Ja ti znam dvije, al ne zato što sam ih vidjela u gay baru, nego što su mi rekle u običnom kafiću. A zakaj? Jer su znale za mene...Ok, nisam ti ja neki femme primjerak, ali puno mi dečkiju prilaze (pa se razočarajuMeaCulpa je napisao/la:pa kak da znam koja je žena lezbijka???? :?
ok, vidla sam neki dan dvije butch lezbijke al recimo ja bi femme, pa to nema boga da skužim na cesti ili igdje osim nekog gay okupljališta.
Gdje mogu naći curu? + jedno stereotipno pitanjce
-
iwy
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
- filomena
- Ja sam: lezbijka
Jest, na to sam ciljala. Bar netko nešto razumije.Peglam_subotom je napisao/la:IQ?filomena je napisao/la:Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem.
Bože koja drama... Za nekih 10 godina bu došla k sebi i oporavila se...
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
-
call_me_not
ti bi bila divna starija sestraHidden_soul je napisao/la:Ha gle, mene je sve to uzasno frustriralo na pocetku moje lezbijske karijereA onda mi je sve to postalo svejedno, cak i pomalo jasno.
U biti toga ima posvuda. Svuda postoje ljudi koji varaju, ljudi bez karaktera, ljudi sa losim namjerama, ljudi koji vole lagat druge, ljudi koji se vole poigravat i zavodit, ljudi koji vole bit zavedeni, ljudi koji vole bit zrtve citav zivot i stalno nalazit razloge za bit sjebani, to je neovisno o seksualnoj orjentaciji... Ljudi su sjebani opcenito na globalnoj razini.
Svega toga ima stvarno na svakom kutu zemaljske kugle, neovisno o tome radi li se o gay klubu ili najstrejt narodnjackom klubu.
Ovo je malo manja zajednica, pa se lakse moze vidjeti, a i suzen izbor snizava kriterije pa se eto desava sto se desava. Ali uzmes li u obzir i recimo najobicniju firmu, i tamo mozes naci primjere za isto - "svi sa svima" i te promjene partnera koje idu u krug. Jednostavno je da za partnera nalazis najcesce osobu iz tvoje blize okoline, sa kojom se druzis, koju poznajes bar donekle i kod koje nalazis neke kvalitete koje ti se svide. A te "blize okoline" mogu bit lezbijska drustva i zajednicki prijatelji, ista radna mjesta, internetski forum ili chat... etc. Jebiga, ne dogadja se bas precesto da se ugledate na tramvajskoj stanici i vidite prvi put u zivotu i zavrsite u sretnoj, dugoj i uspjesnoj vezi.
Sto se tice veze, jest, moguce je. Ne vidim razlog zasto ne bi bilo moguce ostvarit vezu koja funkcionira, ali nije da postoji neko mjesto za naci je, nit postoji veza/osoba koja pada sa neba pa je sve divno, krasno i ruzicasto samo po sebi. Za vezu se treba i potrudit, i odrec neceg i prosirit vidike i nekad progutat ponesto i dat nesto u svemu tome i nema osobe koja ce me uspjet uvjerit u to da je veza koegzistencija neovisna o osobama koje su u njoj, i da je veza sama po sebi osudena da uspije ili propadne i da je prvenstveno odredena karakterima tih dviju osoba. Sami si mi odredujemo bar onih 70% hoce li uspjet. I nije bas lako uvijek, u svakoj vezi ima ona druga strana koja se ne vidi izvana, ali se zato potrudi oko toga, a ne bjezi na prvi problem iz veze. I onda se nadju razlozi za bit sjeban i tako opet. Jer mozemo mi svi sanjati o nekakvoj srodnoj dusi, soulmateu i tome, ali mislim da se nikad ne mogu naci dvije iste osobe u vezi. Ako uopce postoje dvije iste osobe, svijet je prevelik da se ikad sretnu.
I mislim da nije stvar u tome kako ucinit da dvije razlicite osobe nadju i nesto zajednicko pa da veza funkcionira, vec da je stvar u tome da omoguce jedno drugom da budu razliciti skupa.
Ono da postoje "osobe koje su jedna za drugu" su mi teski bullshit koji je super excuse da ljudi pobjegnu iz veze pod tim - nismo bile jedna za drugu. Nema tog odnosa gdje su ljudi potpuno jedno za drugo.
I zato se i ide stalno u krug i trazi se ta sa kojom ce se bit "jedna za drugu", ali takva nikad ne dodje jer kazem opet - da padne samo s neba, to ne postoji.
Ja ne moram razumjet sve ludosti moje cure, ali ih mogu prihvatit, ne moram je odmah mijenjati. Niti ona treba voljet moje pizdarije, Balasevica, horor-filmove i spavanje do 12 dokle me razumije. Ili ne razumije, ali ne pokusava promijenit. Pa ce ona bit zaljubljena u tehniku, a ja cu za to vrijeme urlat Balasevica i svaka sretna.
Zahtijeva malo razumijevanja (ili nerazumijevanja, ali prihvacanja razlicitosti) i puno tolerancije, a to je opet teze nego jednostavno reci "nismo jedna za drugu", i sa 60 godina se pitat kako nikad nije naisla takva.
zvir i bestimja.
