoji neko mjesto za naci je, nit postoji veza/osoba koja pada sa neba pa je sve divno, krasno i ruzicasto samo po sebi. Za vezu se treba i potrudit, i odrec neceg i prosirit vidike i nekad progutat ponesto i dat nesto u svemu tome i nema osobe koja ce me uspjet uvjerit u to da je veza koegzistencija neovisna o osobama koje su u njoj, i da je veza sama po sebi osudena da uspije ili propadne i da je prvenstveno odredena karakterima tih dviju osoba. Sami si mi odredujemo bar onih 70% hoce li uspjet. I nije bas lako uvijek, u svakoj vezi ima ona druga strana koja se ne vidi izvana, ali se zato potrudi oko toga, a ne bjezi na prvi problem iz veze. I onda se nadju razlozi za bit sjeban i tako opet. Jer mozemo mi svi sanjati o nekakvoj srodnoj dusi, soulmateu i tome, ali mislim da se nikad ne mogu naci dvije iste osobe u vezi. Ako uopce postoje dvije iste osobe, svijet je prevelik da se ikad sretnu.
I mislim da nije stvar u tome kako ucinit da dvije razlicite osobe nadju i nesto zajednicko pa da veza funkcionira, vec da je stvar u tome da omoguce jedno drugom da budu razliciti skupa.
Ono da postoje "osobe koje su jedna za drugu" su mi teski bullshit koji je super excuse da ljudi pobjegnu iz veze pod tim - nismo bile jedna za drugu. Nema tog odnosa gdje su ljudi potpuno jedno za drugo.
I zato se i ide stalno u krug i trazi se ta sa kojom ce se bit "jedna za drugu", ali takva nikad ne dodje jer kazem opet - da padne samo s neba, to ne postoji.
Ja ne moram razumjet sve ludosti moje cure, ali ih mogu prihvatit, ne moram je odmah mijenjati. Niti ona treba voljet moje pizdarije, Balasevica, horor-filmove i spavanje do 12 dokle me razumije. Ili ne razumije, ali ne pokusava promijenit. Pa ce ona bit zaljubljena u tehniku, a ja cu za to vrijeme urlat Balasevica i svaka sretna.
Zahtijeva malo razumijevanja (ili nerazumijevanja, ali prihvacanja razlicitosti) i puno tolerancije, a to je opet teze nego jednostavno reci "nismo jedna za drugu", i sa 60 godina se pitat kako nikad nije naisla takva.
ti bi bila divna starija sestra :) voljela bih da mi je ovo netko kazao sa 20 :)
zvir i bestimja.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 20 srp 2009 15:15

filomena je napisao/la:A i vidovita sam. :o
hahahhahahahaha...ovo je prejebena konverzacija
zvir i bestimja.

sekica63

Post Postao/la sekica63 » 20 srp 2009 15:29

Hidden- kapo dol! svaka čast na ovom što si napisala sad i predhodno,LJudi nasplošno sebi nepriznaju da je to to.

Nego kaže mi nakon 9 ili 10 g. joj srce oprosti! ma nismo mi jedna zadugu.
ne ruši most, možda nas poveže

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 20 srp 2009 20:40

call_me_slut je napisao/la:ti bi bila divna starija sestra :) voljela bih da mi je ovo netko kazao sa 20 :)
Awwww hvala, to bi bilo lijepo :)
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

vanzemaljac

Post Postao/la vanzemaljac » 03 kol 2009 15:31

GaMeS je napisao/la:ovaj topik me baca u depru. :(
same here :o

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 08 kol 2009 22:46

I mene O.o

OFF:

Sad sjedim kraj nje i ona spava... Tako mi je blizu a ne smijem ništa, ako ju krenem poljubiti izmakne se skoro svaki put. Kako mi to ubije samopouzdanje koje nemam, to je nevjerojatno. Onda nakon malo ponižavanja sebe moljenjem za jedan poljubac dobim svoju pusicu. Kako lejm.

Da me barem zagrli. Da barem nekaj bude večeras............ Da bar

AH, EDIT:
sad se samo premjestila u svoj krevet :( danas nit nećemo zajedno spavati :(
a ja tako žudim za njenim dodirom. U doslovnom smislu osjećam bol u srcu radi tog... Jedva suzdržavam plač. Moj život ima sve manje smisla

PlayToy

Post Postao/la PlayToy » 08 kol 2009 23:06

MeaCulpa je napisao/la:Kako mi to ubije samopouzdanje koje nemam, to je nevjerojatno.
kad ga izgradiš, život će ti bit lakši. -.-
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 08 kol 2009 23:52

ma daj se makni od te. bezveze se mučiš.

sekica63

Post Postao/la sekica63 » 09 kol 2009 10:09

more ima puno riba nedaj da te muče girice :)

r0mantic_gurl

Post Postao/la r0mantic_gurl » 09 kol 2009 14:23

sekica63 je napisao/la:more ima puno riba nedaj da te muče girice :)
haha...ova je dobra :)
............

Bash

Post Postao/la Bash » 09 kol 2009 16:07

MeaCulpa je napisao/la:I mene O.o

OFF:

Sad sjedim kraj nje i ona spava... Tako mi je blizu a ne smijem ništa, ako ju krenem poljubiti izmakne se skoro svaki put. Kako mi to ubije samopouzdanje koje nemam, to je nevjerojatno. Onda nakon malo ponižavanja sebe moljenjem za jedan poljubac dobim svoju pusicu. Kako lejm.

Da me barem zagrli. Da barem nekaj bude večeras............ Da bar

AH, EDIT:
sad se samo premjestila u svoj krevet :( danas nit nećemo zajedno spavati :(
a ja tako žudim za njenim dodirom. U doslovnom smislu osjećam bol u srcu radi tog... Jedva suzdržavam plač. Moj život ima sve manje smisla

Meni je čudnovato zašto je ta žena uopće u tvojoj blizini. Očito je da ne želi ništa s tobom i da joj dosađuješ. Tebe mogu nekako razumit, zaljubljena si, nisi prisebna, ali koji je njen problem? Sadist vulgaris? :)

Venice

Post Postao/la Venice » 09 kol 2009 21:55

E nisam citala cijeli post, ali da ja komentiram samo naslov. Cisto me zanima izravan odgovor na to :D
Zadnja izmjena: Venice, dana/u 10 kol 2009 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

DEFIANCE

Post Postao/la DEFIANCE » 09 kol 2009 23:03

Venice,neke se stvari jednostavno dogode same od sebe kad se najmanje nadaš. Kad sam svoju dragu upoznala,mislila sam da ne postoje nikakve šanse da budemo zajedno jer nisam ni znala da je gay. Ma valjda nije ni ona znala do onog trenutka kad nije mene upoznala al to je već druga priča koja traje nešto više od pet godina i volimo se kao i prvog dana. Vjeruj mi,doči će ona prava!

Venice

Post Postao/la Venice » 09 kol 2009 23:07

DEFIANCE je napisao/la:Venice,neke se stvari jednostavno dogode same od sebe kad se najmanje nadaš. Kad sam svoju dragu upoznala,mislila sam da ne postoje nikakve šanse da budemo zajedno jer nisam ni znala da je gay. Ma valjda nije ni ona znala do onog trenutka kad nije mene upoznala al to je već druga priča koja traje nešto više od pet godina i volimo se kao i prvog dana. Vjeruj mi,doči će ona prava!
blago tebi :D hvala puno, bumo cekali i videli :oops:

sekica63

Post Postao/la sekica63 » 10 kol 2009 19:22

baš nevjerujem puno da će me neko sam potražit... vjerujem pa, da moram ipak signalizirati... pa možda se neka odzove...

itak se nikom ništa nedesi samo od sebe, nada postoji :)

jasnica

Post Postao/la jasnica » 11 kol 2009 14:03

sekica63 je napisao/la:baš nevjerujem puno da će me neko sam potražit... vjerujem pa, da moram ipak signalizirati... pa možda se neka odzove...

itak se nikom ništa nedesi samo od sebe, nada postoji :)
sekice ja sam trenutno slobodna........javi se !!

sekica63

Post Postao/la sekica63 » 11 kol 2009 15:09

pa da ija sam slobodna, ne trenutno već duže vremena, pa javise ti meni ;)

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 11 kol 2009 18:43

odjebala me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bash

Post Postao/la Bash » 11 kol 2009 19:44

a maco, napravila ti je uslugu zapravo.. sad teško da moš objektivno gledat stvari. ali skužit ćeš kad se malo makneš od nje :)
ti trebaš ovo
slika
a imaš ovo
slika

Vidit ćeš sama, samo treba proć malo vrimena.. :)

Venice

Post Postao/la Venice » 11 kol 2009 21:58

Bash je napisao/la: slika
me likes :D

ticklebook
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 11 kol 2009 22:32

Da, mozda i je problem upoznati nove ljude.
Nekako se najopustenije osjecam s curama koje su tako oko 30, a cini mi se da je na gay mjestima populacija vecinom oko 20 (18-25?) ...
I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure :D
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

Plague

Post Postao/la Plague » 11 kol 2009 23:26

ticklebook je napisao/la: I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure :D
Ja padam na cure koje izgledaju ko Shane, pametne su ko Bette, umiljate i krhke ko Jenny [na pocetku serije], znaju sto zele ko Tasha i imaju smisao za humor ko Dana. :aha:

Al brijem da takvo nesto ne postoji.. :o

PlayToy

Post Postao/la PlayToy » 12 kol 2009 00:10

PicajzLa je napisao/la:
ticklebook je napisao/la: I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure :D
Ja padam na cure koje izgledaju ko Shane, pametne su ko Bette, umiljate i krhke ko Jenny [na pocetku serije], znaju sto zele ko Tasha i imaju smisao za humor ko Dana. :aha:

ako i postoji, onda je glupo ko tina pa ti sve pada u vodu. :D

ticklebook
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 12 kol 2009 00:23

PlayToy je napisao/la:
PicajzLa je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Super komentar :D

Ma likovi L worda su svi radjeni totalno arhetipski. A meni je taj arhetip Bette Ono Nesto i zato sam to spomenula.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

PlayToy

Post Postao/la PlayToy » 12 kol 2009 00:26

ticklebook je napisao/la:
PlayToy je napisao/la:
PicajzLa je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Super komentar :D

Ma likovi L worda su svi radjeni totalno arhetipski. A meni je taj arhetip Bette Ono Nesto i zato sam to spomenula.
ma jennifer beals bi ja... uf... :osica: :osica: :osica:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 12 kol 2009 19:23

neznan niti ijedan lik..sram me bilo :D ..al zbilja neznam osim sto sam dobila na mail par spotova sa nekkom kratkosom curom, koja se ljubaka sa nekom dugokosom..eto sto znan :D

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 12 kol 2009 20:07

PicajzLa je napisao/la: umiljate i krhke ko Jenny
:puke:

Dana :cool:

što je ono tema? :o

aha.. pa da, i mene to zanima. ali ne opterećujem se. bit će nešto kad tad ;) ;)

Plague

Post Postao/la Plague » 12 kol 2009 21:52

@silmarien
ja cu tebe stvarno prebit ko vola kad te vidim :hidden:
ces ti meni pljuvat po Jenny... Pfuj!

Odgovorite