-
call_me_not
- Hidden_soul
- Devil in details
Awwww hvala, to bi bilo lijepocall_me_slut je napisao/la:ti bi bila divna starija sestravoljela bih da mi je ovo netko kazao sa 20
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
vanzemaljac
I mene O.o
OFF:
Sad sjedim kraj nje i ona spava... Tako mi je blizu a ne smijem ništa, ako ju krenem poljubiti izmakne se skoro svaki put. Kako mi to ubije samopouzdanje koje nemam, to je nevjerojatno. Onda nakon malo ponižavanja sebe moljenjem za jedan poljubac dobim svoju pusicu. Kako lejm.
Da me barem zagrli. Da barem nekaj bude večeras............ Da bar
AH, EDIT:
sad se samo premjestila u svoj krevet
danas nit nećemo zajedno spavati 
a ja tako žudim za njenim dodirom. U doslovnom smislu osjećam bol u srcu radi tog... Jedva suzdržavam plač. Moj život ima sve manje smisla
OFF:
Sad sjedim kraj nje i ona spava... Tako mi je blizu a ne smijem ništa, ako ju krenem poljubiti izmakne se skoro svaki put. Kako mi to ubije samopouzdanje koje nemam, to je nevjerojatno. Onda nakon malo ponižavanja sebe moljenjem za jedan poljubac dobim svoju pusicu. Kako lejm.
AH, EDIT:
sad se samo premjestila u svoj krevet
a ja tako žudim za njenim dodirom. U doslovnom smislu osjećam bol u srcu radi tog... Jedva suzdržavam plač. Moj život ima sve manje smisla
kad ga izgradiš, život će ti bit lakši. -.-MeaCulpa je napisao/la:Kako mi to ubije samopouzdanje koje nemam, to je nevjerojatno.
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
-
r0mantic_gurl
MeaCulpa je napisao/la:I mene O.o
OFF:
AH, EDIT:
sad se samo premjestila u svoj krevetdanas nit nećemo zajedno spavati
Meni je čudnovato zašto je ta žena uopće u tvojoj blizini. Očito je da ne želi ništa s tobom i da joj dosađuješ. Tebe mogu nekako razumit, zaljubljena si, nisi prisebna, ali koji je njen problem? Sadist vulgaris?
Venice,neke se stvari jednostavno dogode same od sebe kad se najmanje nadaš. Kad sam svoju dragu upoznala,mislila sam da ne postoje nikakve šanse da budemo zajedno jer nisam ni znala da je gay. Ma valjda nije ni ona znala do onog trenutka kad nije mene upoznala al to je već druga priča koja traje nešto više od pet godina i volimo se kao i prvog dana. Vjeruj mi,doči će ona prava!
blago tebiDEFIANCE je napisao/la:Venice,neke se stvari jednostavno dogode same od sebe kad se najmanje nadaš. Kad sam svoju dragu upoznala,mislila sam da ne postoje nikakve šanse da budemo zajedno jer nisam ni znala da je gay. Ma valjda nije ni ona znala do onog trenutka kad nije mene upoznala al to je već druga priča koja traje nešto više od pet godina i volimo se kao i prvog dana. Vjeruj mi,doči će ona prava!
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Da, mozda i je problem upoznati nove ljude.
Nekako se najopustenije osjecam s curama koje su tako oko 30, a cini mi se da je na gay mjestima populacija vecinom oko 20 (18-25?) ...
I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure
Nekako se najopustenije osjecam s curama koje su tako oko 30, a cini mi se da je na gay mjestima populacija vecinom oko 20 (18-25?) ...
I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
Plague
Ja padam na cure koje izgledaju ko Shane, pametne su ko Bette, umiljate i krhke ko Jenny [na pocetku serije], znaju sto zele ko Tasha i imaju smisao za humor ko Dana.ticklebook je napisao/la: I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure
Al brijem da takvo nesto ne postoji..
ako i postoji, onda je glupo ko tina pa ti sve pada u vodu.PicajzLa je napisao/la:Ja padam na cure koje izgledaju ko Shane, pametne su ko Bette, umiljate i krhke ko Jenny [na pocetku serije], znaju sto zele ko Tasha i imaju smisao za humor ko Dana.ticklebook je napisao/la: I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure![]()
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
PlayToy je napisao/la:ako i postoji, onda je glupo ko tina pa ti sve pada u vodu.PicajzLa je napisao/la:Ja padam na cure koje izgledaju ko Shane, pametne su ko Bette, umiljate i krhke ko Jenny [na pocetku serije], znaju sto zele ko Tasha i imaju smisao za humor ko Dana.ticklebook je napisao/la: I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure![]()
Super komentar
Ma likovi L worda su svi radjeni totalno arhetipski. A meni je taj arhetip Bette Ono Nesto i zato sam to spomenula.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
ma jennifer beals bi ja... uf...ticklebook je napisao/la:PlayToy je napisao/la:ako i postoji, onda je glupo ko tina pa ti sve pada u vodu.PicajzLa je napisao/la:Ja padam na cure koje izgledaju ko Shane, pametne su ko Bette, umiljate i krhke ko Jenny [na pocetku serije], znaju sto zele ko Tasha i imaju smisao za humor ko Dana.ticklebook je napisao/la: I problem je mozda sto ne padam na Shane-cure i neke stvari koje sam porerasla, nego na Bette-cure![]()
Al brijem da takvo nesto ne postoji..![]()
![]()
![]()
![]()
Super komentar![]()
Ma likovi L worda su svi radjeni totalno arhetipski. A meni je taj arhetip Bette Ono Nesto i zato sam to spomenula.
- sillmarien
-
Plague